FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

FOTO Cum arată acum Gheorghe Ștefan, după 4 condamnări definitive: „Am stat la un șpriț. E șmecher omul, slăbuț, în geacă cu puf de pinguin”

Marin „Magiun” Barbu (63 de ani) a participat la un eveniment alături Gheorghe „Pinalti” Ștefan (69 de ani) și susține că fostul finanțator al Ceahlăului Piatra Neamț este într-o condiție fizică excelentă. +22   FOTO
Marin „Magiun” Barbu (63 de ani) a participat la un eveniment alături Gheorghe „Pinalti” Ștefan (69 de ani) și susține că fostul finanțator al Ceahlăului Piatra Neamț este într-o condiție fizică excelentă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 20:51 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 22:02

Marin „Magiun” Barbu (63 de ani) a participat la un eveniment alături de Gheorghe „Pinalti” Ștefan (69 de ani) și susține că fostul finanțator al Ceahlăului Piatra Neamț este într-o condiție fizică excelentă.

În luna septembrie a anului trecut, Gheorghe Ștefan primea o condamnare de 4 ani și jumătate cu executare, într-un dosar privind fraudarea Companiei Naționale Poșta Română. A fost eliberat condiționat după 50 de zile, iar acum a fost prezent la o reunire a foștilor oameni de fotbal din Piatra Neamț.

Momente tensionate în studioul GSP » Cămătaru, enervat de întrebările despre pierderea Ghetei de Aur: „Acum ce-ai vrea să fac eu?! Trofeul e la mine, nu s-a anulat nimic!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Momente tensionate în studioul GSP » Cămătaru, enervat de întrebările despre pierderea Ghetei de Aur: „Acum ce-ai vrea să fac eu?! Trofeul e la mine, nu s-a anulat nimic!”

Marin Barbu și Gheorghe Ștefan, petrecere la Piatra Neamț

„Am fost la Piatra Neamț, m-am întâlnit cu foștii jucători, am făcut o miuță, am stat la un spriț. A venit și dânsul. S-a bucurat că ne-a văzut pe toți, arată foarte bine. Slăbuț, în blugi, geacă cu puf de pinguin. E șmecher omul. Îi place fotbalul, dar nu cred că va reveni.

Dacă stăm bine și ne gândim, a pătimit din cauza asta. Nu vrea să mai revină în fotbal. Le-am spus că trebuie să mai nască un Ștefan ca să mai aibă fotbal la Piatra Neamț”, a spus Marin Barbu, potrivit AS

Cum arată acum Gheorghe Ștefan, după 4 condamnări definitive: „Am stat la un șpriț. E șmecher omul, slăbuț, în geacă cu puf de pinguin”
Marin Barbu și Gheorghe Ștefan / FOTO: Facebook

Pinalti are 4 condamnări definitive

  • În 2016, a fost condamnat la 6 ani de închisoare în dosarul Microsoft;
  • În 2017, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul finanțării ilegale a PDL;
  • În 2018, a fost condamnat definitiv la 3 ani și 3 luni de închisoare cu executare într-un dosar de spălare de bani și acte ncompatibile cu funcția;
  • În 2021, a fost condamnat definitiv la 4 ani și 6 luni cu executare.

FOTO Imagini de colecție cu Gheorghe Ștefan

Anton Măzărianu, Gheorghe Chivorchian și Gheorghe Ștefan (de la stânga la dreapta) / FOTO: Facebook @Gelu Crăcană
Gheorghe Ștefan în noiembrie 2023 / FOTO: Facebook @Lucian Goian
Gheorghe Ștefan în noiembrie 2023 /  FOTO: @facebook.com/dan.esanu
Gheorghe Ștefan în noiembrie 2023 / FOTO: @facebook.com/dan.esanu
+17 FOTO

El a ieșit prima oară din închisoare în 2017, după 297 de zile de detenție cumulate cu 235 de zile de arest preventiv, conform Mediafax. Încarcerat din nou, el a ieșit la final de 2018 după alte 140 de zile. În 2019 a fost achitat, din lipsă de probe, într-un alt dosar, iar în dosarul „Fabrica de Timbre” a primit, în primă instanță, 3 ani și 9 luni de închisoare de la Tribunalul București în același an. Ștefan s-a retras, de când au început problemele penale, din viața publică.

VIDEO Ce spune Marin Barbu despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB: „Jucătorii simt că nu antrenorul e la conducere, sunt probleme de disciplină”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Naționala lui Ion Marin a clacat în repriza secundă contra reprezentativei „Furia Roja”: 7 goluri încasate » Situația în grupa de calificare la Euro 2022

EXCLUSIV Incredibil! Guvernul a aprobat construcția unui nou stadion de 70 mil. € într-un oraș cu o singură echipă, unde se modernizează deja o arenă!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Episod de pomină în cantonamentul echipei de Liga 1: „Săream pe balcon și luam prăjituri. Să vă spun cum păcălea cântarul”
Superliga
Episod de pomină în cantonamentul echipei de Liga 1: „Săream pe balcon și luam prăjituri. Să vă spun cum păcălea cântarul”
Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (34)
emil1986
emil1986  •  07 Aprilie 2022, 13:04
Postat de legio.sud pe 07 Aprilie 2022, 11:11

Dacă încă ești curios înseamnă că nu ai auzit de “ sistem “ .

Asadar, tu crezi ca Iancu n-a facut parte din sistem????!!!! A luat, habar n-am cum, Rafinaria Rafo si nu era unul de-al lor ... un facea parte din sistem. Esti copil!!!!

emil1986
emil1986  •  07 Aprilie 2022, 12:57
Postat de paroi pe 07 Aprilie 2022, 12:05

FC FCSB a aparut in 2003 naivule.

Stiam ca esti prostut, insa într-atat de bolovan nu te credeam. Exista vreun act de infiintare a FCSB on 2003???? Trimite-mi si mie un jpg, un articol ceva din care sa reiasa prosia pe care o debitezi. Prostanacule, FCSB este continuatoarea echipei care s-a infiintat in 1947 si s-a numit, atentie!!!, ASA Bucuresti, apoi CSCA, CCA, Steaua su acum FCSB, adica Fotbal Club Steaua Bucuresti. Foarte multe echipe si-au schimbat denumirea de-a lungul istoriei, iar ASA Bucuresti, echipa infiintata in 1947 a facut-o de vreo 4 ori. Baga la capatana care ai ceva materie cenusie si nu cumva e plina de matreata.

paroi
paroi  •  07 Aprilie 2022, 12:05
Postat de emil1986 pe 07 Aprilie 2022, 10:00

Exista, există. E adevărat că se numea Steaua București, nicidecum CSA, așa cum se numește clonă înființată în urmă cu 5 ani, iar Borcea, care controla și vântul, cum bine a mărturisit, ne ținea piept cât de cât. Este că acum ți-ai amintit? :))

FC FCSB a aparut in 2003 naivule.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează