FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Un campion mondial crede în România, mesaj de suflet prin intermediul GSP: „Sper să meargă departe”. De cine a fost influențată „generația de suflet” a lui Edi Iordănescu

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2024 12:14 / Actualizat marti, 02 iulie 2024 12:14

Christian Karembeu, fost campion mondial și european cu Franța, a transmis un mesaj de simpatie românilor, prin intermediul GSP.ro, de la Dusseldorf. Ex-„galacticul” a jucat în meciul de adio al Generației de Aur, în luna mai, și consideră că legendele fotbalului i-au inspirat pe tricolorii lui Edward Iordănescu

Christian Karembeu, ajuns la 53 de ani, este una dintre legendele fotbalului internațional. Campion mondial și european, de două ori câștigător al Champions League cu Real Madrid, făcând parte din echipa "galacticilor" și campion al Franței, cu Nantes, și al Greciei, cu Olympiacos Pireu!

O figură emblematică a sportului, care a fost de mai multe ori invitat și în România, ultima oară chiar acum câteva săptămâni. Când a evoluat în formația "stelelor lumii" în meciul de adio al Generației de Aur.

Christian Karembeu, mesaj pentru România

Karembeu a fost pe lista VIP-urilor invitate la Dusseldorf, la supermeciul Franța - Belgia (1-0), alături, printre alții, de Fabio Capello, Ionuț Lupescu, Lilian Thuram, Marcel Desailly, Luis Fernandez sau Danny Van Buyten. Printre spectatori, și fostul stelist Cyrill Thereau, și el la rândul său cu un mesaj pentru tricolori.

L-am întâlnit pe fostul mare fotbalist francez chiar când a intrat pe poarta stadionului, după mai multe filtre. I-am spus că sunt jurnalist român și aș dori să-l înregistrez cu un mesaj scurt pentru naționala României, mai ales că a fost de atâtea ori la București.

A acceptat să transmită un mesaj în drum spre zona VIP, de unde a urmărit meciul, după ce, în prealabil, a mai avut câteva intervenții la diverse posturi TV din Franța și al UEFA.

53de selecții și un gol a adunat Karembeu pentru Franța în cariera sa

Christian Karembeu, reverență pentru tricolorii lui Edward Iordănescu: „Echipa a făcut o mare performanță”

"Ascultă, după ce am jucat acel meci de "la revedere" al Generației de Aur, cred că am motivat toată echipa națională. A făcut o mare performanță și sper să continue, să meargă departe!", a reacționat fostul campion mondial, și le-a făcut un semn de încredere tricolorilor.

Naționala României va juca astăzi, la Munchen, de la ora 19:00, în optimile competiției, contra Olandei lui Ronald Koeman. Tricolorii au un deficit teribil în confruntările directe cu batavii: o singură victorie, trei remize și 10 eșecuri!

7echipe a adunat Karambeu în carieră: Nantes, Sampdoria, Real Madrid, Middlesbrough, Olympiacos, Servette Geneva și Bastia

Citește și:

„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Nationala
„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Nationala
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Va fi scandalul sezonului? Mustață l-a sunat pe Becali înainte de Supercupa FCSB - Corvinul și l-a uimit: „Nu înțeleg. Poate a intervenit cineva”
Superliga
Va fi scandalul sezonului? Mustață l-a sunat pe Becali înainte de Supercupa FCSB - Corvinul și l-a uimit: „Nu înțeleg. Poate a intervenit cineva”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează