INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mourinho începe curăţenia la Real » Pleacă 5 jucători

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 19:31

Scăpat de directorul general Valdano, Mourinho începe curăţenia la Real. Antrenorul portughez a alcătuit deja o listă cu cinci jucători scoşi la vînzare, pentru a micşora lotul de 27 şi a echilibra balanţa financiară. Potrivit Marca, madrilenii vor să obţină 90 de milioane de euro din transferurile lui Kaka (40), Lassana Diarra (20), Gago (12), Garay (10) şi Pedro Leon (8).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cei 8 suporteri FCSB arestați în Grecia au fost duși în fața judecătorului: ce a decis acesta
Europa League
Cei 8 suporteri FCSB arestați în Grecia au fost duși în fața judecătorului: ce a decis acesta
Detaliu curios în timpul meciului Halep - Blinkova: regizorul transmisiunii nu se putea abține!
Tenis
Detaliu curios în timpul meciului Halep - Blinkova: regizorul transmisiunii nu se putea abține!
Scandalos! Minor rănit în complexul sportiv abia inaugurat de Burleanu și Stoichiță » Diagnosticul pus la spital + Primarul dă vina pe hoți!
Altele
Scandalos! Minor rănit în complexul sportiv abia inaugurat de Burleanu și Stoichiță » Diagnosticul pus la spital + Primarul dă vina pe hoți!

La câți bani a renunțat Ianis Hagi pentru a fi reprimit în lotul lui Rangers

CSA Steaua sau FCSB?! » Candidatul Mircea Geoană, reacție explozivă în studioul GSP: „Eu asta aș prefera”


Comentarii (16)
cefan
cefan  •  06 Iunie 2011, 14:19

Flo!! ce ai ma cu kaka? nu iti mai place? cand juca la milan cred ca pupai televizoru cand il vedeai, asa e? acum ti se pare scump ? Fabregas e mult mai scump, e in forma, e mai tanar, e altceva...kaka a avut o perioada mai proasta, nu a jucat.Chiar imi pare rau pentru el si ramane un fotbalist mare orice ai spune

cefan
cefan  •  06 Iunie 2011, 14:15

Din cate stiu eu real a castigat frumos finala cupei, o mare capatana a lu' ronaldo.Oare am, vazut eu alt meci ? Cupa e un trofeu de cacao, parerea mea... nu ma bucur ca a luat asa ceva. Dc divinizati Barcelona mai baieti ? ati prins glas?Asa il laudati si pe ronaldinho, de il numeati cel mai bun jucator din lume si in 3 ani s/a curatat, a murit. V-am mai spus eu, voi iubiti circarii, stelistilor!!!! fac pariu ca sunteti stelisti din aia care stigati " sus pe masina" lui gigi cand castiga steaua.Numai stelistii pot linge o echipa in halu asta. Eu nu am spus ca barcelona nu joaca bine, ca nu a umilit realu, ca nu e in top, in forma etc. Recunosc si eu jocu bun, dar voi exagera

cefan
cefan  •  06 Iunie 2011, 13:54
Postat de cefan pe 06 Iunie 2011, 13:18

Dreamer123... copil al fotbalului, copilcare stie echipele de la fifa jucata non stop. Din care vad eu aici, esti unul dintre suporterii de canapea care tine cu cine castiga. Tin sa te anunt, prietene drag si iubitor al fotbalului( daca stii ce inseamna termenu asta) ca Real are o istorie, dar nu o istorie, ARE UN MARE PALMARES. Incearca sa iti aduci aminte cand se batea Real la titlu cu Depor, Sevilla, Valencia, timp in care Varza termina la mijlocu' clasamentului.Asa ca, mare sahist mascat care esti tu ( vorba lu'nea jiji) daca nu cunosti, nu mai posta. Felicitari Rijkaard ca ai creat o asemenea echipa, care dupa 4445 de ani a inceput sa castige.

Copii cocktail, care tineti cu 18 echipe din 16 tari, vorbiti de champions league? de dubla real-barca? nu uitati ca pana sa il elimine pe pepe total aiurea, barca nu prea misca, ii tinea pepe la jumate, nu trecea nimic... l/au dat afara, dc??? ca a pus o talpa ?daca iti pune cineva talpa nu ai cum sa te invarti cu picioru in aer de 3 ori si sa te rostogolesti de 7... o echipa ca barca asta care o tot pupati voi in fund nu trebuie sa accepte asa ceva, sa nu cerseasca.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează