FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

VIDEO + FOTO Dorinel Munteanu „rupe” pantele! Imaginile controversate din cantonamentul Oțelului s-au repetat

Sursă foto: Oțelul Galați +10   FOTO
Sursă foto: Oțelul Galați

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2024 19:56 / Actualizat joi, 13 iunie 2024 22:19

În această perioadă, angrenajul Oțelului Galați se află în primul cantonament al verii, la Vatra Dornei, destinație devenită clasică pentru elevii lui Dorinel Munteanu. Metodele lui de pregătire au fost contestate și în urmă cu o jumătate de an.

Oțelul are două stagii de pregătire planificate pentru această vară. Ultimul cantonament este programat între 23 iunie și 5 iulie, urmând a se desfășura în Austria.

GALERE FOTO. Dorinel Munteanu merge din nou pe clasic: cantonament montan pentru efectivul gălățean

+6 FOTO

În perioada de pregătire invernală, metodele de pregătire ale celui mai selecționat jucător din istoria primei reprezentative au fost aspru criticate de mai multe figuri importante ale fotbalului românesc. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a afirmat atunci: „Mamă-mamă, asta este ireal! Nu am mai văzut la noi un antrenament de genul ăsta din 2004”.

Și Adrian Mutu, antrenorul celor de la CFR Cluj la acel moment, a comentat imaginile cu jucătorii formației de la malul Dunării: „Acele antrenamente nu au nicio treabă cu fotbalul, sunt metode învechite”.

Atunci, Dorinel s-a apărat spunând că „fiecare ar trebui să se uite în jurul lui și să vadă ce rezultate a avut ca antrenor, nu am avut bani să mergem în Antalya!”. În momentul de față, la Galați sunt bani de cantonament în afara granițelor țării, însă tehnicianul nu a renunțat la clasicul cantonament la munte.

5transferuri a realizat Oțelul în această vară: Neluț Roșu, Stipe Juric, Iustin Popescu, Cristian Chira și Vasilije Djuric

În imaginile postate pe pagina oficială a clubului, se poate observa cum jucătorii se antrenează pe cărări, în pante, prin superbul peisaj al localității sucevene, fiind încurajați de fostul internațional.

VIDEO. Primele teste fizice ale gălățenilor la Vatra Dornei

În sezonul precedent de Superligă, Oțelul a terminat pe locul al doilea în play-out, la un punct distanță de UTA, pierzând semifinala barajului de Conference League (0-2 cu Universitatea Cluj, pe teren propriu).

Totodată, moldovenii au atins ultimul act din Cupa României, unde au cedat dramatic, la loviturile de departajare, în fața celor de la Corvinul Hunedoara.

Citește și:

Gest de aplaudat » Cum au decis nemții să procedeze cu primele pe care le vor încasa la acest Euro 2024
Euro 2024
Gest de aplaudat » Cum au decis nemții să procedeze cu primele pe care le vor încasa la acest Euro 2024
Dan Negru nu s-a mai abținut: „Niște păcălici îmbrăcați în tricouri galbene!” » Detaliul care l-a scos din minți
Nationala
Dan Negru nu s-a mai abținut: „Niște păcălici îmbrăcați în tricouri galbene!” » Detaliul care l-a scos din minți
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (6)
leftymius
leftymius  •  14 Iunie 2024, 10:58

Ce m-as bucura sa castige campionatul Dorinel. Cu siguranta ca e important sa faci pregatirea bazat pe stiinta. Insa mai important este ce atmosfera creezin in grup, daca dai incredere oamenilor de langa tine etc. Vara ar fi fost stupid sa mergi in Turcia, pentru ca acuma sunt 35 °C. In Austria tot sper munte se merge, pentru ca sunt temperaturi mai aceptabile. Toti maratonistii se pregatesc la altitudine. Felicitari Dorinel Muntenanu! Un om cu caracter, care face si spune ceea ce crede!

polistul68
polistul68  •  14 Iunie 2024, 09:28

Poaye sunt invechiye metodele...dar se pare ca dau rezultate..cei care il.critica, ce.rezultate au avut ? Si Mm, si Mutu...nu vad ca fotbalistii romani nu sunt pregatiti fizic ? Nu suny antrenor, sa dau eu verdicte, dar cand unul ca D. Munteanu reuseste cu niste jucatori mediocrii, sa fie peste altii care au avut loturi mult mai valoroase...cred ca nu mai yrebuie comentat...*** ,si sa.mai si.pocneasca, e cbiar un merit..MM cbiar nu vede ca are buget de 10 ori mai mare, iar rezultatele.lui sunt mediocre ? Ok, poate aceste metode nu aduc rezultate in cupele europene...dar in campionat, Otelul chiar joaca ceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mr90
mr90  •  14 Iunie 2024, 07:50

"Imaginile controversate" - PENIBIL !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează