FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

FOTO ZOOM Detaliul incredibil surprins de fotoreporterul GSP la Dinamo - Botoșani » Ce apare pe legitimația lui Ciobotariu

Articol de , - Publicat sambata, 28 septembrie 2024, 14:43 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2024 15:15

O imagine inediă cu legitimația de antrenor a lui Liviu Ciobotariu a fost surprinsă la meciul lui FC Botoșani încheiat la egalitate, scor 2-2, în deplasare cu Dinamo.

După acest meci, FC Botoșani este pe locul 15 în clasament, cu 8 puncte obținute în 10 meciuri disputate. Dinamo este pe poziția secundă, cu 19 puncte.

FOTO. Imagine inedită surprinsă la meciul cu Dinamo » Ce apare pe legitimația lui Liviu Ciobotariu

+4 FOTO

Fotoreporterul GSP Cristi Preda a avut inspirația de a face un zoom pe legitimația antrenorului Botoșaniului.

Pe actul emis de Federația Română de Fotbal, poza lui Liviu Ciobotariu este una veche, din 2011, în care acesta apare în tricoul lui Dinamo, chiar adversara din ultima etapă a Superligii!

Liviu Ciobotariu, fost fundaș central, a evoluat pentru Național București, Pandurii, Dinamo în două rânduri, Standard Liege, Mons și Antwerp.

Ca antrenor, Ciobotariu și-a început cariera la Național București, iar apoi le-a mai antrenat pe Dunărea Galați, Otopeni, Inter Curtea de Argeș, Pandurii, Dinamo 2, CF Brăila, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai, Botoșani, naționala Libanului, Hermannstadt, Voluntari, Sepsi, iar acum o pregătește din nou pe FC Botoșani.

VIDEO. Liviu Ciobotariu, dezamăgit la finalul meciului cu Dinamo

Ciobotariu nu a fost mulțumit de remiza obținută, dorindu-și victoria pentru echipa sa. Antrenorul s-a declarat dezamăgit de faptul că jucătorii fac aceleași greșeli.

„Adversarul nostru a avut un singur contraatac în repriză a doua. Îmi felicit jucătorii că au crezut în rezultat, e greu să întorci scorul, mai ales la Dinamo.

Sunt dezamăgit că facem aceleași greșeli că în meciurile anterioare, nu e normal. E mult de munca. Sunt mulțumit și cu acest egal, când ești condus cu 2-0 e bine că ajunge la 2-2. Cred că puteam să câștigam pe final.

Este o atmosferă senzaționala, te simți fotbalist când joci pe un stadion plin, colorat în alb-roșu. Eu îi felicit pe suporteri pentru cum și-au susținut echipa.

În situația noastră toate meciurile sunt grele, le luam pe fiecare în parte, analizăm meciul acesta și după ne pregătim de Rapid.

100% suntem într-un progres în ceea ce privește posesia. Suntem într-un progres la atac. Noi jucăm, pasăm, tragere la poartă, marcăm.

Noi avem această problemă, nu e normal ca adversarul să ajungă doar o dată la poartă și să dea gol”, a declarat Liviu Ciobotariu la finalul meciului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ungaria - România, meci amical înaintea Euro 2024 la handbal feminin » Partida nu e televizată
Handbal
Ungaria - România, meci amical înaintea Euro 2024 la handbal feminin » Partida nu e televizată
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Campionate
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”
Liga 2
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (4)
Ageamiu
Ageamiu  •  28 Septembrie 2024, 19:09

Scaun aruncat spre arbitrul de tusa, obiecte aruncate spre jucatorii adversi, injuraturi , comportament ce pare a fi propriu doar "cainilor turbati", in timp ce jurnalistii au retinut "o imagine inedita" a legitimatiei antrenorului Liviu Ciobotariu! "Inedita" ar fi lipsa in a distinge esentialul in relatarea disputei ce trebuia sa fie in plan sportiv! Ca asa zisii ultrasi (UTA, Petrolul, Rapid, FCSB) sunt in fapt huligani, nu-i preocupa? Distrugerea de bunuri, punerea in pericol a jucatorilor "un fleac"?

22cea
22cea  •  28 Septembrie 2024, 18:47
Postat de Alb.invers pe 28 Septembrie 2024, 16:40

Incredibil de ticălos a fost arbitrajul lui vădana! Dar voi nu veți scrie iciun articol in acest sens! 9 cartonașe galbene, un cartonaș roșu, doi accidentați din care unul cu al patrulea cartonaș dat aiurea toate NUMAI la Dinamo! Portarul botosaniului nu a primit nimic la întrarea criminală la golul lui Dinamo!!.. Pentru GSP.ro arbitrajul a fost "impecabil"..... ***

Am inceput sa deranjam .

rav410wrc
rav410wrc  •  28 Septembrie 2024, 18:24

Numa' cand "joaca" contra celor de la *** apare un pres !! :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează