FOTBAL  »  Superliga  »  SFÎRŞIT DE CAMPIONAT

Timişoara - ultimele două meciuri de foc

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 09 mai 2011 14:21

Timişoara are cel mai greu program la sfîrşitul campionatului dintre toate contracanditatele la titlu. Echipa antrenată de Uhrin întîlneşte azi  Unirea Urziceni, deja retrogradată. Ultimele două meciuri sînt însă de foc pentru elevii lui Duşan Uhrin. Ei se deplasează acasă la actualul lider, Oţelul Galaţi, urmînd ca în ultima etapă să joace contra lui Dinamo.

Marian Iancu atacă dur arbitrajul din Liga I, astfel că nu mai speră la cîştigarea campionatului: "Ne-am asigurat locul 3 cu egalul de la Vaslui, dar la titlu avem şanse mici deoarece la Galaţi, peste două etape, vom fi măcelăriţi de către arbitri".

O altă contracanditată la titlu este Vaslui, care joacă azi la Ploieşti, împotriva Astrei, de la 21:45, în direct pe DigiSport şi LiveTEXT pe gsp.ro
Urmează meciul de acasă contra studenţilor, iar în ultima etapă întîlneşte Pandurii Tîrgu-Jiu.

"Nu se mai poate întoarce soarta acestui final de sezon. Cred că Oţelul a cîştigat campionatul. Avem şansa a treia la titlu deoarece sîntem pe locul 3", a spus antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo.

Oţelul Galaţi, cea mai contestată echipă de către Marian Iancu, din cauza arbitrajelor, joacă azi contra Victoriei Brăneşti. Urmează apoi derby-ul cotra Timişoara şi meciul contra Astrei.

"Ne avantajează egalul de la Vaslui-Timişoara, dar titlul nu e jucat. Mai avem 3 finale, iar dacă sîntem inteligenţi şi serioşi, atunci nu ne poate ajunge nimeni", a spus Marius Stan după egalul din Vaslui.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (6)
robert_mihoc
robert_mihoc  •  11 Mai 2011, 19:30

Vreau sa vad fetzele Galatenilor dupa meciul de duminica. Dragii mei Fani ai galatiului: de ce aviti poze cu steaua si dinamo ? Va era rusine sa spuneti ca sustineti Otelu din prisma rezultatelor si ati hotarat sa puneti la echipa favorita o pretendenta la titlu? Doar intreb din simpla curiozitate...

outlawz
outlawz  •  09 Mai 2011, 14:53
Postat de iuliaa20 pe 09 Mai 2011, 13:27

La' k Jaba le rezolva pe toate...pac-pac si a luat campionatul...

Ai auzit si tu de Jaba(care defapt se scrie Jabba) si te-ai gandit sa iti dai si tu cu parerea,este? Du-te ma si fa niste sandwichuri obosit-o ;) cat ptr breitner...ti-ai dori tu tarane sa ai atata scoala si sa vorbesti limba Romana cum o face iancu,negrule sub unghii ce esti...luati puullaaaaaaaaaaaaaa frustratilor

breitner
breitner  •  09 Mai 2011, 14:38

excelenta poza cu basculata cu rahat : reprezentativa pentru un pork agramat !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează