FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scrisoare de la un fan stelist către Bergodi pe GSP.RO: "Respect enorm, dar nu veni!"

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2011 13:25

Un fan al Stelei a reacţionat în urma articolului publicat pe GSP.RO, conform căruia antrenorul italianul Cristiano Bergodi s-ar putea întoarce la echipa roş-albastră. Citeşte aici articolul!

Iată mai jos conţinutul integral al scrisorii deschise adresate de userul "steaua.libera" tehnicianului în vîrstă de 47 de ani:

"Draga Cristiano,

Ai venit intr-un moment greu la Steaua , dar cu toate acestea ai facut o pregatire de vara exemplara, de care a profitat si Stoichita dupa aceea (e interesant cum Steaua in acel sezon a murit iarna, dupa cantonamentele in Bulgaria ale lui 'Lippi').

Incepusei la Steaua o munca de durata, cu jucatori no-name carora le-ai insuflat incredere si care au ajuns sa joace suprinzator de bine. Am obtinut 6 victorii din tot atatea meciuri in preliminariile pentru Europa League, in conditiile in care acum nici in Cipru nu mai batem, iar din Israel ne intoarcem cu o caruta de goluri.

Impresionati de proiectul tau si de profesionalismul de care ai dat dovada, suporterii au renuntat la protestul impotriva creditorului (!) si s-au intors langa echipa. Am fost cu totii fascinati de cum ai reusit sa faci din jucatori modesti precum Onicas, Tudose sau Grzelak, o echipa care, de cele mai multe ori, ne facea sa plecam bucurosi de la stadion.

A venit debutul in Europa League si, din pacate, ciobanul si-a dat iar in petic. A intrat peste tine in vestiar in timp ce dadeai indicatii. Reactionand absolut firesc, ca un profesionist desavarsit, i-ai inchis usa in nas, Indiferent de consecinte! Iti marturisesc ca acel gest m-a facut sa-ti port un RESPECT ENORM

Atunci ai dovedit ca esti un tip cu coloana vertebrala, care nu se ‘indoaie’ la ordinele cuiva. Aminteste-ti ce a urmat: a renuntat la tine ca la lenjeria murdara, neinvocand (culmea!) motive care sa tina de jocul echipei. Ti-a reprosat ca ai fost PROFESIONIST. Te-a concediat in direct la tv spunand vorbe de genul “eu sunt patronul, fac ce vreau, intru unde vreau, nu ma intereseaza, antrenorul e un gunoi de care pot scapa oricand”

Plecand pe usa din spate desi nu meritai, atunci mai mult ca niciodata te-am privit ca pe un erou.

Esti prea destept, prea manierat ca sa ajungi din nou carpa de sters pe jos a lui Becali. De aceea cred si sper ca ai glumit cand ai zis ca te-ai putea reintoarce!"

Cristiano Bergodi a antrenat Steaua în 2009, părăsind echipa după primul joc din grupele Europa League, 0-0 cu Sheriff Tiraspol, în urma unui conflict avut la pauza partidei cu patronul Gigi Becali.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Handbal
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (10)
tamplaru
tamplaru  •  26 Noiembrie 2011, 02:10

CU CIOBANUL LA PUTERE NICODATA NU O SA NE FIE BINE\ SA-L INLATURAM ODATA ,SA NE SCAPAM DE DICTATURA BEKALIOTA! NU VA MAI LASATI

marc_ro
marc_ro  •  25 Noiembrie 2011, 00:25

bine zis! Respect bergodi!

blaustein
blaustein  •  24 Noiembrie 2011, 22:02

Oricat am incerca noi sa nu bagam in seama conducatorii si sa ne concentram pe a sustine echipa, nu am reusi. Cand vezi ca treaba inepe sa mearga si vine dobitocu si sa baga el, da afara jucatorii sau antrenorul si strica toata treaba, nu ai cum sa nu te oftici. Piei!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează