INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  OLANDA - ANGLIA

Au pus „tunurile” pe Harry Kane: „E leneș și enervant! Parcă am avea un Ronaldo în echipă”

Harry Kane, foto: Getty Images
Harry Kane, foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2024 11:36 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 12:53

Harry Kane, căpitanul și golgheterul Angliei, n-a făcut o figură reușită la turneul final din Germania, până acum, în ciuda celor două goluri marcate.

La „optimea” cu Slovacia (2-1), suporterilor englezi le-a cășunat pe selecționerul Gareth Southgate, în care au aruncat cu pahare de bere. Acum, înaintea semifinalei cu Olanda, de miercuri, sub tirul criticilor a intrat căpitanul Harry Kane.

+39 FOTO

The Guardian: „Acesta nu este Harry Kane pe care-l cunoaștem”

Presa și analiștii TV acuză prestația atacantului în „sfertul” cu Elveția, tranșat la penalty-uri. „Acesta nu este Kane pe care îl cunoaștem! Este imobil, nu-și face jocul obișnuit”, a scris seriosul cotidian englez „The Guardian”.

Atacantul lui Bayern a și fost înlocuit în prelungiri (110), înaintea loviturilor de departajare. „Sky Sports”, la rându-i, a comentat: „A fost lent. Mereu cu un metru în urma fazei”.

Harry Kane comparat cu Cristiano Ronaldo: „Chiar mă enervează”

Cel mai dur s-a dovedit Jamie O'Hara, 37 de ani, fost jucător al lui Tottenham și Wolverhampton, care l-a comparat pe Kane cu „bătrânul” Cristiano Ronaldo (39 de ani).

„Nu pare în formă, e leneș, chiar mă enervează. Sunt îngrijorat, parcă am avea un Ronaldo în echipă și trebuie să-l lăsăm să joace”, a comentat O'Hara la postul de radio „talkSPORT”.

VIDEO. EXCLUSIV Răzvan Lucescu, analiza Euro: „Germania a fost defavorizată de arbitri! Foarte dezamăgit de Anglia, iar Italia a fost o tristețe”

Kane, două goluri până acum, n-a venit la turneul final în plenitudinea forțelor. Din cauza unor probleme la spate, el a ratat finalul sezonului în Bundesliga, după care a făcut eforturi să-și recupereze forma fizică până la startul Euro 2024.

Harry Kane admite: „M-am simțit obosit. Am avut crampe”

Căpitanul reprezentativei Albionului a admis după „sfertul” cu Elveția că nu se află în cea mai bună dispoziție. „Nu m-am accidentat, dar m-am simțit obosit. M-am împiedicat de câteva sticle de apă și am avut crampe la mușchii inschiogambieri”, a comentat Kane, înlocuit în minutul 110 cu Ivan Toney.

Englezii s-au descurcat și fără căpitan. Toți cei cinci executanți au marcat fără probleme la loviturile de departajare. Portalul „Goal.com” l-a încadrat pe Kane la categoria „Perdanți” și a explicat: „Adevărul este că nu a mai fost util echipei cam de mult timp”.

VIDEO. Match Preview. Olanda - Anglia » Semifinală - II - EURO 2024

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Antrenorul lui Rangers, desființat în Scoția din cauza lui Ianis Hagi: „Este de neînțeles, nu poți să faci asta!”
Stranieri
Antrenorul lui Rangers, desființat în Scoția din cauza lui Ianis Hagi: „Este de neînțeles, nu poți să faci asta!”
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Campionate
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Superliga
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează