INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA/ATLETICO MADRID-REAL MADRID 1-4

FOTO&VIDEO Real a ajuns la 104 goluri marcate! Mai are un pic şi-şi bate recordul all-time

Cristiano Ronaldo și portarul pe care l-a bătut de trei ori, belgianul Courtois (foto: Reuters) +9   FOTO
Cristiano Ronaldo și portarul pe care l-a bătut de trei ori, belgianul Courtois (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 11:42

Real Madrid şi-a revenit repede după sincopa cu Valencia, cînd nu a ”găsit” poarta (0-0) după 41 de meciuri în care marcase mereu. S-a răzbunat pe Atletico, căreia i-a dat patru goluri (4-1), ceea ce-i permite echipei conduse de Mourinho nu doar să păstreze avansul de 4 puncte peste Barcelona, ci şi să se apropie de recordul all-time de eficacitate într-un campionat.

Vezi sus mai multe imagini din derby-ul Madridului.

Cu reuşitele de miercuri noapte, Real a ajuns la 104 de goluri în actuala La Liga, cu 10 mai mult decît catalanii. Nu mai are astfel nevoie decît de alte trei pentru a egala performanţa din 1989-1990, cînd, cu galezul Toshack pe bancă, celebra Quinta del Buitre a înscris de 107 ori.
Pare imposibil ca respectivul record istoric să reziste în condiţiile în care mai sînt de disputat încă 6 etape din acest campionat.

Vezi jos un rezumat al meciului.

Trei jucători au contribuit substanţial la cele 104 reuşite. Împreună au înscris de 77 de ori: Cristiano Ronaldo a semnat 40 de goluri, Gonzalo Higuian - 20, iar Karim Benzema - 17.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (21)
dani_val
dani_val  •  12 Aprilie 2012, 19:22
Postat de flo_ax pe 12 Aprilie 2012, 17:41

bah labuta atomica, Mucinio asta cu un lot inferior Barcelonei (doar CR, Iker, Pepe si Ramos fiind exceptii) ii pune mari probleme Barcelonei! Tu compari pe Xavi si Iniesta cu Ozil si Di Maria? Sau pe Busquets cu Khedira? Mare branza sa ai rezultate cu Messi si compania, chiar si Cartu obtine rezultate cu echipa asta... S-a vazut si ce s-a intamplat la Inter ce s-a intamplat dupa ce a plecat Mourinho, geniule! Cu aceeiasi jucatori, Benitez si restul au dat-o in bara rau de tot... Sa-l vedem pe Guardiola la alta echipa unde nu are super-jucatori

pai iker si Cr sunt suficienti, unul apara incredibil si celalalt inscrie pe banda rulanta, de multe ori facand diferenta, fara ei doi Real era la 15 puncte in spate

dani_val
dani_val  •  12 Aprilie 2012, 19:20
Postat de bdgeorge pe 12 Aprilie 2012, 17:00

problema e ca meciul ala in conditiile actuale va fii FARA MIZA!!!!! si daa va ramane asa Mucinio cum ii spui tu mai face o aroganta si trimite juniorii in teren..sa castige Barca lupta si Real Razboiul...de data asta o sa intrebe de ce?...si va continua nu am inteles mai devreme cum poate fii invinsa Barca..sincer nu sunt mare fan Barca sau Real dar asta e antrenor mare...nu a dat chix nicaieri orice echipa a luat a castigat titlul...urmeaza gara Real cu peronul pe dreapta..dupa care se suie in trnul de City si va fii campion si cu City iti garantez eu..asta dupa un an in care va face curatenie( ca asta e problema lor prea multe vedete inchipuite pe m2)

Un antrenor rezonabil, cu lot de multe sute de milioane, in 2,3 ani tot castiga un campionat, degeaba incercati voi sa spuneti ca la Real nu sunt cine stie ce jucatori, pai Ronaldo si Casillas l-au scos din rahat de multe ori pe Mourinho

statham_j
statham_j  •  12 Aprilie 2012, 18:34
Postat de circul_ghencea pe 12 Aprilie 2012, 16:29

Esti mai prost decat prevede legea, Valabil si pentru statham_j. Abia astept 21 aprilie. Va fi pentru a 10-a oara cand cocalarul de mucinio o sa intrebe : de ce? de ce? de ce?

esti prost si confirmi in fiecare secunda....un adevarat fan barcelonez de 15 ani...du-te bai retardule la somn

Vezi toate comentariile (21)
Comentează