FOTBAL  »  LIGA 2  »  MARIUS BACIU A SEMNAT CU ALBA IULIA

Interviu / Marius Baciu: "Piţurcă este un model pentru mine ca antrenor"

baciu
baciu

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

După episodul neplăcut prin care a trecut la Pandurii, Marius Baciu a semnat un contract cu Unirea Alba Iulia, echipă pe care speră să o ducă înapoi în Liga 1. Baciu a fost la începutul sezonului antrenor la Pandurii, dar faptul că nu are licenţă Pro l-a împiedicat să îi antreneze pe gorjeni în prima ligă.

 

- Cum aţi ajuns la Alba Iulia?
- Am acceptat pe loc. Mă leagă o prietenie foartre strînsă cu preşedintele de aici. Sper că pot ajuta acest club cu tradiţie să îşi îndeplinească obiectivul.

- Care este acesta?
- Nu iau altceva în calcul înafara promovării.

- Aveţi problemele financiare pe care le au şi celelalte contracandidate?
- Avem şi noi probleme, dar cred că se vor rezolva în curînd. Apoi, voi încerca să mai aduc 2-3 jucători şi vom începe să ne pregătim pentru viitorul sezon

- Aţi trecut peste episodul " Pandurii"?
- A fost un moment dificil pentru mine să nu pot antrena acolo pentru că mă obişnuisem cu jucătorii şi cu atmosfera. Mi s-a propus să fiu antrenor secund, dar eu vreau să fiu antrenor. Nu am absolut nici o problemă cu Ionuţ Badea, dar am preferat să îmi văd de drumul meu şi să vin la Alba Iulia.

- La Pandurii nu aţi putut antrena pentru că nu aveaţi licenţă PRO.
- Cu prima ocazie voi lua această licenţă. Dacă vom promova în prima ligă, nu voi mai avea aceleaşi probleme.

- Meciul Stelei l-aţi văzut?
- Bineînţeles! Steaua a rămas în sufletul meu. Mă bucură foarte mult revenirea lui Piţurcă la echipă. El mi-a fost antrenor în jumatate din cariera de jucător. Am învăţat foarte mult de el. E ca un model pentru mine.

- Ce favorite vedeţi la cîştigarea campionatului şi la promovarea?
- Eu îmi doresc să promovăm noi şi să cîştige Steaua campionatul

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
eduard_catalin
eduard_catalin  •  27 Iulie 2010, 15:58

frate baciu, esti un sufletist. RESPECT!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează