SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Coşmarul de pe zgură » Horia Tecău şi Max Mîrnîi au fost eliminaţi din sferturile turneului de la Madrid

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 11 mai 2013 05:47

Horia Tecău şi Max Mirnîi au fost învinşi ieri în sferturile de finală ale Masters-ului de la Madrid de Marrero/Verdasco, pereche ce i-a eliminat şi la Monte Carlo.

Horia şi Max au dezvoltat un început de complex în faţa perechii David Marrero/ Fernando Verdasco. Cel puţin pe zgură. La Monte Carlo, acolo unde au început sezonul pe suprafaţa roşie, au fost învinşi în sferturi de finală de spanioli. Ieri, la Madrid, în aceeaşi fază au pierdut tot în faţa celor doi cu 2-6, 6-7(3).

Partida din capitala Spaniei a început prost pentru Max şi Horia, pierzîndu-şi serviciul încă de la început. Lucrurile nu s-au îmbunătăţit deloc pe parcursul minutelor următoare, cei doi reuşind doar două game-uri pe propriul serviciu.

În al doilea set, mecanismele dintre cei doi au părut mai bine unse, cu siguranţă şi oportunităţi de break pe care însă nu au reuşit să le fructifice. Au ajuns în prelungiri şi chiar dacă au condus la început nu au reuşit să îndrepte partida spre supertie-break. Şi şi-au trecut în istoricul acestui an încă o înfrîngere în faţa celor doi spanioli pe care îi învinseseră la Sydney cu 6-1, 6-1. Pentru Tecău şi Mirnîi urmează turneul de la Roma.

Aproape de eliminare
Rafael Nadal a fost la două mingi de eliminarea din turneul de la Madrid încă din sferturile de finală. Spaniolul a fost condus cu 6-4, 6-5 şi 30-15 de David Ferrer, dar a reuşit să întoarcă partida. A cîştigat setul al doilea la tie-break, 7-6(3), şi apoi decisivul cu 6-0.

"Se poate crede că acolo, la 15-30, voleul a fost cu adevărat important, dar după aceea trebuie să poţi şi să închizi meciul. Eu am continuat să lupt, dar am fost obosit fizic, după meciul cu Haas, iar Rafa a jucat după aceea foarte bine", a spus Ferrer.

Careu de dame
Maria Şarapova, Serena Williams, Sara Errani şi Ana Ivanovici luptă azi pentru un loc în finala turneului de la Madrid. Maria o va întîlni pe Ana, iar Serena pe Sara. Ieri, Williams a reuşit revenirea zilei, ea învingînd-o pe Anabel Medina Garrigues cu 6-3, 0-6, 7-5.

Errani a depăşit-o pe Ekaterina Makarova cu 6-4, 6-3. Şarapova a trecut lejer de Kaia Kanepi cu 6-2, 6-4, în timp ce Ana Ivanovici a învins-o pe Angelique Kerber cu 6-3, 6-1.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează