FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 1-1

50-50% la favoruri » Trupa lui Hagi n-a primit un penalty evident, dar a egalat din ofsaid cu Pandurii

Nicoară (dreapta) a fost cel mai în formă oltean sâmbătă seara
Nicoară (dreapta) a fost cel mai în formă oltean sâmbătă seara

Articol de , - Publicat luni, 14 martie 2016 00:00

Spiritele s-au încins după Pandurii - Viitorul 1-1, ambele tabere arătând cu degetul arbitrajul.

Conform specialiștilor prezenți din studiourile Digi și Dolce, scorul a fost influențat de greșeli, ce-au favorizat / defavorizat ambele grupări.

1. La 1-0 pentru Pandurii, Radu Petrescu n-a acordat penalty pentru oaspeți după faultul lui Vasiljevici asupra lui Rusu. Arbitrul adițional Adrian Comănescu i-a semnalizat "centralului" că atacantul constănțenilor ar fi simulat, de aceea acesta a primit cartonaș galben. "Eu am spus de prima dată când am văzut adiționalii că iau banii degeaba și nu fac nimic acolo. Din contră", a reacționat Basarab Panduru.
  2. În minutul 73, Rusu a fost găsit de o pasă a lui Ganea, a preluat superb și a înscris cu un superlob, egalând. Doar că dobrogeanul era în ofsaid în momentul pasei, asistentul Mircea Grigoriu n-a ridicat steagul, iar "centralul" a validat reușita.

8e numărul penalty-urilor de care a beneficiat Viitorul în acest sezon, împărțind prima poziție a clasamentului cu Pandurii. Constănțenii au avut 4 penalty-uri contra, oltenii 2

"Ce să mai comentez?! De când am ajuns sus, am fost mereu dezavantajați. Dă-mi penalty când e! Ce să caute Viitorul pe 2?! O echipă tânără, cu un antrenor care a jucat și el fotbal nu știu pe unde..."
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Da, au existat circumstanțe de penalty pentru Viitorul. Dar de ofsaid la faza golului de 1-1 nu zicem nimic?! Mi-am propus să nu mai comentez arbitrajele, însă Pandurii a avut parte de arbitraje corecte, departe de a fi avantajată așa cum s-a insinuat"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

Viitorul, cea mai dezavantajată

Echipă  Greșeli pro/contra*
1. Viitorul 6/14
2. Steaua 10/17
3. Voluntari 8/15
4. Craiova 6/11
5. Timișoara 4/7

* Erorile au fost contabilizate fără meciurile de ieri

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
A murit Helmuth Duckadam, eroul Stelei '86 în finala de la Sevilla
Superliga
A murit Helmuth Duckadam, eroul Stelei '86 în finala de la Sevilla
Ștefan Iovan, distrus de decesul lui Helmuth Duckadam: „Noi am fost mai mult decât colegi, am fost prieteni buni”
Superliga
Ștefan Iovan, distrus de decesul lui Helmuth Duckadam: „Noi am fost mai mult decât colegi, am fost prieteni buni”
Moment de reculegere în memoria lui Helmuth Duckadam. Anunțul făcut de FRF
Superliga
Moment de reculegere în memoria lui Helmuth Duckadam. Anunțul făcut de FRF

Gigi Becali a răspuns în direct la întrebarea „Ați accepta să fiți premier?” » „Să vă mai spun ceva”

Deian Sorescu îl așteaptă pe cai mari pe Jose Mourinho: „Mă simt copt ca jucător” + N-a uitat ofensa de la Dinamo: „Ne-au făcut în fel și chip”

Comentarii (2)
caminero
caminero  •  14 Martie 2016, 09:43

***!!! moare Ragele dacă aude că aţi scris că a egalat din ofsaid! :D :D :D :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  14 Martie 2016, 08:50

n-a fost penalti la rusu care a simulat plonjand de cand era la un metru de vasiljevic. Arbitrajul a fost clar favorabil Viitorului ca doar de aia e Hagi uns cu toate alifiile ca sa puna presiune pe arbitri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează