SPORTURI  »  ALTELE  »  GALA LOCAL KOMBAT

Gala Local Kombat » Cătălin Moroşanu l-a învins pe Stefan Leko

Cătălin Moroşanu
Cătălin Moroşanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 17 iulie 2011 11:50

UPDATE Olandezul Ismael Londt a cîştigat piramida, învingîndu-l în finală prin knock-out pe croatul Mladen Brestovac

UPDATE Victorie şi pentru Cătălin Moroşanu în faţa lui Stefan Leko.

UPDATE Olandezul Ismael Londt a cîştigat piramida, învingîndu-l în finală prin knock-out pe croatul Mladen Brestovac

UPDATE Victorie şi pentru Cătălin Moroşanu în faţa lui Stefan Leko.

Contrar stilului care l-a consacrat, acela de a întra în meci năpustindu-se ca un tăvălug peste adversar, dar care l-a trădat de cîteva ori, Cătălin Moroşanu a început lupta revanşă cu cel mai celebru dintre fraţii Leko inteligent şi ponderat.

Cu ochii la mişcările adversarului, pe care i le studia atent printre mănuşile poziţionate corect în gardă, primele secunde ale "bătăliei de la Constanţa" au trecut în favoarea lui Stefan, care se aştepta la o partidă uşoară. Numai că favoritul sălii a început să dea drumul uşor-uşor la braţe, lovind tare şi în plin, toate cele trei reprize ale meciului, la finalul căruia a fost declarat învingător în uralele publicului mulţumit că a avut ce vedea. Un român ambiţios, puternic şi tenace, faţă în faţă cu un germano-croat pe care doar experienţa căpătată în anii în care se bătea cu monştrii sacri din circuitul K 1 l-au ajutat să termine partida în picioare.

Urmează finala piramidei, dintre Mladen Brestovac şi Ismael Londt

UPDATE Andrei Stoica l-a învins pe Zowa. Benjamin Adegbuyi cîştigă şi el. Urmează Leko - Moroşanu

UPDATE După ce ambii luptători au căzut din ring în prima rundă, turcul Aksoy accidentîndu-se la umăr, iar românul Bogdan Stoica s-a lovit la genunchi în căzătură, victoria a revenit turcului. Bogdan Stoica a fost nevoit să abandoneze. Urmează lupta dintre Andrei Stoica şi angolezul Henriques Zowa.

UPDATE Mihai Barbu l-a învins clar pe israelianul Alex Tropimov. Urmează disputa dintre Bogdan Stoica şi turcul Hakan Aksoy.

UPDATE Croatul Mladen Brestovac l-a învins pe americanul Mighty Mo, care a căzut de două ori şi nu s-a mai putut ridica. Victorie prin KO pentru Brestovac. Urmează confruntarea dintre românul Mihai Barbu şi israelianul Alex Tropimov

UPDATE Sebastian Ciobanu a fost făcut knock-out cu un croşeu de stînga de către olandezul Ismael Londt în prima semifinală a piramidei. Urmează a doua semifinală, întîlnirea dintre croatul Mladen Brestovac şi americanul Mighty Mo.

UPDATE  În prima luptă a galei care se desfăşoară în acest moment la Constanţa, românul Marian Iordan a pierdut contra americanului Carter Williams. Deşi era în avantaj, sportivul român a fost trimis de două ori la podea, iar americanul a învins prin knock-out tehnic. Urmează disputa dintre Sebastian Ciobanu şi olandezul Ismael Londt.

----------------------------------------

Gala Local Kombat "Marea Bătălie", în care Cătălin Moroşanu caută revanşa împotriva dublului campion K-1 Las Vegas Stefan Leko, va fi difuzată sîmbătă, de la ora 23.00, în direct pe Pro TV.

După ce, în urmă cu trei ani, Leko l-a bătut pe Moroşanu la Bucureşti, "Moartea din Carpaţi" caută revanşa în gala Local Kombat "Marea Bătălie" de sîmbătă. Leko este dublu campion K-1 Las-Vegas, în 2001 şi 2003. Moroşanu este în plină formă şi acest meci vine după trei victorii consecutive ale lui.

"Badr Hari de România", Bogdan Stoica, omul cu 24 de KO-uri (majoritatea obţinute în prima rundă), campion intercontinental WAKO, luptă cu "Noul Saki", turcul neînvins Hakan Aksoi. Şi fratele Andrei Stoica, multiplu campion naţional de Wu-shu, luptă în gală, împotriva angolezului Henriques Zowa, campion K-1 Spania, omul care l-a bătut pe Zimmerman.

"Fiul lui Dracula" Sebastian Ciobanu, vicecampionul K-1 Budapesta şi Bucureşti, se bate în piramidă cu olandezul Ismael Londt, gigantul de 110 kilograme care a reuşit să-i învingă pe cunoscuţii Sergei Iascenko şi Brian Dowees.

Omul cu cea mai grea lovitură din K-1, Mighty Mo, aflat la al patrulea meci în România, campion K-1 Hawai şi Las Vegas, luptă în piramidă cu croatul Brestovac, cel care s-a bătut în cariera lui cu cinci români, învingîndu-i pe toţi.

Mihai Barbu, considerat cel mai bun produs al României la categoria 70 kilograme, luptă în superfight cu primul israelian din K-1, Alex Tropimo.

Din mamă româncă şi tată nigerian, gigantul Benjamin Adegbuyi se bate cu francezul Joachim Thomas.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ședință de URGENȚĂ la CFR Cluj » Nelu Varga a intrat în vestiar: „Ne strângem mâna frumos și gata!”
Superliga
Ședință de URGENȚĂ la CFR Cluj » Nelu Varga a intrat în vestiar: „Ne strângem mâna frumos și gata!”
Gigi Becali și-a mai găsit un dușman: „A făcut factură pe numele lui, dar nu are licență. Fac eu pușcărie pentru el?”
Superliga
Gigi Becali și-a mai găsit un dușman: „A făcut factură pe numele lui, dar nu are licență. Fac eu pușcărie pentru el?”
Verdict surprinzător dat de Ionel Ganea: „Pe ea o văd favorită la titlu! Joacă foarte bine”
Superliga
Verdict surprinzător dat de Ionel Ganea: „Pe ea o văd favorită la titlu! Joacă foarte bine”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (17)
eugenpan
eugenpan  •  17 Iulie 2011, 15:30

wow..ce circ a fost aseara...doar asa putea cineva sa-l scoata din anonimat pe moldovean..penibil !!!

ioanemanuel
ioanemanuel  •  17 Iulie 2011, 13:59

bha baiatule Mendy era neinvins , nu era un adversar slab dar nici extraordinar .

copylu4steaua
copylu4steaua  •  17 Iulie 2011, 13:06

Leko nu prea s-a omorat cu firea in meciul asta. Daca o facea il adunau pe Morosanu de pe jos cu farasul

Vezi toate comentariile (17)
Comentează