FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Oshima a primit o veste teribilă după ce a reușit primul gol în România: „«Mulțumesc» nu este suficient pentru cât de recunoscător îți sunt”

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 13:37 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 13:45

Japonezul Takuto Oshima, 26 de ani, tocmai a marcat în premieră în Superliga, aducând un punct pentru Universitatea Craiova. Bucuria primei reușite în alb-albastru a fost umbrită de vestea morții bunicii sale, niponul având un mesaj emoționant

Universitatea Craiova a bifat al 4-lea meci fără victorie în Superliga, dar a scos o remiză pe terenul liderului, U Cluj. Doar 1-1, cu Elvir Koljic având o ocazie uriașă la ultima fază a partidei. Punctul a fost adus de reușita lui Takuto Oshima, 26 de ani, la primul său gol în Liga 1.

Takuto Oshima n-a avut timp să celebreze: „Vă rog să vegheați asupra mea și a familiei mele din Rai”

Mijlocașul japonez a demonstrat că a devenit o piesă esențială pentru juveți și a înscris golul alb-albaștrilor pe Cluj Arena. Dar bucuria reușitei a fost umbrită de vestea morții bunicii sale. Oshima a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Mulțumesc mult pentru ce ai făcut pentru mine. «Mulțumesc» nu este suficient pentru cât de recunoscător îți sunt. Ești cea mai bună bunică pentru mine și asta nu se va schimba niciodată. Cred că te descurci de minune cu bunicul în Rai.

Vă rog să continuați să vegheați asupra mea și a familiei mele din Rai. Te-am iubit foarte mult. Este un cadou de la bunica (n.r. – golul), te iubesc foarte mult. Asta este pentru tine”, a spus Takuto Oshima.

10meciuri, un gol și un assist a adunat Oshima pentru Universitatea Craiova. În șase din cele opt meciuri jucate în Liga 1 a fost integralist

Takuto Oshima a renunțat la studii pentru a-și urma pasiunea pentru fotbal

Japonezul a sosit în Europa în 2020. A început de foarte jos, din „județeana” Slovaciei, iar la Universitatea Craiova a ajuns de la Cracovia.

Fotbalistul a renunțat la studii pentru a pleca din țara natală, o hotărâre ce nu a fost pe placul părinților. Doar că mijlocașul a dorit să-și urmeze pasiunea.

„Au spus că sunt nebun. Le-am înțeles puțin supărarea pentru că aveam doar doi ani de studiu la Universitatea din Fukuoka. Părinții mei au cheltuit mulți bani pe educația mea.

700de mii de euro este cota lui Oshima pe transfermarkt

Când am venit în Europa, nu vorbeam deloc engleza. La început știam trei fraze: «Ce mai faci? / Îmi pare bine să te cunosc / Mi-e foame». Mi-a fost greu, nu mă puteam înțelege cu prietenii mei în timpul antrenamentului, așa că după ce m-am întors în apartamentul meu, m-am așezat imediat în fața computerului și am învățat engleza de pe YouTube, la început, până să trec la lecții speciale”, povestit Oshima.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”
Superliga
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (2)
doritor
doritor  •  23 Septembrie 2024, 16:05

Cand pierzi bunicii parca pui capat copilariei cu linistea si nepasarea ei fata de greutatile vietii. Odihna vesnica pentru ea in rai, iar pentru tine ramane truda si harnicia la mijlocul terenului. Condoleante! Sa treci cu bine peste durerea sufleteasca pricinuita.

Dodeliniho
Dodeliniho  •  23 Septembrie 2024, 14:49

Hol norocos! Sa fim serioși, eu ca fan al Craiovei spun ca nu meritau acest egal. Asta se întâmplă cât patronul este tot în club. Dacă ne se aduc jucători cu forță, jucători care să dea totul pe teren sunt mâncați. Se vede ca la U Cluj sunt tot ai Craiovei, la fel când i-ai lua tare se pierd. Cred ca sunt cele mai găini jucători

Vezi toate comentariile (2)
Comentează