FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Sabău vine cu Goga în Giuleşti

Articol de - Publicat duminica, 03 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 02 iunie 2012 22:11

Copos l-a convins pe Sabău să preia Rapidul, dar una dintre condiţiile Moţului a fost ca Dorin Goga să fie transferat în Giuleşti

În sfîrşit, formaţia din Grant are antrenor. După ce a discutat cu numai puţin de 7 tehnicieni, George Copos s-a înţeles cu Ioan Ovidiu Sabău, acesta urmînd să fie anunţat oficial în următoarele zile. Bossul rapidist a mai avut o discuţie şi în urmă cu două săptămîni, cînd Moţu' acceptase verbal propunerea. Tehnicianul a explicat acum cîteva zile ceea ce s-a întîmplat şi a anunţat că încă aşteaptă un telefon din partea finanţatorului: "Practic, eram antrenorul echipei. Dar apoi, după 2-3 zile, nu m-a mai sunat nimeni, deşi asta era înţelegerea. Dacă mă mai sună, o să discut cu domnul Copos, să vedem ce are de gînd".

Astfel, rămînînd fără alte variante după ce, rînd pe rînd, ceilalţi antrenori au refuzat ofertele sau au găsit alte angajamente, Copos a revenit la Sabău. Totuşi, fostul tehnician al lui Tg. Mureş a acceptat abia după ce a primit promisiuni ferme că Dorin Goga va fi transferat în Grant din sezonul viitor. Este şi o problemă: Goga primeşte 350.000 de euro la Timişoara, iar Copos a anunţat că trebuie să reducă plafonul salarial. De asemenea, Moţu' a insistat şi ca lui Rui Duarte, Marcos Antonio, Grigorie şi Pancu să li se prelungească angajamentele.

"Sînt mulţi jucători care nu au contract din vară, nu li s-a reînnoit contractul. Se spune că au contracte prea mari, se doresc jucători cu contracte mai mici, buget mai mic. Este greu să obţii rezultate fără investiţii"
Ioan Ovidiu Sabău, acum cîteva zile

Vrea şi cei 500.000 de euro
Copos nu renunţă nici la clauza din contractul lui Răzvan Lucescu. Tehnicianul semnase pe 2 ani şi în cazul în care pleca din Giuleşti trebuia să plătească jumătate de milion de euro. Acum, fiind foarte aproape de a începe munca la El Jaish, în Qatar, Lucescu jr. va fi obligat de patronul alb-vişiniilor să plătească 500.000 de euro.

"Vom fi mai puternici împreună"
George Copos a discutat şi cu Adrian Porumboiu în aceste zile, căruia i-a propus din nou să i se alăture la şefia clubului giuleştean. "Hai, măi Adi, vino în Giuleşti! Vom fi mai puternici împreună", i-ar fi spus finanţatorului vasluian. Fostul arbitru FIFA l-a refuzat însă şi a explicat de ce: "Nu pot să plec de la Vaslui. Au şi oamenii ăştia o bucurie, fotbalul. Le-aş lua şi ultimul lucru dacă-i părăsesc". Cei doi au mai vorbit şi în noiembrie anul trecut, dar negocierile au picat după scandalul SMS, cînd Porumboiu i-a acuzat pe alb-vişinii de practici necurate.

"A semnat acum 6 luni"
Rapidiştii au perfectat vineri primul transfer din această pauză competiţională, sîrbul Nemanja Milisavljevici venind liber de contract după ce înţelegerea cu Vaslui a expirat în această vară. Adrian Porumboiu a adus aminte din nou de conflictul de la Vaslui- Rapid, cînd l-a acuzat pe Constantin Zotta că a contactat 4 jucători, printre care şi Milisavljevici şi a făcut o declaraţie surprinzătoare: "Jucătorul era transferat încă din iarnă, a semnat înainte de acel meci. Mă bucur că acum vede toată lumea că nu am vorbit prostii".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (20)
adwtza
adwtza  •  03 Iunie 2012, 23:15

sa vina porumboiu , sa-l dea afara pe coposu din giulesti !!!

skream
skream  •  03 Iunie 2012, 20:18

daca vine Goga e bine.ar fi cel mai bun atacant din ultimii 3 de la Rapid

drogatul_fcrb
drogatul_fcrb  •  03 Iunie 2012, 16:43

Copos trebie sa plece ,cu Sabau nu avem nimic

Vezi toate comentariile (20)
Comentează