FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - HERMANNSTADT

Marius Măldărășanu se împacă greu cu înfrângerea după meciul cu Farul: „Puteam conduce încă de la pauză”

Marius Măldărășanu (49 de ani) consideră că Hermannstadt putea obține mai mult în meciul cu Farul, scor 2-3, din runda cu numărul #6 din Superliga. +10   FOTO
Marius Măldărășanu (49 de ani) consideră că Hermannstadt putea obține mai mult în meciul cu Farul, scor 2-3, din runda cu numărul #6 din Superliga.

Articol de - Publicat marti, 20 august 2024 00:26 / Actualizat marti, 20 august 2024 00:41

Marius Măldărășanu (49 de ani), antrenorul sibienilor, consideră că Hermannstadt putea obține mai mult în meciul cu Farul, scor 2-3, din runda cu numărul #6 din Superliga.

Măldărășanu spune că era normal ca Farul să domine partida, ținând cont de faptul că „marinarii” sunt foarte puternici pe propriul teren. Totuși, antrenorul sibienilor consideră că Hermannstadt putea obține un rezultat de egalitate în acest meci.

Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a fost învinsă de Farul: „Cred că puteam face mai mult”

+5 FOTO

„Puteam conduce încă de la pauză. A fost un meci cu goluri multe, automat multe greșeli. Din păcate, nu am profitat de ale lor. Am făcut o repriză foarte bună după gol, băieții au fost mai dezinvolți și puteam să mai marcăm.

Apoi, au venit acele două goluri pe greșelile noastre. Cred că puteam face mai mult. Putea Neguț să marcheze la acea ocazie și să luăm un punct. Era normal să fie momente în care să fim dominați, Farul joacă foarte bine pe propriul teren.

Mergem mai departe, jucăm acasă cu FCSB. Știți cum e, echipele românești suferă după ce joacă meciuri europene. Nu știu dacă este un avantaj că joacă în Europa. FCSB și CFR au loturi puternice. Poate va fi un avantaj că vor fi mai obosiți. Am început greu, ne este greu în continuare.

Se vede un plus în joc și trebuie să ne dea încredere, chiar dacă nu am câștigat niciun punct. Este cumva de așteptat, s-au schimbat mulți jucători. Avem și jucători accidentați pe care îi vom recupera în acea pauză”, a spus Marius Măldărășanu, la Prima Sport.

Am făcut un joc bun în seara asta. Sunt foarte bucuros pentru că, în sfârșit, am reușit să marchez după atâta timp, aproape un an. Am crezut că putem câștiga. Golul înseamnă multă încredere, descătușare. Eram puțin supărat că nu-mi intră golul, nu mă lipeam la el. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că în sfârșit m-am descătușat! E doar începutul campionatului.
- Dragoș Iancu, mijlocaș Hermannstadt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează