SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-ESBJERG 21-25

CSM București-Esbjerg 21-25 // Adi Vasile și Crina Pintea explică eșecul CSM-ului cu Esbjerg: „Am început greu prima repriză, am făcut prea multe greșeli”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 22:39

CSM București a pierdut surprinzător pe teren propriu în fața campioanei Danemarcei, Esbjerg, 21-25, în grupele Ligii Campionilor.  

Adi Vasile, tehnicianul de la CSM București, a făcut radiografia partidei cu Esbjerg și crede că echipa sa nu a prins deloc o zi prea bună.  

„Știam dinainte importanța meciului. Am început greu prima repriză, am făcut prea multe greșeli tehnice. Când am fost în situații bune de finalizare am ratat. După ce încerci tot meciul să revii, sigur că-ți afectează și încrederea”, a spus tehnicianul.  

Despre folosirea destul de mult a Cristinei Neagu, Adi Vasile a spus. „Am încercat să-i dau minute, atât în atac, cât și în apărare, important e că genunchiul ei se prezintă foarte bine. Să sperăm că totul va fi bine și în zilele următoare, la volumul ăsta și la o intensitate destul de ridicată".  

Antrenorul speră ca echipa sa să se întoarcă din Rusia cu un rezultat bun, pentru că, altfel, situația în Main Round va fi și mai dificilă.„Avem parte de o grupă foarte grea, dar la acest nivel, la ce te aștepți? Vor fi Metz, Vipers, Ferencvaros, încercăm să trecem de ele și să ajungem în sferturi”, a încheiat Adi Vasile.  
 

Crina Pintea: „O înfrângere dureroasă” 

Crina Pintea are dureri la mâna stângă, dar spune că nu e nimic grav și va trece peste ele.

- Crina, un rezultat neașteptat, nu? 
- Da, o înfrângere dureroasă. Dar asta e, când faci multe greșeli de prindere-pasare, când le oferi mingi pe tavă, cum se spune, ești taxat. 

- Revenirea Cristinei nu v-a ajutat? 
- Toată lumea și-a dorit să revină, a adus multă încredere, forță de joc, ea tot timpul ne încurajează, dar azi nimeni nu a făcut un meci prea bun. 

- Văd că joci cu un bandaj la mâna stângă. Ai probleme? 
- Am ceva probleme, dar când faci sportul ăsta, când joci postul pe care-l joc eu, mai apar și accidentări. Nu e nimic grav însă, o să mă refac, durerile sunt suportabile. 

- Va fi foarte greu în ultima etapă, la Rostov. 
- Așa cum îl cunoaștem pe Ambros Martin, va pregăti foarte bine meciul. Dar și noi suntem motivate să mergem să facem un meci bun și să ne întoarcem cu victoria dacă se poate. 

Citește și: 

Se complică lucrurile pentru CSM București » Cum a reușit Esbjerg să le anihileze pe Neagu și Lekic

Citește și:

Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (7)
110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  11 Noiembrie 2019, 13:35
Postat de Danny Pedr pe 11 Noiembrie 2019, 06:13

Si messi de handbal???? Asta e echipa CSM Cristina Sport Bucuresti ia face si primăria plătește,ce zice si cum zice ,ce a făcut echipa de cand a venit??? Cam nimic si a plătit 50% salarii si cheltuieli peste . Dar e ok!!!! avem sentimente si pe bani publici Bravo .are echipa pe persoana fizica, FELICITĂRI

Mai,ati innebunit-o cu banii publici,pai oare voi vb in cunostinta de cauza,sau vb gura fara voi;psi 99% din sportul romanesc este din bani publici,de la cea mai mica varsta de tineret,junioare,la orice disciplina sportiva,pana la prima liga(mai putin 2,3 ech din fotbal),deci despre ce vb,pai daca Bucuresti cu un buget atat de nare nu pkate tinea o ech de gandbal fem,atunci bine ca poate Valcea cu 5% din bugetul lor,sau oricare alt oras si echipa.

piet
piet  •  11 Noiembrie 2019, 12:03

IMI PARE FOARTE RAU, DAR ECHIPA ASTA ARE NEVOIE DE ANTRENOR ,PORTAR DE VALOARE SI INTERI .ARATA CA O RASNITA DE CAFEA CARE MACINA IN GOL!NU V-A CASTIGA NIMIC NICI ANUL ACESTA NIMIC!

xac13
xac13  •  11 Noiembrie 2019, 10:15

Ciudat sau nu , acel bloc compact creat de aceasta echipa in absenta " bugetului - era accidentat " a cam disparut . Cristina , un adevarat star al acestui sport , totusi vine dupa 11 luni de pauza. Ea va avea aceste oscilatii in joc o buna perioada de timp , de aceea dn. selectioneri Ryde, Buceschi si Dedu trebuia sa selectioneze un alt inter stanga, ofensiv - dns. Tirca. Cine sa marcheze goluri , cei cinci centri selectionati - poate reusesc o performanta romaneasca si vor juca toate , concomitent in atac. Andreea , joaca un meci apoi sta 3 -4 meciuri pt. recuperare , Elizabeth vine dupa o accidentare iar acum s-a accidentat din nou. Carmen , o luptatoare si un catalizator de energii este in continuare accidentata .Fara un inter dreapta autentic de peste 3-4 sezoane este foarte greu la acest nivel. Din pacate inca un sezon ratat , calificarea in Final Four este total compromisa iar castigarea campionatului in ROMANIA , nicio sansa , se stie de ce ??? Cel putin daca se ocupa locul trei sa nu fie injosite de catre Consiliul Local si dn. primar Firea cu inscrierea in City Cup - competitive de .......... Ce a fost suparator la aceste jucatoare de mare valoare si de neinteles - multimea greselilor elementare, tehnice ( pasare - primire !!! ). Bugetul echipei de handbal feminin raportat la bugetul capitalei , culmea este mai mic si de neluat in seama decat bugetul echipei din Valcea sponsorizata de catre primarie si F.R......... raportat la bugetul primarie

Vezi toate comentariile (7)
Comentează