FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 1-1

Stanciu, nota 3 după meciul cu Muntenegru » Inovațiile lui Daum au dezamăgit total! Cum arată notele și cifrele meciului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2016 08:46

România și Muntenegru au terminat la egalitate, 1-1, în primul meci din preliminariile CM 2018.

Jocul naționalei antrenate de Christoph Duam nu fost unul care a impresionat, iar mulți jucători au avut o evoluție dezamăgitoare.

Cei mai buni jucători ai României au fost Costel Pantilimon, care a avut o intervenție salvatoare în prima repriză, și debutantul Romario Benzar. Cei doi au primit nota 6 din partea Gazetei Sporturilor.

Cel mai slab jucător al "tricolorilor" a fost Nicoale Stanciu. Acesta a avut o evoluție dezamăgitoare și a ratat un penalty în prelungirile partidei. Mijlocașul a fost notat cu 3 de Gazeta Sporturilor.

Nici Bicfalvi și nici Săpunaru, surprizele lui Daum, nu au avut o evoluție bună, primind nota 4.

Selecționerul Christoph Daum a primit nota 5, iar Ljubosa Tumbakovici a fost notat cu 6.

note
cifre

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„De ce vă acuză lumea că sunteți omul lui Becali?” » Răspunsul lui Mironică: „Am trăit incidente violente cu patronul FCSB”
Superliga
„De ce vă acuză lumea că sunteți omul lui Becali?” » Răspunsul lui Mironică: „Am trăit incidente violente cu patronul FCSB”
Muntenegru U21 – România U21, în preliminariile Euro 2025 » Al 5-lea gol al meciului
Nationala
Muntenegru U21 – România U21, în preliminariile Euro 2025 » Al 5-lea gol al meciului
Ia naștere o nouă superputere în Europa: cel mai bogat om al continentului și Red Bull sunt gata să cumpere clubul!
Campionate
Ia naștere o nouă superputere în Europa: cel mai bogat om al continentului și Red Bull sunt gata să cumpere clubul!

A jucat pentru România la un Mondial, apoi a ajuns la Campionatul de la Canal! » Povestea celei mai infame competiții din România: fotbal, muncă silnică și torturi aplicate de criminali de drept comun!

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (112)
163276190780011
Virgil Poinariu  •  06 Septembrie 2016, 09:50

Nici nu vad rostul supararii dupa partida ...oare chiar nu putem realiza ca asta este valoarea noastra in momentul de fata?noi inca trăim din amintiri de cand aveam generatia de aur,acum insa in fotbal nu avem decat hoti si fotbaliști fără pic de caracter care nu stiu decat sa faca furori in afara terenului in cluburi si mai stiu eu pe unde cum sa ai performanta cu asa ceva?nici un antrenor din lume nu ar fi putut face altceva cu o asemenea echipa ...

1550906695171986
Stefan Dan  •  05 Septembrie 2016, 22:27

Dragi ziaristi ai GSP eu ca simplu spectator vă voi da nota 2 (de la adevărata voastră valoare de ... 2 lei .... vechi) ! Cum puteți da voi lui Stanciu 3 cînd el e unul dintre cei puțini care a jucat, a executat, a centrat, a driblat, a pasat la gol, cel ce ne-a dat o speranță ? A ratat cei drept penaltiul dar 3 ? Cum să-i dați 5 lui Moți și 3 lui Stanciu ? Moți a dormit la gol, Săpunarul a făcut un fault inutil atunci când adversarul era cu spatele la poartă, Pantelimon la 2 metri a fost spectator la o centrare în 7-8 metri de poartă dar vinovat rămîne Stanciu. Singura voastră circumstanță atenuantă ar fi să nu fi văzut meciul altfel sunteți praf .....

1059109910783295
Luci Luci  •  05 Septembrie 2016, 16:56

Nu poti castiga meciuri jucand cu jucatori defensivi. Daca se voia o echipa competitiva care sa marcheze goluri trebuia sa se inceapa intr-o formula de 4-4-2 cu Cristian Sapunaru in aparare pe dreapta, in centrul defensivei sincer variantele sunt cam slabe avand in vedere ca jucatori precum Chiriches si Gardos sunt accidentati, iar Stefan Radu refuza sa se alature nationalei Romaniei, pe partea stanga a apararii deocamdata as fi tinut sa aleg sa il pastrez pe Razvan Rat sau eventual pe Iasmi Latevlovici, in linia de mijloc as fi ales in schimb multe schimbari, as fi ales sa joc ca si mijlocas pe partea stanga lateral cu Alexandru Maxim care este un jucator extrem de ofensiv si un foarte bun pasator, de asemenea stie sa isi creeze propriile ocazii la poarta, in mijloc pe axul central as fi ales sa il pastrez pe Nicusor Stanciu pe partea stanga de atac, si langa el l-as fi introdus pe Alexandru Chipciu tot in centrul mijlocului insa pe partea dreapta, pentru pozitia de mijlocas lateral dreapta as fi venit cu Gabriel Torje schimbandul in a 2-a repriza cu Adrian Popa care ar fi putut veni cu forte proaspete si posibilitatea de a creea noi oportunitati in ofensiva nationalei noastre. Desigur pe partea dreapta putea incepe din start Adrian Popa fiind schimbat de Gabriel Torje, amandoi fiind jucatori ofensivi si de viteza efectul ar fi fost aproximativ acelasi. In atac probabil deocamdata i-as da credit tanarului Florin Andone si alaturi de el in atac as alege in functie de forma C

Vezi toate comentariile (112)
Comentează