FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ultimele informații despre noul stadion Dinamo » Etapa încheiată pe 26 iulie + Următorii pași

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 13:51 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 14:31

Fanii lui Dinamo au primit noi vești în legătură cu stadiul lucrărilor la proiectul noului stadion din „Ștefan cel Mare”, care ar urma să fie gata în 2025. 

Pe o pagină de Facebook dedicătă informării suporterilor cu privire la stadiul lucrărilor la arenă au apărut azi noi informații. 

Fostul jucător al lui Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar”
DINAMO
Fostul jucător al lui Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar”

Potrivit comunicatului, până pe 26 iulie, data limită, s-au înscris 6 companii pentru obținerea contractului de studii de specialitate, fezabilitate, arhitectura si pentru proiectare-design.

 Printre firmele care s-au înscris sunt și cele care au proiectat arenele din Craiova, Cluj și București.

 Costul estimat al studiilor este de 1.020.337 lei, aproximativ 204.000 euro. 

Care este stadiul lucrărilor la stadionul Dinamo

Un nou pas important pentru construirea Arenei Multifuncționale a CS Dinamo București! 

Ieri 26 iulie s-a încheiat perioada de ofertare deschisa de CNI in Sistemul Electronic de Achiziții Publice cu privire la contractul pentru prestarea serviciilor de elaborare studii de specialitate, fezabilitate, arhitectura si proiectare-design a viitoarei arene din Stefan cel Mare. 

Au depus oferte 6 companii si asocieri de firme, printre care toate cele ce au proiectat noile arene din Craiova, Cluj și București construite in ultimii ani. Costul estimat de CNI pentru întocmirea acestor studii si proiecte este de 1.020.337 RON. 

In perioada următoare comisia de atribuire a CNI va trece la: 

    - faza de analiza a tuturor ofertelor depuse comparativ cu Caietul de Sarcini, Tema Conceptuala si Nota de Proiectare
    - de punctare a factorilor de evaluare pentru stabilirea castigatorului de proiect (criteriu de atribuire: cel mai bun raport calitate-pret) si deliberare
    - așteptare a termenului impus de lege pentru eventuale contestatii ale pierzatorilor
    - de atribuire si semnare contract cu firma castigatoare a contractului si publicarea ordinului de incepere proiect. 

Estimativ circa 6-7 saptamani vor dura aceste operatiuni, urmand ca firma castigatoare sa aibe stabilit contractual un termen de finalizare de 60 zile pentru proiectare si prezentare a randarilor 3D High details ale arenei (cu detaliile mult asteptate de design, capacitate si facilitati) si inca 30 zile pentru obtinerea tuturor avizelor si aprobarilor tertilor (ex. OCPI, Primarie, Urbanism, Arhitectura, ISU, Autoritatea Aviatica pentru helioport certificat, FRF, FRR, etc). 

Mult succes Companiei Nationale de Investitii in desemnarea castigatorului de proiect!

Conform CNI, lucrările la stadionul Dinamo vor dura între 18 și 24 de luni, iar costul investiției se va ridica la aproximativ 90-100 de milioane de euro. Arena ar urma să aibă o capacitate de 25.000 de locuri.

  • propria parcare pentru publicul VIP, cu până la 200 locuri
  • spații încăpătoare pentru echipe, cu patru vestiare, două săli de încălzire, spații pentru staff-ul tehnic, oficiali și organizatori
  • o boxă generoasă pentru presă
  • spații pentru publicul VIP, incluzând 12 loje, spațiu de ospitalitate de minimum 400 mp, separeuri și restaurant
  • spații pentru spectatorii cu dizabilități
  • tribunele vor fi integral acoperite, iar locurile vor avea o bună vizibilitate către teren

VIDEO VIDEO Ovidiu Burcă cere mai multe transferuri la Dinamo

Citește și: 

Antrenorul lui Dinamo anunță despărțirea de jucătorul cu 39 de meciuri în Liga 1: „Subiect închis” + Alt fotbalist e în „depresie” și vrea să plece!

Au uitat de „țeapa” de acum 3 ani » „Câinii” îl cheamă iar în acționariat pe omul care a picat „testul de dinamovist”! Răspunsul afaceristului

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali, imediat după FCSB - U Craiova: „Așa de afectat sunt, nici poftă de mâncare nu mai am” + Ce spune despre transferuri
Cupa Romaniei
Gigi Becali, imediat după FCSB - U Craiova: „Așa de afectat sunt, nici poftă de mâncare nu mai am” + Ce spune despre transferuri
Oficial: Dan Șucu, noul acționar majoritar de la Genoa, cu 77%!
Campionate
Oficial: Dan Șucu, noul acționar majoritar de la Genoa, cu 77%!
CAMPIONII Superlativelor GSP, cea de-a 59-a ediție: Dennis Man (Fotbalistul Anului), Edward Iordănescu (Antrenorul Anului), Risto Radunovic (Jucătorul Străin al anului) și David Popovici (Sportivul Anului)!
Ideile Gazetei
CAMPIONII Superlativelor GSP, cea de-a 59-a ediție: Dennis Man (Fotbalistul Anului), Edward Iordănescu (Antrenorul Anului), Risto Radunovic (Jucătorul Străin al anului) și David Popovici (Sportivul Anului)!

Singurul club de fotbal aflat în atenția lui Ion Țiriac » Fiul miliardarului l-a dat de gol: „A existat mereu o singură dragoste adevărată”

Schema prin care Dan Șucu va pune stăpânire pe Genoa: „Tranzacție în mediu ostil” » GSP are detalii-șoc din culisele negocierilor! Când e așteptat anunțul oficial


Comentarii (9)
steaua.libera
steaua.libera  •  28 Iulie 2022, 08:22

De cand au retrogradat, cainii vor pista fara stadion

creeperno807
creeperno807  •  27 Iulie 2022, 22:39

Birocratia romaneasca

istet10
istet10  •  27 Iulie 2022, 18:24
Postat de 19sevilla86 pe 27 Iulie 2022, 15:23

Ireal, inexplicabil, iresponsabil, inacceptabil! In România se mai face încă un stadion in cazarma, de data asta a miliției, după cel din cazarma armatei! Ambele creatii oribile ale ocupantului sovietic, care mai exista exclusiv in România! Cum mai poate fi in 2022 in România țara UE la fel ca in RSR sub papucul URSS in 1947-1948?Cum poate o țara Nato in sec.XXI sa se comporte exact ca in stalinism, construind stadioane in 2 unități militare îngrozitoare așa cum sunt CSA și CS Dinamo, ultimele astfel de anomalii din UE, din lumea liberă!

Te scremi ca un prost. E legal. Si cu asta basta. Discutabil este cum sunt folosite. Faptul ca nu sunt organizate licitatii sau alte forme de transparente de selectie, a celor care le utilizeaza, este discutabil.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează