FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA U21 - ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // VIDEO EXCLUSIV Alexandru Pașcanu: „Acum doi ani, nimeni nu se uita la noi” + ce sfaturi a primit George Ganea de la tatăl său

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 20:14

Alexandru Pașcanu, 20 de ani, recent transferat la CFR Cluj, va fi unul dintre liderii naționalei U21 în noua campanie de calificare pentru EURO 2021. Fundașul a vorbit despre meciul cu Danemarca U21 din 10 septembrie. 

  • Naționala U21 a României va disputa primul meci din campania de calificare la EURO 2021 împotriva reprezentativei similiare a Danemarcei pe 10 septembrie, de la 19:30.

 „E un nou început pentru noi în această campanie. Am avut multe lucruri învățate din campania trecută și de la turneul final. Acum, încercăm să ne calificăm din nou. Acum doi ani, nimeni nu se uita la naționala U21, dar acum e mai multă lume interesată. Nu simțim presiune, asta ne motivează în plus. 

Sunt foarte mulți jucători buni și sunt sigur că putem reface spiritul pe care l-am avut la EURO”, a declarat Pașcanu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Despre viitorul parcurs al „tricolorilor” mici a vorbit și George Ganea, 20 de ani, cel care face în premieră pasul spre naționala lui Mirel Rădoi. 

„Am așteptat de mult timp acest moment. Sunt bucuros că am fost convocat și vreau să dau tot ce am mai bun pentru echipa națională. Vorbesc tot timpul cu tatăl meu, a fost foarte fericit că am fost convocat. Mi-a spus să fiu calm, să mă antrenez bine și să dau tot ce am mai bun cu Danemarca. 

Trebuie să reluăm ce au făcut băieții în această vară pentru a face o campanie reușită”, a spus Ganea, în dialogul avut cu reporterul GSP.ro. 

„Ne așteaptă un meci greu contra danezilor, dar nu cred că se pune problema să plecăm cu șansa a doua. Venim după un turneu final foarte bun și avem încredere în echipa noastră. Cu acest transfer la Standard, sunt sigur că voi reveni și voi reuși să ajung și la echipa mare. Sper să facem performanță, cum am făcut și până acum” - Denis Drăguș, Standard Liege, convocat la naționala de tineret de Rădoi

România U21 joacă pe 10 septembrie contra reprezentativei similare a Danemarcei, urmând ca o lună mai târziu să întâlnim Ucraina pe teren propriu. Pentru această campanie de calificare eligibili sunt jucătorii născuți după 1 ianuarie 1998. 

PROGRAMUL TRICOLORILOR U21 ÎN NOUA CAMPANIE DE CALIFICARE:

  • 6 septembrie 2019: Ucraina – Finlanda, Irlanda de Nord – Malta
  • 10 septembrie 2019: Ucraina – Malta, Finlanda – Irlanda de Nord, Danemarca – România 
  • 10 octombrie 2019: Finlanda – Malta, Danemarca – Irlanda de Nord, România – Ucraina
  • 14 octombrie 2019: Finlanda – Danemarca, România – Irlanda de Nord
  • 14 noiembrie 2019: România – Finlanda
  • 15 noiembrie 2019: Ucraina – Danemarca
  • 19 noiembrie 2019: Irlanda de Nord – România, Danemarca – Malta
  • 27 martie 2020: Malta – Ucraina
  • 31 martie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda
  • 4 septembrie 2020: Danemarca – Ucraina, Malta – Irlanda de Nord, Finlanda – România 
  • 8 septembrie 2020: Finlanda – Ucraina, Irlanda de Nord – Danemarca, Malta – România 
  • 9 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România, Malta – Danemarca
  • 13 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda

Vezi și: 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează