INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

Cine transmite la TV Virtus - FCSB

FCSB debutează în San Marino în preliminariile Champions League. Campioana din Liga 1 va juca cu Virtus, marți, de la ora 22:00, iar partida va fi transmisă în România pe două canale TV/ FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB debutează în San Marino în preliminariile Champions League. Campioana din Liga 1 va juca cu Virtus, marți, de la ora 22:00, iar partida va fi transmisă în România pe două canale TV/ FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2024 12:29 / Actualizat marti, 09 iulie 2024 13:10

FCSB debutează astăzi, 9 iulie, în preliminariile Champions League. Campioana Superligii va juca cu Virtus (San Marino) de la ora 22:00, iar partida va fi transmisă în România pe două canale TV.

  • Returul dintre FCSB și Virtus are loc peste o săptămână, la București, pe 16 iulie, de la ora 20:30

Primul meci al roș-albaștrilor în turul 1 preliminar din Champions League se va putea vedea pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Se va juca de la ora 22:00, în același moment cu Spania - Franța prima semifinală de la EURO 2024, care va fi transmisă de Pro TV.

Cine transmite la TV Virtus - FCSB

FCSB speră să acceadă în grupele UCL în acest sezon, iar drumul începe cu campioana din San Marino, Virtus. Turul are loc în deplasare, returul va fi o săptămână mai târziu, la București.

Virtus -FCSB va fi transmis pe principalele două canale de sport din țară, Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Drepturile TV pentru partida din preliminariile Ligii Campionilor au fost achiziționate de televiziunile care vor transmite și noul sezon din Superliga.

  • Înființat în 1964, AC Virtus era un club cu performanțe zero până anul trecut. Cel mai bun rezultat în campionatul sanmarinez a fost un loc 2 în 1988. Fanii echipei glumesc și acum că au reușit totuși să cucerească un trofeu în 2006, trofeul Fair Play.

Casele de bilete de la stadionul din San Marino vor fi deschise începând cu ora locală 16:00 (17:00 ora României). Meciul va fi transmis în direct și pe platforma de streaming titani.tv.

- comunicat FCSB

Suma imensă pe care o poate câștiga FCSB dacă ajunge în grupele Champions League

Motivația financiară în acest sezon este una foarte mare, în cazul unei ipotetice calificări în noua grupă XXL, de 36 de echipe, din Champions League.

Surse GSP au dezvăluit că UEFA a pregătit un jackpot total de 4,4 miliarde de euro, cu 20% mai mult față de ediția 2023-2024, ultima jucată în vechiul format. Din această sumă record, 3.317 de milioane de euro sunt bani neți, după ce forul de la Nyon își oprește costurile administrative de 387 milioane €.

Cine transmite la TV Virtus - FCSB
FCSB a câștigat primul meci al sezonului, 3-0 cu Corvinul, în Supercupa României/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Potrivit informațiilor GSP.ro, doar pentru accesul în grupa Ligii (până acolo, roș-albaștrii au de trecut de încă doi adversari, în afara lui Virtus și Maccabi Tel Aviv) se asigură din stagiunea aceasta 18,62 de milioane de euro!

Virtus - FCSB, la concurență cu semifinala EURO 2024, transmisă de Pro TV

Noul sezon de Liga Campionilor debutează înainte de finalul EURO 2024. Astfel, meciurile din turul 1 preliminar se vor disputa marți și miercuri, adică exact când sunt programate semifinalele Campionatului European.

Meciul celor de la FCSB se va suprapune cu un duel tare de la EURO, Spania - Franța. Cei doi coloși europeni se întâlnesc în prima semifinală de la turneul final marți, de la 22:00, iar partida va concura în audiență cu primul meci european din noul sezon al campionei României.

A doua semifinală de la Campionatul European, Anglia - Olanda, se va disputa miercuri, de la ora 22:00. Acest meci va fi de asemenea la aceeași oră partide din primul tur preliminar Champions League.

VIDEO. Elias Charalambous, detalii despre meciul cu Virtus: „Ne focusăm 100%”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Anunț uriaș din Scoția pentru Ianis Hagi, înainte de meciul lui Rangers
Stranieri
Anunț uriaș din Scoția pentru Ianis Hagi, înainte de meciul lui Rangers
Dignostic crunt pentru vedeta lui Real Madrid. Cât stă Dani Carvajal după accidentarea suferită
Campionate
Dignostic crunt pentru vedeta lui Real Madrid. Cât stă Dani Carvajal după accidentarea suferită

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (32)
Sadikul_
Sadikul_  •  22 Iulie 2024, 10:21
Postat de Catalynn_21 pe 09 Iulie 2024, 20:08

Sigur toată România se uită la meciul din San Marino iar Randumb e pe stadion! :-)))))))

Vecine de cand ti-am scris ca iti spun cine este Freddy in realitate ... m-a blocat :))))))))))))))))))))))) abia acum mi-a dat drumul :))))))))))))

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  10 Iulie 2024, 23:29

Digisport și Primasport sunt masochiste că au dat meciul FCSB-ului deși s-a jucat la aceeași oră cu o semifinală de campionat european.

fabulos
fabulos  •  10 Iulie 2024, 00:04
Postat de popescu3dzn pe 09 Iulie 2024, 22:47

Nu exista sa lipești o echipa noua, dupa aproape 20 de ani, unei istorii. Care sunt afaceriștii aia care admira? De ce nu se asociază? CSA avea vreo 2000 de suporteri în Liga a treia, mai are câteva sute. Acesta este motivul pentru care nu prea mai sunt televizati și au plecat sponsorii. Nu încerc sa te conving, succes cu Ungheni

Uite, dl. Becali admira Steaua și a încercat prin toate metodele macar sa se lipească de acest nume. Poate ar vrea o asociere dar cinstea nu îl caracterizează. Ce sa ma convingi? Puțin îmi pasă ce face Steaua pe unde joacă. Ei și Dinamo ar merita mulți ani prin Liga 2 pentru ce pățeau ceilalți din cauza lor cu mulți ani în urmă.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează