FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 0-1

NOTE GSP Dinamo, prestație lamentabilă cu UTA: 5 fotbaliști au primit nota 3! Cine este singurul jucător cu 8

Dinamo - UTA 0-1 +22   FOTO
Dinamo - UTA 0-1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 07:05 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 10:09

Dinamo nu se regăsește. „Câinii roșii” au pierdut și cu UTA, 0-1, și rămâne în continuare pe loc de baraj pentru menținerea în Liga 1.

Cronica meciului Dinamo - UTA 0-1, AICI

Precum în sezonul regular, UTA a plecat victorioasă din „Ștefan cel Mare”. Arădenii au câștigat cu același scor, 1-0, de această dată grație golului marcat cu capul de Miculescu.

Note GSP după Dinamo - UTA 0-1

Dinamo, prestație lamentabilă cu UTA: 5 fotbaliști au primit nota 3! Cine este singurul jucător cu 8

De altfel, David Miculescu a primit a doua cea mai mare notă dintre jucătorii de pe teren, 7. Doar portarul „textiliștilor”, Balauru, a fost notat cu mai mult, 8. Pe lângă Miculescu, Șliakov și Erico au mai primit nota 7 în Gazeta Sporturilor de astăzi.

Cei mai slabi din tabăra oaspeților au fost Hora, Tomozei și Voinea, cel din urmă jucând mult mai puțin decât ceilalți. Aceștia au fost notați cu 5.

La Dinamo, situația este gri. Doar 4 fotbaliști au primit 5, nota de trecere! Este vorba despre Albentosa, Ricardo Grigore, Bani și Steliano Filip. În rest, numai „corigenți”. Cei mai slabi au fost Ehmann, Nepomuceno, Bejan, Gol și Sorescu: toți au luat 3!

Nici antrenorul Dusan Uhrin nu a stat mult mai bine. Cehul a primit nota 4 pentru felul în care și-a dirijat echipa, în timp ce omologul său de la UTA, Laszlo Balint, a luat 7.

Clasament play-out Liga 1: Dinamo în zona fierbinte, UTA lider

Mai multe știri despre Dinamo - UTA:

La Dinamo se cântă prohodul: „Echipa își dă ultimele suflări! N-am văzut niciodată așa ceva!”

Sorescu le-a prezentat scuze colegilor: „Sunt foarte supărat și dezamăgit de mine” + Balauru a dezvăluit secretul penalty-ului apărat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
publicer
publicer  •  22 Aprilie 2021, 06:07
Postat de popescu222 pe 21 Aprilie 2021, 10:18

Cel mai bun de pe teren, portarul oaspetilor. Cu toate astea, toata echipa gazdelor are 3 si 4. Atunci cine l-a pus in evidenta pe portarul oaspetilor???? Nu mai zic ca sa-i dai 4 lui Uhrin cand echipa a atacat continuu, si 7 lui Balint ca a tinut cu dintii de un gol norocos, e ridicol.

Ideea era sa l faca pe Balint un fel de miniMourinho)) titlu: Cosmarul lui Dinamo))) urmeaza interviuri peste inyerviuri cu antrenorul deja acontat de Shefield Friday si Monday)) sa ne explice ca de fapt el a meritat victoria dupa ce s a ascuns ca de obicei in munti. Dava era fair play spunea ca a avut sansa la axest mexi si cam atat ca fotbal am vazut putin. Cind portarul tau ia 8 e cam clar in ce directie s a jucat. Dar se termina si bulaneala asta intr o zi ....

catalin.palcu
catalin.palcu  •  21 Aprilie 2021, 15:53
Postat de dragdim pe 21 Aprilie 2021, 14:01

Steliana a primit 5 pentru ca a fost decisiv la faza golului? Răută merita mai mult de 4 pentru felul in care se prezintă meci de meci, adică da tot ce poate (atât cât poate el)și nu îl vezi mergând pe teren ca pe Anton, Sorescu, Nemec(care pur și simplu trebuia sa iasă la pensie de vreo 2 ani).

Filip a luat 5 ca avand 5-6 colegi in fata portii aradene si nepresat de nimeni, centreaza peste tot careul direct in aut. E inimos el, dar rudimentar rau.

dragdim
dragdim  •  21 Aprilie 2021, 14:01

Steliana a primit 5 pentru ca a fost decisiv la faza golului? Răută merita mai mult de 4 pentru felul in care se prezintă meci de meci, adică da tot ce poate (atât cât poate el)și nu îl vezi mergând pe teren ca pe Anton, Sorescu, Nemec(care pur și simplu trebuia sa iasă la pensie de vreo 2 ani).

Vezi toate comentariile (20)
Comentează