FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE LA VECHEA DENUMIRE

Iancu: "Vă promit că ne vom numi din nou Poli Timişoara! Am fost umiliţi destul"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a afirmat într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului că echipa pe care o conduce se va numi, foarte curînd, Poli Timişoara, revenind astfel la vechea denumire.

"Este un moment important pentru clubul nostru, moment pe care consider că trebuie să-l parcurgem împreună. Am toate argumentele juridice pentru a putea să promit suporterilor alb-violeţi că din returul campionatului 2010-11 ne vom numi Politehnica Timişoara, vom beneficia de sloganurile noastre, de culorile şi istoria venite în urma celor 90 de ani de funcţionare.

Este o promisiune pe care mi-o asum şi aş vrea să o consideraţi din acest moment o certitudine. Au rămas câţiva paşi formali pe care îi vom parcurge în timpul cuvenit.

În cursul lunii decembrie 2010 voi provoca o conferinţă de presă şi îi voi invita alături de mine pe toţi cei care m-au susţinut în acest demers deosebit de dificil, ocazie cu care vom da detalii şi vom documenta prezentul comunicat.

A fost o muncă grea, dar acum trebuie să ne gândim să pregătim sărbătoarea care stă să vină anul viitor. Ne vom bucura cu toţii, pentru că destul am fost umiliţi, ceea ce nu meritam"

Marian Iancu

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Superliga
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Gyor a suferit a doua cea mai drastică înfrângere din istorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Handbal
Gyor a suferit a doua cea mai drastică înfrângere din istorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Patronul din Superliga confirmă despărțirea de antrenor: „Când am văzut asta, era să scap telefonul din mână!” + Culisele iminentului „divorț”
Superliga
Patronul din Superliga confirmă despărțirea de antrenor: „Când am văzut asta, era să scap telefonul din mână!” + Culisele iminentului „divorț”

5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu”, cel care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”

„Preluarea Stelei a fost o șmecherie!” » „Cârcotașul” Mihai Găinușă, dezvăluiri în GSP: „Când l-am văzut pe Zmărăndescu, m-am gândit: «Gata, asta e, îmi rupe o mână»”


Comentarii (27)
marius_rapidus
marius_rapidus  •  05 Noiembrie 2010, 18:48

djshoru & reality @: Aveti dreptate, poate am exagerat, dar daca un fost student la Politehnica din Timisoara ajunge sa injure la echipa, are motive. Nici unul legat de suporterii lui Poli! Dar aceasta echipa a ajuns pe mainile unui interlop josnic, care murdareste tot ce atinge. Trecand peste vechile povesti de coruptie stil Poli, de pe la Oradea si Arad de exemplu (cazurile Pugna), aflati ca intre echipe infratite nu se umbla cu paratul, sa castigi cu 3-0 pe la comisii!

djshoru
djshoru  •  05 Noiembrie 2010, 18:25

eu chiar nu-i inteleg pe uni care se dau "Fratii" nostri cica si vin cu replici ieftine pe aici unde chiar nu-si au locul. Sunt placut surprins totusi de fanii Stiintei care dovedesc inca odata ca stiu ce inseamna fotbalul adevarat si stiu ce inseamna respectul. Tot respectul si din partea noastra

reality
reality  •  05 Noiembrie 2010, 14:10

de mult n-am văzut atâta ură la suporterii altor echipe care postează aici la o problemă cre n-ar trebui să-i intereseze. Probabil îşi descarcă frustrările dar nu înţeleg de ce pe spatele Timişoarei şi a timişorenilor care ţin cu echipa din oraşul lor? Eu le urez tuturor acestor ciumpizduci sa primească de 10 ori ceea ce ne doresc ei nouă. Haide Politehnica 1921 Timişoara(denumirea corectă şi complectă)!!!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează