GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Arta investiției: 10 principii cheie pentru educație financiară

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 15:39 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 15:43

Investiția ー este procesul de investire a capitalului în scopul obținerii de profit, care de mult timp este disponibil pentru toți. Aveți nevoie doar de o sumă de a începe și cunoașterea unor informații de bază. Compania Credit 7, specializată în împrumuturi rapide online, este întotdeauna pregătită să vă ajute cu primul punct din listă . Condițiile și regulile de obținere a împrumuturilor rapide pot fi văzute pe https://onlinecredite.ro. Și cu al doilea punctー informațiile care sunt prezentate în acest articol.

Păstrați și creșteți

Dacă ați decis să vă măriți activele, trebuie să vă stabiliți și să respectați reperele de bază:

  1. Scopul clar și detaliat este un far care vă va împiedica să vă rătăciți. Puteți alege o singură direcție sau mai multe: acumularea de bani pentru educația copiilor, cumpărarea unui imobil, crearea unui fond de pensie.
  2. Planul de acțiuni pentru investiții. Planul de acțiuni pentru investiții. Acesta include: evaluarea situației actuale, valoarea capitalului, modul de creștere a acestuia, factorii de risc.
  3. Un parteneriat de încredere. Înainte de a investi într-un activ, trebuie să evaluați nu numai activul în cauză, ci și compania cu care veți coopera.
  4. Disciplina și respectarea acțiunilor planificate vă vor împiedica să luați decizii pripite.
  5. Puneți toate ouăle în coșuri separate. Principiul acesta nu este nou, însă este relevant și menit să reducă riscul prin repartizarea fondurilor pe diferite active.  Mai ales că piața financiară este plină de oferte diverse.
  6. Împrieteniți-vă cu informațiile. Cursuri, recenzii, articole, analize și știri. Puneți întrebări experților, adresați-vă celor care se ocupă de investiții. Cu cât mai multe cunoștințe veți acumula, cu atât mai puține situații neașteptate veți întâlni.
  7. Nu vă temeți de riscuri. Orice investiție presupune o anumită probabilitate de a pierde bani. Pentru a minimiza acest lucru, trebuie să învățați cum să gestionați pericolele și amenințările.
  8. Aveți răbdare pe termen lung. Cu cât perioada de investiție a fondurilor este mai lungă, cu atât acestea sunt mai puțin sensibile la schimbările pe termen scurt.
  9. Țineți minte costurile suplimentare, printre care sunt comisioanele de întreținere a contului, comisioanele de tranzacționare. Acest lucru trebuie evaluat în etapa de planificare, astfel încât toate eforturile să nu fie în zadar.
  10. Reacționați la schimbările de situație, la scopurile și prioritățile dvs., revizuiți-vă portofoliul de investiții. Flexibilitatea este o trăsătură importantă care nu poate fi înlocuită în lumea de astăzi.

Aceste principii vă vor ajuta să faceți primii pași, să stăpâniți domeniul investițiilor și să atingeți chiar și cele mai ambițioase obiective financiare.  

Informația este prietenul investițiilor bune

Procesele financiare nu sunt autonome, fiind strâns legate de tot ceea ce se întâmplă în jur: domeniul social, domeniul de producție, situația politică din lume. Cele mai mici schimbări pot duce la oscilații semnificative pe piața de investiții. De aceea, investitorul trebuie să fie la curent cu cele mai recente evenimente, să evalueze rezultatul și impactul probabil al acestora asupra activelor. Și apoi în acest proces se includ flexibilitatea și viteza de luare a deciziilor, care joacă un rol important în creșterea capitalului și în atingerea obiectivelor. 

Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Rapid îi poate da lovitura lui CFR Cluj » Un internațional ar fi aproape să semneze
Superliga
Rapid îi poate da lovitura lui CFR Cluj » Un internațional ar fi aproape să semneze
Mihai Stoica a răbufnit după ce l-a auzit pe jucătorul lui Poli Iași: „Cum adică își dorește să ia CFR campionatul?”
Superliga
Mihai Stoica a răbufnit după ce l-a auzit pe jucătorul lui Poli Iași: „Cum adică își dorește să ia CFR campionatul?”

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează