FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

Astrit Selmani, un car de nervi după al 6-lea gol marcat în 11 etape: „Păi te aperi!”. Ce a zis despre FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 28 septembrie 2024, 16:14 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2024 19:08

Astrit Selmani, 27 de ani, a fost dezamăgit după remiza cu FC Botoșani (2-2), în ciuda faptului că a punctat din nou pentru „câini”. Atacantul nu s-a ferit de cuvinte în discursul de la finalul confruntării.

Astrit Selmani a fost din nou decisiv pentru Dinamo, punctând și în meciul cu FC Botoșani (2-2). Totuși, kosovarul a ieșit accidentat la pauză, la bicepsul femural, detaliu ce dă fiori „câinilor”, în condițiile accidentărilor pe bandă rulantă din ultimele săptămâni.

Selmani va absenta de la meciul cu Farul, din deplasare, etapa viitoare, din cauza cumului de cartonașe. A colecționat al 4-lea avertisment cu Botoșaniul lui Liviu Ciobotariu. Kopic speră să-l recupereze pe atacantul său principal pentru Derby de România.

Meciul cu FCSB, primul, din campionat, va fi imediat după pauza competițională ce va urma partidei cu Farul.

Astrit Selmani, fără menajamente: „Inacceptabil”

Astrit Selmani a avut un discurs contondent după meci.

„Nu se poate întâmpla așa ceva pe teren propriu. Să conduci cu 2-0 și să primești două goluri, este inacceptabil. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu am fost pe teren și nu am mai văzut golurile. Totul s-a întâmplat foarte repede.

Nu consider că este un punct câștigat, pentru că noi am pierdut două puncte azi. Nu este în regulă să te relaxezi așa, mai ales că sezonul este foarte echilibrat.

Suntem pe podium, este un lucru bun, dar ... Să joci cu Botoșani acasă, să ai 2-0, cu tot respectul pentru adversar, să ai 20 de minute la dispoziție să te aperi... Păi te aperi! Toți jucătorii sunt supărați, dezamăgiți”, a declarat Selmani.

Ești întotdeauna fericit când marchezi, dar aveam nevoie de 3 puncte. Golul meu nu prea contează. Cel mai pozitiv lucru de astăzi este că Dennis s-a întors și că a marcat. Avem nevoie de el și de toți ceilalți jucători. Sunt fericit pentru el
Astrit Selmani, atacant Dinamo

Astrit Selmani despre FCSB: „Știu doar că este o echipă bună, dar n-am urmărit multe meciuri ale ei”

Kopic și ceilalți dinamoviști speră ca atacantul să fie apt pentru Derby-ul de România. Meciul cu FCSB este imediat după pauza competițională. De fapt, sunt două partide cu rivala în decurs de două săptămâni, Liga 1, apoi confruntarea din grupele Cupei României.

„Am alunecat pe teren, gazonul este foarte prost. Îmi pare rău că am încasat acel cartonaș galben, sunt dezamăgit și de mine, pentru că voiam să fiu alături de echipă săptămâna viitoare (cu Farul).

Urmează meciuri tari. Știu că FCSB are o echipă bună, dar nu am urmărit multe meciuri ale acestei echipe să văd cum joacă. Deocamdată, ne concentrăm pe următorul meci (cu Farul). Pentru fani este bine. Am auzit că se va juca pe un alt stadion (Arena Națională), deci, vor fi mai mulți suporteri”, a declarat Selmani.

6goluri și 4 assist-uri a adunat Selmani pentru Dinamo în 11 etape

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ungaria - România, meci amical înaintea Euro 2024 la handbal feminin » Partida nu e televizată
Handbal
Ungaria - România, meci amical înaintea Euro 2024 la handbal feminin » Partida nu e televizată
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Campionate
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”
Liga 2
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (1)
c0ncret
c0ncret  •  28 Septembrie 2024, 17:50

Da-le gol la bercenari Selmani, sa radem impreuna de gigime.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează