GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum să-ți transformi casa într-o arenă de fotbal cu ajutorul tehnologiei AI

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2024 13:03 / Actualizat marti, 02 iulie 2024 13:03

Urmărești cele mai tari evenimente sportive ale verii în spațiul casei tale, amenajat cu tehnologii de ultimă generație pe bază de AI! Este simplu să construiești de la zero un astfel de ecosistem, utilizând soluții de home entertainment 2.0 ce îți oferă libertatea de a te bucura așa cum vrei de meciurile preferate. 

Vezi cum îți poți transforma casa într-o arenă dedicată fotbalului, cu ajutorul inteligenței artificiale! Alege apoi un televizor cu funcții Smart, pregătit să asigure acea experiență imersivă pe o cauți de la un astfel de device, pentru a te simți exact ca pe stadion. De la sunete la imagini, totul este mai WOW cu ajutorul AI-ului! 

Ai-ul îmbunătățește în timp real formatul imaginii 

Un televizor de ultimă generație cu funcțiile AI potrivite asigură upscaling în timp real, pentru a te bucura în 4K sau 8K de evoluția echipei cu care ții în această vară. Tehnologia AI Upscaling utilizează un număr foarte mare de rețele neuronale, ce formează un câmp de imagine unitar, pentru acea claritate pe care ți-o dorești.

Asta înseamnă că te bucuri acum de conținut video clar ca lumina zilei, bazat pe adaptabilitatea acestei funcții TV cu inteligență artificială. Acolo unde este nevoie de mai mulți pixeli, televizoarele Samsung cu AI Upscaling generează în timp real o super rezoluție, fără a mai fi nevoie să cauți conținut nativ 4K / 8K. 

Mai multă fluiditate în joc datorită funcțiilor cu AI

Tool-urile potrivite cu AI te ajută să nu pierzi niciun moment important al meciului de fotbal. Fiecare fracțiune de secundă a unei acțiuni dinamice este îmbunătățită cu ajutorul AI Motion Enhancer Pro de la Samsung. Această funcție TV bazată pe inteligență artificială analizează tipul de mișcare și o optimizează în consecință. 

Fazele neclare din meci sunt de domeniul trecutului, așa că tot ce trebuie să faci este să comanzi televizorul potrivit! Îți transformi spațiul din living într-o arenă dedicată experiențelor sportive și lași totul pe seama AI-ului. Vei vedea că fiecare fază devine deodată mult mai clară!

Economii de energie cu ajutorul inteligenței artificiale

Noul model de televizor Samsung QLED, Ultra HD, 4K Smart Q60D, HDR, 138 cm (2024) economisește energie pe baza analizei inteligente a conținutului video urmărit. AI Energy Mode, activat prin aplicația Samsung SmartThings, ajustează automat nivelul luminozității, în funcție de format sau tipul specific de utilizare.  

Te uiți la cele mai importante evenimente sportive din programul acestei veri și consumi mai puțin! Dinamica unei astfel de experiențe îți permite să optimizezi bugetul familiei și asigură un impact mai mic asupra mediului înconjurător. Iar la baza acestor beneficii se află încă o dată funcțiile AI ale noilor modele de TV. 

Televizoarele cu AI: meciurile preferate cu un aer 3D

Pentru mai multă profunzime a imaginii afișate pe display în timpul meciului, ai nevoie de un televizor cu Real Depth Enhancer Pro. Utilizând inteligența artificială, acest tool poate identifica automat zonele asupra cărora este ațintită privirea în mod natural, așa cum sunt cele din prim-planul unui meci de fotbal.

Optimizând numeroase blocuri de mini LED-uri de pe ecranul noului tău smart TV, AI-ul generează astfel un efect 3D al imaginii redate în format bidimensional. Mai mult decât atât, poate ajusta în timp real contrastul, pe baza cadrelor video procesate, pentru experiențe de vizionare care te fac să te simți ca pe stadion.  

Acustica pe bază de AI asigură experiențe imersive 

Cele mai noi generații de smart TV-uri utilizează tehnologii audio cu AI pentru a genera experiențe audio mult mai captivante. Jucătorii, mingea și alte elemente grafice aflate în mișcare sunt analizate în timp real, iar pe baza analizei, funcții precum AI Object Tracking Sound calculează traiectoria lor. 

Astfel, televizorul poate ajusta sunetele generate astfel încât să fie orientate către direcția elementelor dinamice. Această abordare a experiențelor audio îți permite să te bucuri mai intens de fiecare fază a meciului văzută pe noul tău smart TV. Ai parte de mai mult dinamism al SFX-urilor cu ajutorul inteligenței artificiale!

Pregătește-te pentru o vară plină de meciuri tari, văzute în noul tău spațiu pentru home entertaiment din casă. Investește în soluții cu AI pentru experiențe uimitoare și cheamă-ți prietenii pe la tine, pentru a vă bucura împreună de performanțele echipelor de fotbal preferate!

Citește și:
Reacții incredibile ale lui Dan Șucu la golurile încasate de Rapid cu U Cluj » Patronul giuleștenilor, un car de nervi
Superliga
Reacții incredibile ale lui Dan Șucu la golurile încasate de Rapid cu U Cluj » Patronul giuleștenilor, un car de nervi
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează