FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL

VIDEO FCSB a reclamat viciere de rezultat la meciul cu Petrolul » Ovidiu Ioanițoaia, mesaj ferm: „Să facă publică discuția pe care a avut-o Vidican cu Costreie, ca să ne lămurim ce au văzut ei”

Ovidiu Ioanițoaia
Ovidiu Ioanițoaia

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 12:51 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 13:30

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a comentat la GSP Live cele mai importante evenimente din weekend din Superliga.

Întrebat dacă la FCSB - Petrolul a fost viciere de rezultat, așa cum au susținut cei din conducerea roș-albastră, Ovidiu Ioanițoaia a răspuns că e clar. Nu a fost viciere de rezultat, iar golul marcat de prahoveni a fost regulamentar, deși cei de la FCSB au cerut fault la Târnovanu, în duelul cu Bempah.

VIDEO. Ovidiu Ioanițoaia: „Nu a fost viciere de rezultat la FCSB - Petrolul”

„În opinia mea nu a fost viciere de rezultat. E o fază controversată, cea din care egalează Petrolul. Dar nu a fost fault la portar, că americanul Bempah, care intră în contact cu Târnovanu, a sărit la minge, iar cel care a provocat contactul a fost portarul de la FCSB. E de discutat dacă înainte de acest duel nu trebuia ca Rareș Vidican să fluiere un fault asupra lui Șut.

Dar cred că el a apreciat că mingea a rămas la FCSB. Dacă nu greșesc, mingea a ajuns la Radunovic. A fost interesantă propunerea lui Mihai Stoica, ca Vassaras el comp. Să facă publică discuția pe care a avut-o Vidican cu Costreie, ca să ne lămurim ce au văzut ei.

Dar în opinia mea, golul a fost corect validat. FCSB nu a avut probleme în 10. Petrolul a dominat steril, nu îmi aduc aminte de o mare ocazie a formației ploieștene. Dar a venit această fază”, a spus Ovidiu Ioanițoaia.

Ovidiu Ioanițoaia: „U Cluj e revelația sezonului”

Ioanițoaia a analizat și remiza dintre U Cluj și Universitatea Craiova, scor 1-1:

„U Cluj venea după 5 etape fără gol primit, a dominat prima repriză. Nu am fost foarte impresionat de jocul ei, nu a avut anvergura unui lider autoritar. Repriza a doua a fost a Craiovei. Rezultatul de 1-1 e echitabil. Jucând acasă, din postura de lider detașat, mă așteptam ca U Cluj să arate mai bine. Craiova e o piatră greu de spart.

Au intrat Screciu, Paradela, va juca curând și Cicâldău. Așteptam de la U Cluj mai mult, în condițiile în care s-a jucat rău. După etapa asta beneficiară a fost doar Farul, pentru că e singura care a câștigat. Din 6 meciuri jucate până acum, 5 au fost remize. Deci U Cluj are încă un avans consistent, 5 puncte față de Oțelul, 6 față de Craiova șui Dinamo, 7 față de CFR, 12 față de FCSB și 13 față de Rapid.

Chiar dacă Oțelul, CFR și FCSB au meci mai puțin, chiar și Rapid, care joacă diseară. Circulă varianta că U Cluj a dat tot ce avea până acum și nu mai are de unde să crească. Urmează o perioadă mai dificilă pentru ea, apreciază unii specialiști, pentru că intrăm în treimea a doua a sezonului regular, iar Universitatea are o medie de vârstă mai ridicată.

E de gândit că o asemenea echipă se uzează mai repede, e un calcul logic. U Cluj rămâne mare revelație a acestui sezon. Să nu pierzi după atâtea etape înseamnă multe bile albe pentru Sabău. E o echipă echilibrată, care acoperă bine terenul, știe să contraatace. E de văzut ce se va întâmpla în continuare”.

Ovidiu Ioanițoaia: „Reacția lui Dorinel Munteanu a fost exagerată”

Ovidiu Ioanițoaia a comentat și gestul lui Dorinel Munteanu, care l-a luat de guler pe David Maftei în meciul Oțelul - Dinamo 1-1. Antrenorul gălățenilor a declarat apoi că jucătorul a meritat-o și că putea reacționa și mai dur.

„Dorinel a exagerat așa, dar m-a surprins mai puțin reacția din timpul meciului decât faptul că după meci nu a vrut să accepte că a exagerat. Nu te porți așa cu jucătorii astăzi, poate în trecut mai mergea. Dar să reținem partea bună de la Dorinel Munteanu, care se comportă ca un antrenor de școală veche.

Să ne amintim că am râs când el își antrena jucătorii pe șosea, când ceilalți erau prin Spania sau Turcia. Acestă exigență a dat roade, Oțelul e neînvinsă până acum. Să privim partea frumoasă a lucrurilor, să nu îl punem la zid pentru un gest nesăbuit, de care, surprinzător, nu se dezice. Nu aș face un capăt de țară, dar noi suntem un popor emoțional”, a mai spus Ioanițoaia.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”
Superliga
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (8)
csaba
csaba  •  23 Septembrie 2024, 15:57

Obiceiuri de la FC Steaua și universitatea Craiova simulează cât pot dade păcălesc arbitrii, iar pușcăriașii gigel și meme se plang când nu sunt favorizați de arbitrii!

Nini
Nini  •  23 Septembrie 2024, 15:21

Nu vi se pare că e același scenariu de anul trecut? Știu că nu au dreptate dar pun presiune pe arbitrii acompaniați tot că în trecut de ziariștii gigisti

boxyng10
boxyng10  •  23 Septembrie 2024, 15:08

Domnule Ioanitoaia ati văzut alt meci cu siguranță cum nu a fost viciere de rezultat și faultul la Musi cum rămâne?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează