FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul

Ștefan Târnovanu rămâne #1 la FCSB // FOTO: Cristi Preda (GSP)
Ștefan Târnovanu rămâne #1 la FCSB // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 10:22 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 13:43

Ștefan Târnovanu (24 de ani) a primit un vot de încredere din partea lui Gigi Becali și a staff-ului de la FCSB, în ciuda gafei din meciul cu Petrolul (1-1). Internaționalul roș-albaștrilor va fi în continuare titular, conducerea echipei având în continuare încredere în el.

Portarul campioanei a gafat decisiv în meciul contra ploieștenilor, când a ieșit hazardat la o centrare pe 7 metri și a respins greșit, permițându-i lui Tudorie să egaleze în minutul 90+4.

După remiza din Ghencea, președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a dezvăluit ar fi existat interes din partea lui FCSB pentru portarul Lukas Zima, pe care l-ar vedea ca urmaș pentru Târnovanu. Ploieștenii negociază însă extinderea contractului cu portarul ceh, iar FCSB nu pare, deocamdată, dispusă să-l trimită pe banca de rezerve pe Târnovanu.

Ștefan Târnovanu rămâne #1 la FCSB

Imediat după meci, Gigi Becali și antrenorul Elias Charalambous au reclamat faptul că Târnovanu a fost faultat în momentul în care a ieșit pe centrare și că golul trebuia anulat.

„Când e fault, nu e greșeală. Dacă nu e fault, se poate spune că e greșeală. Dar când el lovește mingea, apoi adversarul îl lovește... Regulile pe care le știu, poate le-au schimbat, spun că e fault. Dar poate au schimbat regulile”, a spus cipriotul la conferința de presă. Iar acesta și-a întărit declarația în vestiar.

După meci, portarul de 24 de ani a primit încurajări de la staff și i s-a transmis că va fi în continuare titular între buturile roș-albastre. Iar același mesaj a venit și din partea lui Gigi Becali, care e hotărât să-l păstreze în poartă și în următoarele partide, chiar dacă Andrei Vlad spera să primească o nouă șansă.

Astfel, la meciul cu RFS, primul din grupa Europa League, dar și la următoarele partide in Superligă, FCSB va merge tot pe mâna lui Târnovanu, cel care a strâns până acum 15 jocuri în acest sezon.

3.000.000de euro e cota lui Ștefan Târnovanu, potrivit transfermarkt

FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Ștefan Târnovanu, foto: Raed Krishan (GSP)

A mai greșit o dată

Gafa din meciul cu Petrolul nu e prima pe care o face în acest sezon. El a mai greșit într-un mod asemănător și în preliminariile Ligii Campionilor. În primul meci cu Sparta Praga (1-1), din turul 3 preliminar, Târnovanu a ieșit greșit la un corner, iar Olatunji i-a luat fața și a trimis în poartă, egalând scorul.

Gigi Becali l-a criticat pe Ștefan Târnovanu, apoi s-a răzgândit și s-a luat de arbitraj

Imediat după meciul cu Petrolul, Gigi Becali l-a luat la țintă pe Târnovanu. Apoi a declarat că a revăzut faza și l-a iertat pe goalkeeper.

„Dacă ai 2 metri, ai și timp să prinzi mingea și dai cu pumnul ca să bage altul mingea în poartă... Are timp să se ducă să o prindă. Dacă ai doi metri, cum să faulteze ăla de 1,50? Unde e fault? Probabil îl lovește în mână. Dacă te duci hotărât, mai vine ăla? Apucă să dea în minge, dar nu dă bine, pentru că ăla îl împinge. Ăsta e fault la portar, nu văzusem, e fault la portar. Acum văd”, a spus Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
FCSB a recunoscut interesul pentru Lukas Zima! Anunțul făcut de Becali: „Ne trebuie un portar, lui Vlad nu-i mai arde!”
Superliga
FCSB a recunoscut interesul pentru Lukas Zima! Anunțul făcut de Becali: „Ne trebuie un portar, lui Vlad nu-i mai arde!”
Lyon - Marseille, cel mai nebun meci al sezonului » OM a jucat în 10 din minutul 5: incredibil cum s-a terminat derby-ul
Campionate
Lyon - Marseille, cel mai nebun meci al sezonului » OM a jucat în 10 din minutul 5: incredibil cum s-a terminat derby-ul

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (20)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  23 Septembrie 2024, 14:00

mai vedem cum e cu votul de incredere, dupa ce-i ingroapa in EL !

rica86
rica86  •  23 Septembrie 2024, 13:58

e greu sa alegi cand ai doua petarde....sa se faca publice discutiile dintre Gigi si Tarnovnu, sa ne lamurim si noi

Sadiku_rade_de_fcsb
Sadiku_rade_de_fcsb  •  23 Septembrie 2024, 12:23
Postat de mereugigist pe 23 Septembrie 2024, 12:11

Condiția e ca Rapid să învingă sau să facă egal de la 2 - 2 în sus ( ca să îi depășească la nr de goluri marcate ). Etapa trecută erau la egalitate perfectă , atât la puncte dar și la golaveraj având același nr de goluri marcate și primite iar în clasament le-au scris în ordine alfabetică cu fcsb în fața Rapidului.

Corect !!! Asta am zis ..sa nu piarda rapid ..si cred ca o castige !! Dar ce zici daca etapa viitoare castigă Sepsi ...pe ce loc o sa fie echipa din ilfov =))))))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close