INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Antrenorul lui Club Brugge l-a lăudat pe Rotariu după prima apariție în campionat: "O alegere bună"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 15:44

Michel Preud'homme, antrenorul lui Club Brugge, s-a arătat impresionat de nivelul arătat de Rotariu la debutul pentru echipa belgiană.

Chiar dacă a evoluat doar 10 minute în meciul cu Charleroi, fotbalistul transferat de la Dinamo a primit notă de trecere din partea tehnicianului:

"Incursiunile lui Dorin Rotariu au fost foarte bune. S-a antrenat o singură dată împreună cu restul lotului, dar uitându-ne direct la joc a fost ok. Pare să aibă multă încredere.

Felul în care a jucat între linii îmi întărește convingerea că am făcut o alegere bună", a spus antrenorul lui Club Brugge în presa din Belgia.

  • Echipa la care evoluează Dorin Rotariu se află pe primul loc în Belgia, cu 52 puncte, cu trei peste ocupanta locului secund, Anderlecht.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
743994802434500
Dumitru Vergi  •  06 Februarie 2017, 19:54

Bravo copile! bine ca ai plecat intr-o lume civilizata alminteri te plafonai intr-o zloata de saraci!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează