FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 2-0

Se clatină din nou scaunul lui Cristi Pustai? Valerii Moraru: "Vom vedea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2015 21:56

Rapid a piedut în fața lui Dinamo, scor 0-2, și a ajuns la trei înfrîngeri consecutive.

Cristi Pustai a fost numit antrenor la Rapid în această iarnă, dar nu este sigur că va termina sezonul pe banca giuleștenilor.

Valerii Moraru, patronul Rapidului, a vorbit după meciul cu Dinamo despre situația lui Pustai.

"Ne-am bătut singuri. Nu marcăm și nu avem ocazii. Asta este realitatea. Nu știu ce va fi cu Cristi Pustai. Vom vedea ce se va întîmpla. Acum, după meci, este prea devreme pentru a vorbi despre antrenor. Nu sînt pregătit acum să vorbesc despre asta" a delcarat Valerii Moraru la DigiSport

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
Superliga
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Superliga
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”
Superliga
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (25)
scandautor
scandautor  •  12 Aprilie 2015, 15:15
Postat de sibelius pe 12 Aprilie 2015, 10:27

Pancu s-a "dedicat" echipei pentru ca nu-l mai voia nimeni. Din acelasi motiv "sentimental" sunt acolo si Daniel Niculae si Sapunaru. Pe de alta parte Pustai a primit in iarna un lot adunat de pe dvd-uri + cativa convinsi de...Sapunaru. Greu de omogenizat, dar si mai greu de motivat, contractele fiind pe 6 luni.

Tin minte ca Pancu avusese niste oferte de-a ramane in Liga 1 acum doua sezoane, cand Rapid a fost retrogradat de pe locul 8 prin neacordarea licentei. Era vorba de niste echipe de mijlocul sau finalul clasamentului, tip Chiajna. Sunt convins ca daca ar fi vrut sa ramana in Liga 1, ar fi facut fata la o astfel de echipa (sa nu uitam ca avea cu doi ani mai putin). La fel cred ca si Sapunaru si-ar fi gasit, pe baza de DVD-uri si mai ales de palmares, vreo echipa macar printr-o Grecie sau un Cipru (el n-a stat atata pe bara pentru ca si-ar fi cautat si n-a gasit echipa, ci pentru ca avea acea situatie nelamurita cu Elche). La Daniel Niculae poate ca se potriveste mai bine treaba cu "nu l-a vrut nimeni", la cat a tot asteptat sa-si gaseasca echipa pe-afara - dar cum Nico a crescut in galeria Rapidului, ma-ndoiesc ca sentimentul lui ar fi unul mimat. Cat despre felul in care a fost alcatuit lotul, sunt de-acord cu ce spui - dar asta ziceam eu mai jos: cred ca tocmai in astfel de situatii se arata calitatea unui antrenor - sa reuseasca prin viziune si "ochi la jucatorii pe care-i are" sa creeze o echipa care sa functioneze cat de cat bine (nu-i cerea nimanui domnului Pustai sa termine pe 3 pornind de pe 18). Iar in primele etape lumea elogia felul in care - din jucatori adusi in graba - reusise sa creeze un grup care juca altceva decat in tur. Ce s-a intamplat intre timp... ramane un semn de intrebare.

sibelius
sibelius  •  12 Aprilie 2015, 10:27
Postat de scandautor pe 12 Aprilie 2015, 03:25

Acelasi Daniel Niculae care constata si singur ca Rapidul nu are un joc elaborat - pe care, cred eu, ar trebui sa-l gandeasca, in mare parte, antrenorul. Ca i s-au adus si (unii) jucatori slabi nu neg. Dar dupa primele etape multa lume era incantata de calitatea acelorasi jucatori. Ce s-a intamplat intre timp? Eu unul nu-mi dau seama, dar cu asta as putea trai :-), mai grav e ca nici domnul Pustai. S-a bucurat ca se intrerupe campionatul pentru Nationala, ca are ocazia sa mai sudeze relatiile dintre jucatori. Si, iarta-ma, nu stiu daca si acum "gresesc grav" cum ai spus: dupa reluare Rapid joaca mult mai slab, culmea - cu echipe intr-o anumita masura mai accesibile decat altele ("U" sau dinamo) ori in meciuri in care nici adversara nu face un joc stralucit (A.S.A.). Cat despre Pancu - parea ca i-a gasit locul in echipa (intrare in ultimele ~20 de minute, cand inca poate sa-ti faca o faza-doua care sa te ajute - vezi golul doi cu Galati). Dar Pancu ramane pe banca la Cluj, in schimb Coimbra (care mai misca ceva) e schimbat si atunci, si cu dinamo (poate e batran si-o fi obosit, aici as mai intelege). Iar in ce priveste banderola, cred ca a gresit domnul Pustai, macar la modul (nediplomatic) in care (nu) a stiut sa puna problema. Cred ca Pancu se astepta sa ramana capitan nu prin prisma palmaresului fata de Sapunaru, ci al dedicarii fata de echipa. Omul ala a dus greul echipei in "B", si moral, si fizic de multe ori.

Pancu s-a "dedicat" echipei pentru ca nu-l mai voia nimeni. Din acelasi motiv "sentimental" sunt acolo si Daniel Niculae si Sapunaru. Pe de alta parte Pustai a primit in iarna un lot adunat de pe dvd-uri + cativa convinsi de...Sapunaru. Greu de omogenizat, dar si mai greu de motivat, contractele fiind pe 6 luni.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  12 Aprilie 2015, 03:59

Oriciti experti ar comenta pe aici fotbalul ramine imprevizibil atita timp cit nu vorbim de real madrid , bayern munchen, etc... In R 1 Sapunaru a jucat excelent si a aratat mai degraba a jucator de NATIONALA decit de o echipa care trage sa scape de retrogradare . La cit a alergat in R 1 cred ca nici un jucator de la Bayern nu ar mai fi facut fatza din min 60 ' !! Era si aparator si mijlocas si atacant !! Daca la al doilea gol e clar ca a gresit Bornescu la primul gol nu as fi asa sigur . Dinamo la faza aia a pus o presiune extraordinara .in careul rapidului .

Vezi toate comentariile (25)
Comentează