INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ANALIZĂ

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA Marile dezamăgiri ale lui Răzvan Lucescu la Euro 2024: „Foarte slabă, o tristețe să o vezi!” + cine l-a impresionat: „Se confirmă regula”

Anglia lui Jude Bellingham n-a impresionat la Euro 2024 / FOTO: Imago +29   FOTO
Anglia lui Jude Bellingham n-a impresionat la Euro 2024 / FOTO: Imago

Articol de , - Publicat luni, 08 iulie 2024 10:31 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 10:57

Răzvan Lucescu (55 de ani), antrenorul celor de la PAOK, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. Trimișii speciali ai GSP.RO l-au vizitat pe tehnicianul român în cantonamentul echipei din Olanda. Au vorbit, printre altele, și despre favoritele și dezamăgirile Campionatului European.

Chiar dacă n-a avut timp să meargă la vreun meci pe stadion în Germania, cantonamentul lui PAOK fiind extrem de aproape de locul de desfășurare al Euro 2024, Răzvan Lucescu a urmărit meciurile de la turneul final din fața televizorului.

Antrenorul român a transmis prin intermediul GSP: „Germania mi-a plăcut foarte tare, Spania, Elveția, Olanda. Îmi place acum Olanda, cum a reintrat în meciul contra României și al Turciei”.

VIDEO. Răzvan Lucescu: „Mi-a plăcut mai mult Germania decât Spania”

Despre Franța a spus că „îmi place prin faptul că este foarte organizată și confirmă regulă aceea: dacă nu iei gol ai șanse să te califici. E un alt gen de echipă care-mi place”.

„Germania mi-a plăcut prin intensitate, prin presing, prin rapiditatea în care au mișcat mingea. La meciul cu Spania, Germania a fost defavorizată de arbitru! Poate să zică orice, mâna e depărtată de corp și mingea se duce spre poartă. Clar penalty! Mi-a plăcut mai mult Germania decât Spania în meciul direct”, a explicat antrenorul campioanei din Grecia.

Răzvan Lucescu: „Sunt foarte dezamăgit de Anglia! Foarte dezamăgit...”

La capitolul dezamăgiri, Răzvan Lucescu a ales două echipe, una dintre ele fiind calificată în semifinalele Campionatului European.

+39 FOTO

„Sunt foarte dezamăgit de Anglia! Foarte dezamăgit... Au ajuns în semifinale, dar cu mare șansă! Șansa face parte din joc, dar mă așteptam la altceva. Italia foarte slabă, foarte slabă, o tristețe să-i vezi”, a explicat tehnicianul de 55 de ani.

VIDEO. Cele mai importante informații înaintea semifinalei Olanda - Anglia

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Anunț uriaș din Scoția pentru Ianis Hagi, înainte de meciul lui Rangers
Stranieri
Anunț uriaș din Scoția pentru Ianis Hagi, înainte de meciul lui Rangers
Dignostic crunt pentru vedeta lui Real Madrid. Cât stă Dani Carvajal după accidentarea suferită
Campionate
Dignostic crunt pentru vedeta lui Real Madrid. Cât stă Dani Carvajal după accidentarea suferită

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (1)
andreizam
andreizam  •  08 Iulie 2024, 12:05

Super tare interviul dar Si explicatiile antrenorului. Sunt total deacord. Sper ca Olanda SA ia cupa, ptr ca Este o echipa Care s-au dezwoltat Si a crescut in acesta lupta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează