INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA

RADIO GSP Record negativ pe Naţional Arena? » Dinu Gheorghe: "Cam atîţia spectatori vor fi"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 iulie 2013 16:54

Preşedintele celor de la Astra, Dinu Gheorghe, a vorbit la Radio GSP despre partida retur din această seară cu Domzale, dar şi despre problemele lui Tembo şi Bokila.

...despre meciul cu Domzale: "Ne aşteptăm cam la 3000 sau 4000 de spectatori la meciul cu Domzale din această seară. Să vedem ce se va întîmpla."

...despre Tembo: "Tembo se antrenează, dar îl las să aştepte să vadă cîte zerouri are amenda, aşa cum m-a ţinut şi el vreo două săptămîni pînă a revenit. Cînd va fi apt şi pregătit, îl vom băga pe teren."

...despre Jeremy Bokila: "Dacă e aşa cum zile Petrolul, adică plătit la zi, nu e deloc normal ce a făcut jucătorul. Sînt unii care din întîmplare ajung la un anumit nivel, apoi încearcă să profite. De asta legile ar trebui să fie şi în favoarea cluburilor, nu doar a jucătorilor."

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (11)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  18 Iulie 2013, 17:19
Postat de de_pe_tarnave pe 11 Iulie 2013, 19:52

Slab manager Securache!!! Cumpara o echipa cu 3 milioane de euro de la Insolventul SA si avea o galeria care ii umplea cel putin 3/4 din National Arena!! Asa ca aluat-o masonu'!!

Aiurea! Ce treaba are Niculae cu Rapidul? Niciuna! El a zis ca simpatizeaza cu Dinamo dar prefera sa ramana la Astra! Pana la urma, el e cel care a ridicat acest club din liga judeteana la mijlocul anilor 90 si l-a dus in 1998 pentru prima oara in Liga 1.

eugenrc
eugenrc  •  12 Iulie 2013, 13:10

Continuare ... Am convingerea ca sunt destui curiosi care ar veni sa vada Arena Nationala la un meci la care riscul de a aparea incidente neplacute este foarte mic. Evident ca, pentru ca toate astea sa se intample lumea va trebui sa stie ca preturile sunt rezonabile. In Romania de azi , PRETUL este informatia de baza la luarea unei decizii. Cautati sa promovati mai bine Preturile la meciurile pe care le veti disputa pe Arena Nationala. Cred ca acest lucru este valabil si pentru celelalte echipe participante in cupele europene. Steaua are sansa de a nu avea astfel de probleme multumita rezultatelor avute in ultimi ani in competiatia europeana. Hai Romania !

eugenrc
eugenrc  •  12 Iulie 2013, 13:03

Domnule Dinu Gheorghe , ca sa aveti specatori la meciurile din Cupa UEFA trebuie sa adoptati o alta strategie de marcheting. In primul rand sa nu va faceti dusmani din suporterii altor echipe. In al doilea rand sa promovati echipa ASTRA ca echipa romaneasca ce are nevoie de suport din partea romanilor. In al treilea rand sa acordati bilete gratuite copiilor sub 16 ani, femeilor si pensionarilor chiar daca nu vor face atmosfera ca o galerie adevarata vor compensa imaginea jalnica a unui stadion gol. In al patrulea rand sa vindeti biletele din timp prin toate Mall-urile Bucurestene folosindu-va de agenti care sa promoveze evenimentul nu sa astepte sa le vina clienti. Vezi continuarea ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează