GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPECIAL

VIDEO Bebeto, Totti balerinul, Robotul Crouch sau Bicicleta Umană? Un top al celor mai frumoase celebrări ale golurilor

Totti s-a bucurat într-un mod original după ce a cucerit Cupa Mondială cu Italia
Totti s-a bucurat într-un mod original după ce a cucerit Cupa Mondială cu Italia

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 15:29

Fotbalul este unul din sporturile cate poate oferi cele mai magice momente. Printre aceste clipe se numără şi celebrările golurilor. Chiar dacă sunt controversate, hilare sau emoţionante, ele rămîn în memoria microbiştilor.

Prin urmare, vă propunem să revedeţi un top aleatoriu a celor mai frumoase momente prin care jucătorii de fotbal şi-au celebrat reuşitele.

Bicicleta umană

Islandezii de la FC Stjarnan ar putea primi un titlu de campioni neoficiali ai celebrărilor sportive. Un gol marcat de islandezi a fost sărbătorit prin simularea unei biciclete umane. Vezi VIDEO!

La pescuit!

Tot fotbaliştii de la FC Stjarnan sunt protragoniştii unei alte celebrări memorabile. După ce au transfomat un penalty, islandezii au simulat o partidă de pescuit în care au prins un peşte gicantic. Vezi VIDEO!

Stuart Pearce

La Euro 1996, Staurt Pearce a ţinut neapărat să execute un penalty în sferturile de finală cu Spania. Cu şase ani înainte, în semifinalele Cupei Mondiale ratase un penalty crucial în meciul cu Germania de Vest. Suporterii l-au privit cu neîncredere în timp ce se îndrepta spre punctul cu var, dar de această dată Pearce nu a mai ratat. Iar după gol s-a descătuşat! Vezi VIDEO!

Gaza şi dentiştii

Tot la Euro 1996, Paul Gasgoine a marcat un gol superb în meciul cu Scoţia din faza grupelor. După ce a marcat, s-a întins în apropierea porţii, iar coechipierii lui s-au folosit de un bidon din apropiere şi au mimat un dentist. Vezi VIDEO!

Robotul Crouch

În urma unui gol înscris la Mondialele din 2006, Crouch s-a bucurat mimînd un robot. Vezi VIDEO!

Mario Tardelli

După ce a marcat un gol vital în finala Campionatului Mondial din 1982, Tardelli a alergat spre banca tehnică, privindu-l fără întrerupere pe selecţionerul Italiei şi strigînd neîncetat: "GOOOL!!! GOOOL!!!". Vezi VIDEO!

Robbie Fowler

După ce a transformat un penalty într-un meci de campionat cu Everton, Fowler a ţinut să răspundă tuturor celor afirmau despre el că ar consuma cocaină printr-un mod original de a-şi celebra reuşita. Vezi VIDEO!

Roger Milla

La Cupa Mondială din 1990, camerunezul Roger Milla a avut un stil inedit de a se bucura după gol care a rămas şi acum întipărit în memoria suporterilor. Vezi VIDEO!

Gimnnastul Aghahowa

Nigerianul Juluis Aghahowa are un stil inedit de a se bucura la fiecare reuşită, făcînd mai multe tumbe şi execuţii specifice gimnaştilor. Vezi VIDEO!

Diego Forlan

Pe cînd era la Manchester United, iar fotbaliştii nu primeau galben pentru că îşi scoteau tricoul, Forlan a renunţat şi el la echipamentul său. Momentul inedit s-a produs cînd jocul a fost reluat, iar pentru a opri un atac al oaspeţilor, atacantul sudamerican nu a mai avut timp să îşi pună tricoul şi a alergat la bustul gol pentru a-şi deposeda adversarul. Vezi VIDEO!

Mirko Vucinic

În timpul unui meci din preliminariile pentru Euro 2010, muntenegreanul Mirko Vucinic a marcat un gol important în poarta Elveţiei. După ce a înscris, Vucinic şi-a scos pantalonii scurţi şi nu s-a lăsat pînă şi i-a pus în cap. Vezi VIDEO!

Balerinul Totti

După ce a cucerit Cupa Mondială din 2006, Francesco a fost un vulcan de fericire. Printre multele momente oferite suporterilor, a fost şi cel în care mima dansul unei balerine. Vezi VIDEO!

Jos tricoul!

Visul bărbaţilor de a vedea o jucătoare de fotbal renunţînd la tricoul său după ce a înscris un gol le-a fost îndeplinit de Brandi Chastain. Jucătoarea americană a fructificat penalty-ul decisiv prin care SUA s-a impus în finala Campionatului Mondial din 1999 în faţa Chinei. Au urmat momente de bucurie, în care Chastain a renunţat la tricoul său. Vezi VIDEO!

Bebeto

Evident, din acest top nu putea lipsi gestul de bucurie al lui Bebeto care după ce a marcat în sferturi pentru Brazilia a ţinut să le trimită un gest celor de acasă. Gestul său este preluat şi de alţi fotbalişti şi este folosit chiar şi astăzi de unii dintre jucători. Vezi VIDEO!

Ahn Jung-Hwan

La Campionatul Mondial din 2002, Coreea de Sud a făcut o figură foarte frumoasă. A rîmas ca amintire şi modul original a lui Ahn Jung-Hwan de a se bucura după ce a marcat în meciul cu SUA. Vezi VIDEO!

Matthew Russel

Un meci din ligile inferioare din Anglia a avut parte de o celebrare neaşteptată a unui gol. Nemulţumit de numărul mic de spectatori prezenţi la meci, Matthew Russel a sărit peste suportul de reclame, a luat un loc la tribună şi şi-a aplaudat propia reuşită! Vezi VIDEO!

Papa Bouba Diop

Un gol marcat împotriva Franţei la Cupa Mondială din 2002 a fost atît de neaşteptat, încît jucătorii lui Senegal s-au bucurat într-un mod aparte. Marcatorul golului şi-a scos tricoul, l-a aşezat jos şi împreună cu ceilalţi coechipieri a început un dans în jurul lui. Vezi VIDEO.

Bajram Fetai

Fotbalist danez, a marcat într-un meci de campionat după care şi-a luat "la pumni" toţi coechipierii. Pînă ce unul dintre colegi a scos un pistol invizibil şi l-a împuşcat chiar pe el, oprind "măcelul". Vezi VIDEO!

Ken Ilso şi popicele

După ce a înscris într-un meci de campionat, Ken Ilso a luat mingea, i-a organizat pe coechipieri ca la popice, după care i-a "doborît" la pămînt cu mingea. Vezi VIDEO!

Ruud Van Nistelrooy

În timpul unui meci dintre Olanda şi Andorra din preliminariile Cupei Mondiale din 2006, atacantul olandez a ţinut să îi dea o replică unui adversar care la o fază anterioară se bucurase exagerat după ce Van Nistelrooy ratase o ocazie de a marca. Vezi VIDEO!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
zeidas
zeidas  •  18 Octombrie 2011, 17:32

De aceea Pele e regele fotbalului, chiar si bucuria lui dupa gol avea mai multa simbolistica !

bobby09
bobby09  •  18 Octombrie 2011, 16:42

unde e golul lui dica cu lyon?

qqq3
qqq3  •  18 Octombrie 2011, 15:19

Obafemi Martins,the best!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează