INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EXCLUSIV

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA Răzvan Lucescu se gândește să renunțe la fotbal! Declarație neașteptată pentru GSP.RO: „Mă joc cu ideea asta!”

Răzvan Lucescu, interviu pentru Gazeta Sporturilor. PAOK se află în cantonament în localitatea Horst, din Olanda. FOTO: Cristi Preda (GSP.RO) +28   FOTO
Răzvan Lucescu, interviu pentru Gazeta Sporturilor. PAOK se află în cantonament în localitatea Horst, din Olanda. FOTO: Cristi Preda (GSP.RO)

Articol de , , - Publicat joi, 11 iulie 2024 14:13 / Actualizat joi, 11 iulie 2024 20:22

Răzvan Lucescu (55 de ani), în prezent antrenorul lui PAOK Salonic, se gândește ca într-un timp scurt să renunțe definitiv la cariera de „principal” și să-și schimbe prioritățile în viață. Mai mult, tehnicianul face o comparație deschisă legată de tatăl său, Mircea Lucescu.

Răzvan Lucescu se află în Olanda împreună cu PAOK, în cantonamentul premergător startului sezonului în Grecia. Echipa Gazetei Sporturilor acreditată la Campionatul European din Germania a mers până în Olanda, la Horst, acolo unde a stat de vorbă cu tehnicianul care a scris istorie în Grecia.

VIDEO Răzvan Lucescu se gândește să renunțe la fotbal! Declarație ȘOC pentru GSP.RO: „Mi-aș lua această libertate!”

O discuție amplă despre fotbalul românesc, echipa națională și Euro 2024, despre FCSB și Rapid, dar și despre Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor român din istorie.

Răzvan Lucescu despre Mircea Lucescu: „Un antrenor fantastic în istoria fotbalului!”

Întrebat direct dacă e surprins că, la 78 de ani, Mircea Lucescu este pe „buzele” tuturor echipelor cu pretenții din România, dar și unele de peste hotare, Răzvan spune că „mi se pare firesc”.

E un antrenor fantastic în istoria fotbalului! Atâtea trofee, are o cultură a victoriilor, are o experiență, a construit echipe, a ajutat jucători să se dezvolte în carierele lor. Dacă nu el, cine altcineva?! Nu știu dacă chiar mai simte asta. E o discuție mult prea delicată pe care eu nu mi-o asum. Trebuie să vorbiți cu el”, a declarat Lucescu jr.

Acesta a dezvăluit că pe durata Campionatului European din Germania, Mircea Lucescu a fost mereu pe drumuri și prin avioane către München, Köln și Frankfurt pentru a vedea pe viu meciurile echipei naționale.

Are o pasiune extraordinară, îl văd cum discută, îl văd cum caută să meargă să vadă meciuri, urmărește meciuri, mult mai mult decât în perioada de antrenor. A venit la mine în Olanda duminică și s-a întors în aceeași zi la București, iar marți s-a reîntors, apoi sâmbătă a venit iar pentru un meci. Eu sunt diferit! Sunt un altfel de fanatic, suntem diferiți ca personalitate”, a explicat Răzvan.

Răzvan Lucescu se gândește să renunțe la fotbal! Declarație neașteptată pentru GSP.RO: „Mă joc cu ideea asta!”
Mircea Lucescu a fost invitatul de onoare al lui Burleanu la meciul cu Ucraina

Răzvan Lucescu se gândește să se retragă din fotbal! „Mi-aș lua o libertate de a vedea lumea”

Care a intrat mai detaliat în subiect și-a precizat că „El este atent la absolut tot ce se întâmplă în lume, eu sunt atent doar pe munca noastră și ce reprezentăm noi. Vedem lucrurile total diferit. Are capacitatea de a se duce în multe direcții rezolvând foarte bine, eu nu. Eu trebuie să fiu doar pe partea mea de profesie”.

Întrebat dacă la vârsta lui Mircea Lucescu s-ar vedea la fel de implicat, Răzvan Lucescu a făcut o declarație surprinzătoare, precizând că se gândește să renunțe cât de curând la cariera de antrenor!

Nu m-aș vedea cu aceeași energie la vârsta lui în a umbla pe afară sau a antrena. Eu văd o perioadă relativ scurtă pentru mine în fotbal... După mi-aș lua o libertate de a vedea lumea! Nu mi-am setat ceva, dar îmi place să mă joc cu această idee. Mă scoate dintr-o presiune foarte mare”, a explicat Răzvan Lucescu.

10 trofeea cucerit Răzvan Lucescu în cariera sa: 4 cu PAOK Salonic (două campionate, două Cupe), 3 cu Al-Hilal (Champions League al Asiei, campionatul și Cupa), plus două Cupe ale României cu Rapid și o Cupă a Stelelor Qatar cu Al-Jaish. Și a promovat FC Brașov în prima divizie

Tata e unul care analizează foarte atent toate detaliile când ia o decizie, în special legat de carieră, eu sunt unul care nu analizez, o iau emoțional, în funcție de ce simt, dar nu-mi pare niciodată rău și nu regret decizia pe care am luat-o

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
David Popovici, primele declarații după calificarea în finala de la 100 metri: „Cel mai important lucru pe care îl aveam de făcut a fost realizat” + Ce spune despre finală
Jocurile Olimpice
David Popovici, primele declarații după calificarea în finala de la 100 metri: „Cel mai important lucru pe care îl aveam de făcut a fost realizat” + Ce spune despre finală
David Popovici a terminat pe locul al doilea în semifinala sa de la 100 metri liber! E în finală cu al cincilea timp
Jocurile Olimpice
David Popovici a terminat pe locul al doilea în semifinala sa de la 100 metri liber! E în finală cu al cincilea timp
Presa din Ungaria jubilează după ce sportivul lor s-a calificat în fața lui David Popovici
Jocurile Olimpice
Presa din Ungaria jubilează după ce sportivul lor s-a calificat în fața lui David Popovici

Ce cadou primește David Popovici de la Ion Țiriac » Fiul miliardarului a făcut anunțul

Câți bani câștigă David Popovici după succesul istoric de la Jocurile Olimpice


Comentarii (8)
dobrin
dobrin  •  11 Iulie 2024, 23:29

Hehe, poate vrea sa faca ce n-a facut dupa ce a dat peste fata aceea, Georgica Miu.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  11 Iulie 2024, 19:55

Cam abereaza Mr Lucescu Jr.

tarnaveanu
tarnaveanu  •  11 Iulie 2024, 18:42
Postat de tarnaveanu pe 11 Iulie 2024, 16:16

Răzvan Lucescu se gândește să renunțe la fotbal! Ăsta mic a fost întotdeauna mai diferit (***). Compensează taică-su, la 92 de ani va fi anunțat ca posibil consilier la Besiktas.

OK, poate mi-a jucat mie memoria o festă, recunosc nu am mai verificat după atâta timp. Dar câtă ipocrizie, ia uite unde era rostogolită și răsrostogolită povestea asta: https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/razvan-lucescu-nu-sint-swinger-nu-l-am-blamat-pe-mutu-171007-comentarii.html.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează