INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - TOTTENHAM

Bruno Fernandes, primul cartonaș roșu în 242 de meciuri pentru United: „Decizie injustă. Știți ce mi-a zis Maddison când s-a ridicat?”

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2024 23:06 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 23:06

Manchester United a fost învinsă pe teren propriu de Tottenham Hotspur în această seară, scor 0-3, în cea mai spectaculoasă partidă a etapei cu numărul 6 din Premier League.

Jucătorii lui Ange Postecoglou au deschis scorul în minutul 3, când Micky van de Ven i-a pasat lui Brennan Johnson după o cursă excelentă, iar galezul a îndeplinit o simplă formalitate. Acesta a fost cel mai rapid gol încasat de United din august 2023.

Bruno Fernandes, primul cartonaș roșu în 242 de meciuri pentru United

Echilibrul partidei s-a rupt definitiv cu 3 minute înainte de pauză, atunci când Bruno Fernandes a fost eliminat după un fault comis asupra lui James Maddison.

Astfel, Manchester United și-a văzut căpitanul eliminat pentru prima oară după 10 ani. Ultima dată s-a întâmplat asta în anul 2014, atunci când Wayne Rooney a încasat un cartonaș roșu într-un meci împotriva celor de la West Ham.

Rămasă în 10 oameni, trupa lui Erik ten Hag nu a mai reușit să lupte de la egal la egal cu Tottenham, iar oaspeții au reușit să mai înscrie de 2 ori până la finalul partidei, obținând astfel o victorie categorică pe Old Trafford.

Lusitanul a contestat decizia centralului

La interviul susținut după terminarea partidei, Bruno Fernandes a declarat că faultul comis asupra jucătorului lui Tottenham nu trebuia sub nicio formă sancționat cu cartonaș roșu.

Mai mult decât atât, portughezul a precizat faptul că și cel pe care l-a faultat, James Maddison, i-a mărturisit acestuia imediat după incident că nu a fost o intrare care să-i cauzeze eliminarea jucătorului lui United.

A fost un fault clar, dar niciodată de cartonaș roșu. Chiar și Maddison, după ce s-a ridicat, a spus că a nu a fost o intrare de roșu. Contactul nu a fost atât de puternic. Dacă arbitrul îmi dădea galben pentru că am oprit un contraatac, eram de acord. Nu înțeleg de ce VAR-ul nu a chemat arbitrul la ecran. Pentru mine, nu este o decizie corectă”, a declarat Bruno Fernandes.

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, căpitanul lui Manchester United va rata următoarele 3 partide din Premier League (împotriva celor de la Aston Villa, Brentford și West Ham).

După această înfrângere, Manchester United a căzut pe poziția a 12-a în Premier League, cu doar 7 puncte după primele 6 etape, în timp ce Tottenham a făcut 10 puncte, iar astfel a urcat pe locul al 8-a în clasament.

Pentru cele două echipe urmează disputele din Europa League. „Diavolii Roșii” vor merge pe Estadio do Dragao pentru duelul cu FC Porto, în timp ce trupa lui Radu Drăgușin va evolua în Ungaria, împotriva celor de la Ferencvaros.

Clasament Premier League:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Extraordinară etapă!” » Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, a încurajat derapajele lui Dorinel și a numit echipa care va ieși din play-off: „Foarte slabă, să mă ierte!”
Superliga
„Extraordinară etapă!” » Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, a încurajat derapajele lui Dorinel și a numit echipa care va ieși din play-off: „Foarte slabă, să mă ierte!”
Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois
Campionate
Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois
Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion
Superliga
Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (1)
_Van_Basten
_Van_Basten  •  29 Septembrie 2024, 23:34

I-a zis ca fcsb nu e Steaua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează