GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

PENNY e alături de jucătorii echipei naționale și le livrează produse proaspete pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 12:13 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 12:15

Echipa națională de fotbal a României luptă pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. Iar pentru toate mecurile și acțiunile „tricolorilor”, PENNY furnizează jucătorilor echipei naționale produse proaspete în perioadele de antrenament și cantonament

Nu lipsesc niciodată de pe masa jucătorilor fructele și legumele, carnea proaspătă, produsele de brutărie, lactatele sau alte tipuri de brânzeturi. Toate la cel mai înalt standard de calitate așa cum fiecare persoană poate găsi în rețeaua magazinelor PENNY. Apoi, produsele sunt organizate în meniuri special gândite și preparate de Chef Andrei Voica.  

El este cel care are grijă de mesele jucătorilor în perioada de pregătire înaintea meciurilor. Și totul cu ajutorul PENNY, furnizorul de produse proaspete pentru echipele naționale de fotbal ale României.

O alimentație sănătoasă și echilibrată

Fie că vorbim de jucători profesioniști, de sportivi de performanță, dar și de cei mai mici dintre fanii echipei naționale, obiectivul PENNY este în primul rând importanța consumului  alimentelor proaspete și sănătoase. 

Înainte de orice antrenament, meci, dar și în viața de zi cu zi a tuturor dintre noi, este necesar să înțelegem că atât nutriția sănătoasă, cât și implicarea în activități sportive sunt esențiale pentru dezvoltare. 

În special a celor mici, a copiilor, a celor care aspiră să ajungă sportivi de performanță. Lor trebuie să le oferim mesele perfecte de care au nevoie, ei trebuie neapărat să aibă o alimentație sănătoasă și echilibrată.

Totul este despre cum să mănânce sănătos și să aleagă mereu alimentele care le dau energie. Iar când vine vorba despre lactate, produsele Boni de la PENNY au gustul autentic și se diferențiază prin varietate. Sau, pentru o masă ca la carte, jucătorii beneficiază de produse din carne proaspătă „Hanul Boieresc”. 

PENNY e alături de echipele naționale

E fix ca în fotbal! Întâi se face selecția celor mai bune produse proaspete, printre care se numără cele mai alese fructe și legume, lactate și brânzeturi, dar și carne proaspătă, plus produse de brutărie. Apoi, Chef Andrei Voica are cuvântul în bucătărie. Că doar el e specialistul, nu? 

Mă bucur să am alături de mine un partener care pune accentual pe calitate și prospețime precum PENNY. Fiind un furnizor de produse proaspete, mă ajută enorm atunci când încep să creez meniurile jucătorilor înainte de selecția Naționalei României.
- Chef Andrei Voica

Iar Chef Andrei Voica e un fericit! Pentru că PENNY este sponsor al naționalelor de fotbal ale României și furnizor de produse proaspete. Iar calitatea și prospețimea produselor PENNY sunt selectate cu atenție pentru jucătorii convocați, care de fiecare dată au nevoie de ele pentru o formă fizică excepțională pe teren.

#PENNYRomania #FurnizorDeProduseProaspete

Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY.

Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Rapid îi poate da lovitura lui CFR Cluj » Un internațional ar fi aproape să semneze
Superliga
Rapid îi poate da lovitura lui CFR Cluj » Un internațional ar fi aproape să semneze
Mihai Stoica a răbufnit după ce l-a auzit pe jucătorul lui Poli Iași: „Cum adică își dorește să ia CFR campionatul?”
Superliga
Mihai Stoica a răbufnit după ce l-a auzit pe jucătorul lui Poli Iași: „Cum adică își dorește să ia CFR campionatul?”

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează