INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DERBY

FOTO Viorel Moldovan, pe stadion la un mare derby european: „Am acceptat cu o imensă plăcere!”

Viorel Moldovan, 52 de ani, președintele clubului Rapid, se află în Istanbul pentru a urmări derby-ul dintre Fenerbahce și Galatasaray +6   FOTO
Viorel Moldovan, 52 de ani, președintele clubului Rapid, se află în Istanbul pentru a urmări derby-ul dintre Fenerbahce și Galatasaray

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 20:28 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 20:45

Viorel Moldovan, 52 de ani, președintele clubului Rapid, se află în Istanbul pentru a urmări derby-ul dintre Fenerbahce și Galatasaray, început la ora 20:00. Între 1998 și 2000, fostul atacant a jucat pentru formația de pe „Sukru Saracoglu”.

Viorel Moldovan nu se află în România în acest weekend, înainte de meciul echipei lui cu Unirea Slobozia, programat luni, ora 21:00.

Președintele Rapidului a onorat invitația celor de la Fenerbahce de a asista pe viu la derby-ul cu Galatasaray din etapa 6 a campionatului Turciei. El a evoluat pentru în sezoanele 1998/1999 și 1999/2000. Fener a fost singura echipă din Turcia pe care a reprezentat-o.

Viorel Moldovan, invitat să asiste la deby-ul Fenerbahce - Galatasaray

Viorel Moldovan a mers în Kadikoy cu un cadou pentru președintele clubului, Ali Koc. Conducătorul Rapidului i-a dăruit omologului său un tricou semnat al Rapidului, cu numele oficialului turc și numărul 9.

sursă foto: Instagram Viorel Moldovan
sursă foto: Instagram Viorel Moldovan
sursă foto: Instagram Viorel Moldovan
sursă foto: Instagram Viorel Moldovan
sursă foto: Instagram Viorel Moldovan
+1 FOTO

„Am acceptat cu mare onoare și o imensă plăcere invitația de la Fenerbahce pentru a asista la derby-ul cu Galatasaray.

Rivalitatea uriașă dintre cele două cluburi este dovada istoriei fotbalului, aducând multe emoții sportului, bucurie și pasiune fanilor.

Iubesc Fenerbahce și îmi amintesc bătăliile pe care le-am purtat jucând pentru acest club incredibil. O amintire de neuitat este aceea a golului pe care l-am înscris contra lui Galatasaray.

Hai Fenerbahce!”, a scris Moldovan pe rețelele sociale, unde a publicat mai multe fotografii realizate în cadrul vizitei la stadionul „Sukru Saracoglu”.

Galatasaray a început sezonul impecabil, 5 victorii în 5 etape. Fenerbahce se laudă cu 4 succese și un egal.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
Vardy.Party
Vardy.Party  •  21 Septembrie 2024, 21:25

Firește, ce sa facă? Iar sa fie martor la un "egal istoric"...? Asa, măcar cu o bască de blugi, tot vine. PS Nea Sucule, maaaaaaaaaare alegere ai făcut (si) pe postul asta. La mai mare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează