FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

„E un semn bun” » Răzvan Burleanu a avut prima negociere cu Gică Hagi! Antrenorul Farului a avut o cerință

Gheorghe Hagi / Foto: GSP.ro
Gheorghe Hagi / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat vineri, 26 iulie 2024 15:13 / Actualizat vineri, 26 iulie 2024 15:49

După ce Gică Hagi a fost desemnat de Comisia Tehnică drept prim candidat pentru funcția de selecționer, în urma plecării lui Edward Iordănescu, tehnicianul a avut deja o primă discuție cu Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Iar cei doi au convenit să își acorde un termen de câteva zile, pentru ca Hagi să încerce să rezolve predarea acțiunilor sale de la Farul, o condiție primordială pentru a putea prelua naționala.

Conform unor surse din lumea fotbalului, până pe 1 august, fostul internațional trebuie să dea un răspuns final, așa cum a scris și fanatik.ro.

„Dacă Hagi nu a refuzat din prima, e un semn bun”

„Fapul că nu a spus din start că nu poate să vină selecționer e un semn bun. Înseamnă că sunt șanse mari să-și rezolve problemele și să vină", au precizat respectivele surse.

„De fapt, Adrian Mutu e în continuare ținta”

Alți oameni din fotbal susțin însă că „totul e numai un joc de imagine pentru FRF, să-l pună primul pe listă pe Gică Hagi, fiindcă lumea se aștepta la asta. Dar ei știu că Gică nu va renunța la Farul, așa cum s-a întâmplat și după plecarea lui Mirel Rădoi. Iar principalul vizat să preia naționala este, de fapt, Adrian Mutu”.

Pare un deja vu, fiindcă la fel susțineau neoficial unii oameni de fotbal și în iarna lui 2021, dar până la urmă selecționar a fost ales Edward Iordănescu. Deocamdată, FRF așteaptă să primească un răspuns clar de la Gică Hagi, iar în cazul unui refuz ar urma să demareze discuțiile cu următorul tehnician de pe lista Comisiei Tehnice, care este chiar Adi Mutu.

Timp nu este prea mult până pe 16 august, termenul limită anunțat de șefii de la Casa Fotbalului pentru numirea noului antrenor al "tricolorilor".

Fiindcă la începutul lui septembrie, România începe campania de Liga Națiunilor, urmând să joace primele partide în Kosovo (6 septembrie) și cu Lituania acasă (9 septembrie). Iar cu minim trei săptămâni mai devreme de primul meci antrenorul naționalei ar trebui să anunțe lotul pentru respectiva acțiune.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (48)
dragan
dragan  •  27 Iulie 2024, 09:34

stii, margarite, ce inseamna sa fii, in jurnalism, un neterminat?

fotbalminim00
fotbalminim00  •  26 Iulie 2024, 22:32
Postat de polistul68 pe 26 Iulie 2024, 21:44

Spune.mi o realizare, fotbalistica, a lui Hagi sr...sa nu.mi spui ca a scos multi fotbalisti...dar acei fobalisti nu joaca nici macar in Conference...la nationala doar Razvan Marin...in rest ? A jucat in preliminarii, in cupele europene..rezultatul ? Asa, la vorbe..e mare antrenor..la.fapte ?

Prietene vezi că jucătorii trecuți pe la el joacă la toate echipele din liga 1 și 2 plus la naționalele de tineret, dacă simpatizezi cu Poli noi ăștia din vest ar trebui să îl luăm de model dacă mai vrem fotbal, o să se vadă în timp ce a creat Hagi, fără jucătorii trecuți pe la el nu eram nici la nivelul Matei!

polistul68
polistul68  •  26 Iulie 2024, 22:18
Postat de dragan pe 26 Iulie 2024, 17:54

bati cimpii- Ianis a fost capitan si jucatorii trecuti pe la Viitorul-Farul si fcsb au format scheletul Nationalei, cu neprietenii lui Hagi la toate butoanele! pentru tine si pentru toti haterii de serviciu: daca eu scriu aici, zilnic, ca tu esti cel mai- cel mai inginer, crezi ca miine te suna aia de la NASA si te intreaba de sanatate? intre vorba si fapta e un zid de realitate-pur si simplu nu ginditi si cind o faceti, o faceti degeaba!

Ia revezi tu..scheletul nationalei...in afara de Razvan Marin, mai sti vre.un jucator de baza crescut de Hagi ? Ca fcsb nu are pepiniera...nita.ratiu.dragusin.burca.bancu. r marin.m marin.stanciu.man.dragus.mihaila....a, scuze, si Dragus...doi din 11...asta da baza a nationalei.. trbuie sa recunoastem ca, in ciuda rezultatelor , am avut si mult noroc.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează