FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - CFR CLUJ 2-1

VIDEO CSMS Iaşi a devenit liderul Ligii 1 după victoria cu CFR Cluj, 2-1

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 august 2015 16:59

CSMS Iaşi a învins pe teren propriu CFR Cluj, scor 2-1, reuşind să profite de omul în plus pe care l-a avut din minutul 20.

Vezi meciul în format liveTEXT

CSMS IAŞI - CFR CLUJ 2-1 
Au marcat:
Golubovici '24 p., Enescu '38 / Larie '78 p.
Cartonaş roşu:
Mincă '20

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Partida a fost calmă pînă în minutul 20, cînd portarul Mincă a avut o intrare urîtă în propriul careu la Golubovici şi arbitrul Cătălin Popa a arătat punctul cu var, dar şi cartonaşul roşu. Acelaşi fotbalist a reuşit să şi marcheze, de această dată în poarta lui Traian Marc, cel care l-a înlocuit pe eliminatul Mincă.

Enescu a majorat avantajul gazdelor în minutul 38 cu un şut superb din afara careului, acesta fiind al 4-lea gol din acest sezon pentru fotbalistul moldovenilor.

Cînd totul părea că se îndrepta către o victorie liniştită a ieşenilor a venit penalty-ul transformat de Larie, care a stabilit şi scorul final, 2-1.

După acest joc, CSMS Iaşi a devenit noul lider al Ligii 1, cu 10 puncte, însă cu un joc mai mult decît celelalte trei urmăritoare care au cîte 8 puncte: ASA, Steaua şi Dinamo. CFR Cluj ocupă acum locul 11, cu două puncte.

200
e numărul de înfrîngeri suferite de CFR în Liga 1

Echipele de start:

CSMS Iaşi: Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - Viveiros (Ciucă '83), Mitici - Enescu, Şt. Grigorie ( Al. Creţu '66), Bole - Golubovici
Rezerve: Caparco, V. Gheorghe, Piccioni, Bosoi, L. Ganea

CFR Cluj: Mincă - Coleho, Larie, Tînc, Camora - Petrucci, A. Mureşan - Tiago Lopes, Negruţ (T. Marc '23), Păun (Cl. Voiculeţ '46) - Beleck (Guima '46)
Rezerve: L. Goian, Vereş, Jakolis, Santamaria

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor
Liga 2
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (87)
afc13
afc13  •  08 August 2015, 10:21
Postat de qwerty007 pe 08 August 2015, 01:36

Plin de sudisti pe aici ce vad invers!

Bine, cu asta ne-am obisnuit. Ei nu pot fi obiectivi, pt ca nu au aceasta capacitate de a judeca corect. Chiar daca ei gresesc (sau ma rog jucatorii echipelor din sud) e greu de recunoscut si incearca tot felul de tertipuri si manevre de a modifica adevarul. Dreptate pot avea numai ei, castigul sa fie numai ai lor si campionatul sa fie doar castigat de ei. Nu conteaza ca dupa aceea ies in Europa si fac de ras tara cu antifotbalul jucat. Ei sunt best of the best.... Nu stiu de ce am o presimtire ca istoria le va demonstra ca si orasele "din provincie" sunt la fel de valoroase - sau poate mai valoroase - ca si centrul lor din sud. Cu toate ca acest lucru nu va fi recunoscut niciodata si vor face tot ce e posibil si chiar imposibil ca sa puna bete in roate "provinciei" dar mai ales Ardealului .... (din care traiesc de altfel...)

calinescu_
calinescu_  •  08 August 2015, 08:50

NAPOLI SI PRUNEA AU FACUT TREABA BUNA LA IASI ...!!! CU PANDURII S-AU INCURCAT DE "LICORILE" LUI NEUBERT ...!!!

vlad1m1r.
vlad1m1r.  •  08 August 2015, 03:04

Iasiu o echipa frumoasa, sezonu asta vor face o figura frumoasa in campionat. Nicolo Napoli chiar e antrenor.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează