INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane a anticipat egalul Barcelonei cu Atletico! Enrique, supărat după ce echipa sa nu a putut învinge: "Meritam să câștigăm"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian Adrian Secu - Publicat joi, 22 septembrie 2016 13:19

Real Madrid a păstrat distanța de 3 puncte față de Barcelona, după ce ieri ambele echipe s-au încurcat în cea de-a cincea etapă din La Liga.

La finalul confruntării cu Villarreal, Zidane le-a reproșat elevilor săi jocul prestat în prima repriză, însă a admis că echipa sa putea câștiga partida.

"Ne-a lipsit intensitatea în prima repriză. Greșelile individuale mai pot apărea, însă golul primit se datorează performanței din prima repriză. A doua parte a fost fantastică pentru toată lumea. Am dat impresia pe final că putem lua conducerea în orice minut. Am avut foarte multe ocazii de a marca. Nu-mi pot acuza jucătorii de nimic, sunt bucuros pentru tot ceea ce au făcut. Avem un psihic foarte putenic, nu-i ușor să revii după ce ești condus" Zinedine Zidane

Zidane a vorbit la final și despre rezultatul pe care l-ar vrea în disputa dintre Barca și Atletico, dorința tehnicianului fiind îndeplinită ulterior: "Vreau să se termine meciul egal, pentru ca locurile în clasament să fie aceleași. Dar nu mă preocupă foarte tare ce fac alții, mă interesează ce facem noi", a încheiat Zidane.

  • FC Barcelona- Atletico Madrid 1-1( Rakitic '41\ Correa '61 ) VIDEO

Luis Enrique, tehnicianul Barcelonei, a declarat la finalul partidei că echipa sa merita toate cele 3 puncte cu Atletico.

"Am meritat să câștigăm după felul cum am abordat partida. Ăsta-i fotbalul. Jocul frumos și ocaziile de gol nu sunt răsplătite mereu. Alții sunt factorii care pot decide meciul. Am avut puține șanse de gol pentru că adversarii noștri s-au închis foarte bine. Mă așteptam mai mult de la Atletico, dar chiar și așa le-a fost suficient ca să plece de aici cu un punct" Luis Enrique

Acesta a vorbit și despre accidentarea lui Messi și a recunoscut că ieșirea argentinianului a contat foarte mult în economia partidei.

"Fotbalul a pierdut azi, dar noi l-am pierdut și pe Messi. Când Leo a ieșit de pe teren, meciul a fost mult mai greu. Cu el suntem foarte puternici, dar vom încerca să fim la fel de buni și fără el", a încheiat Enrique.

După cinci etape, Real ocupă locul 1 în La Liga, cu 13 puncte, urmată de Sevilla, cu 11 puncte și Barcelona cu 10 puncte. Pe locul 4 se află Atletico, cu 9 puncte.

surse: realmadrid.com, fcbarcelona.com

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează