FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

OFICIAL Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor

Nicolae Dică/ Foto: Facebook FC Argeș
Nicolae Dică/ Foto: Facebook FC Argeș

Articol de , - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 16:57 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 17:21

Nicolae Dică a fost demis de FC Argeș, după remiza cu CS Mioveni, scor 1-1, din etapa cu numărul 7 a Ligii 2.

Nicolae Dică a rezistat doar 7 meciuri la FC Argeș. El a înregistrat 3 victorii, două egaluri și două eșecuri. E al treilea mandat ratat la rând pentru fostul tehnician de la FCSB. La ultimele două echipe la care fusese, FCU Craiova și Voluntari, fusese demis după doar o lună.

La Voluntari a antrenat tot 7 meciuri, în timp ce la FCU Craiova a apucat să stea pe bancă în 5 partide.

Nicolae Dică, demis de la FC Argeș

„Mulțumim, Nicolae Dică!  Clubul nostru și Nicolae Dică au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă.  Îi dorim mult succes în carieră!”, a scris FC Argeș pe pagina oficială de Facebook.

Nicolae Dică a fost prezentat cu fast pe 4 iunie, înainte de startul sezonului. „Bine ai revenit acasă”, i-au transmis argeșenii fostului lor jucător. Doar 3 luni mai târziu, Nicolae a fost dat afară de piteșteni. El a fost adus la violeți de Dani Coman, numit președinte tot la începutul sezonului.

Dică a lăsat-o pe FC Argeș pe locul 13 în Liga 2, cu 9 puncte. Un bilanț considerat dezamăgitor de conducerea piteșteană, care a anunțat că vrea ca echipa să promoveze în Superliga în acest sezon.

N-ar fi fost o problemă dacă eram acolo, în pluton. Dar se așteptau la mai multe puncte, iar situația era deja critică. Ne luăm adio de la play-off dacă nu facem rapid niște puncte”, au comentat surse din anturajul clubului alb-violet.

Pentru Dică a fost al treilea mandat la Argeș, după cele din 2016-2017 și 2019. El le-a mai antrenat în carieră pe FCSB. CS Mioveni, Voluntari, FCU Craiova. A fost și secundul lui Mirel Rădoi la naționala României.

Bogdan Andone și Andrei Prepeliță, variante

Suporterii și l-ar dori la Pitești pe Bogdan Andone, mai ales că tehnicianul a colaborat în trecut cu președintele Dani Coman. Acesta e liber de contract după despărțirea de FC Botoșani, iar fanii l-au mai propus în Trivale și în vară.

De altfel, Andone recunoștea că a fost contactat de Coman încă din vară: „Au fost niște discuții cu Dani, cu care am colaborat la Astra”.

Deschisă este și varianta unui come-back al lui Andrei Prepeliță, „șomer” după divorțul de Gloria Buzău. Prepe e pe placul sponsorului Viorel Tudose, care și-ar dori o reparație morală față de tehnicianul înlăturat de la Pitești în toamna lui 2022, când echipa se afla pe prima scenă.

Ionuț Badea, aflat în relații bune cu clubul, acesta fiind cel care i-a promovat pe alb-violeți în vara lui 2020, e și el o variantă pentru șefii grupării.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (37)
roadghost
roadghost  •  21 Septembrie 2024, 21:43

Singurul lucru cu care s-a remarcat Nicolae Dica in cariera de antrenor este frecventa cu care clipea din ochisori la interviuri...asta l-a propulsat si in atentia celor de la LA Clippers, cica reprezentatul lor s-a uitat 5 sec la Dica, ala si-a aratat gingiile si a clipit de 30 ori; si yankeul a inlemnit : Thats exactly what we're looking for!!!

kuba
kuba  •  21 Septembrie 2024, 21:28

Toate drumurile duc la......Digi sau Orange! Lasa-te Dica, lasa-te!

dobrin
dobrin  •  21 Septembrie 2024, 21:25
Postat de tavictor1952 pe 21 Septembrie 2024, 18:21

La Pitesti a fost un colectiv bun din iarna lui 2021.Prepelita si M.Ianovschi au dus Argesul in retur,dupa ultimul loc,pana pe locul7,la un pas de play-off!29 de p din 45.In 21/22 a dus echipa in play-off,cu victorie la Botosani in ultima etapa.In chpa Romaniei a jucat semifinala dupa 18 ani.Dupa un play-off modest,sa vrut altceva.17 jucatori schimbati,un tur de campionat bun.Prepelita a fost schimbat,a urmat dezastrul.Echipa este in liga a2 a din 2023 si criza se prelungeste..Asta e cand iti bati joc.

Prepelita, M.Ianovschi si Vladoiu au obtinut rezultate cu mult peste valoarea echipei. N-am inteles ce a vrut primarul de i-a demis... Liga Campionilor?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close