FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - UTA 1-1

Egalul nimănui

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2008 00:00

Ceahlăul şi UTA au marcat două goluri într-un minut, dar remiza nu le e de folos

Vreme închisă, echipe deschise. Ploaia şi gazonul impracticabil nu le-au împiedicat pe Ceahlăul şi pe UTA să înceapă în forţă partida. Nici nu trecuseră 5 minute cînd Florin Dan a tras puternic de la 15 metri, dar şutul său l-a găsit pe Mulţescu la post. Arădenii au dominat clar prima repriză, Hidişan, Bălţoi şi Zaharia au trecut pe rînd pe lîngă deschiderea scorului, însă portarul nemţenilor a făcut minuni.


În plină dominare a oaspeţilor, Ceahlăul a deschis scorul, Rusmir reluînd cu capul centrarea perfectă a lui Croitoru. UTA nu a resimţit şocul şi a egalat după doar cîteva zeci de secunde, la şutul superb al lui Florin Dan, de la 20 de metri. Repriza a doua s-a jucat tot pe contre. Ceahlăul a fost de această dată în prim-plan, asediind practic poarta arădenilor pe final, dar rezultatul a rămas neschimbat şi pentru că arbitrul a refuzat nemţenilor un penalty la căderea lui Croitoru (63).

Ştirile meciului

> Portarul Savu a fost pedepsit de Hizo după ce a luat 5 goluri în meciul de etapa trecută din Giuleşti. Savu a fost rezervă, în locul său fiind titularizat Cătălin Mulţescu.
> La pauză, jucătorii de la UTA şi-au schimbat tricourile cu unele albe. Primul rînd de echipament, în dungi roş-albe, s-a murdărit de noroi, iar jucătorilor nici nu li se mai puteau citi numerele de pe spate.
> Gheorghe Ştefan nu a venit nici de această dată să urmărească Ceahlăul. Singurul oficial prezent la meci a fost preşedintele CA, Viorel Mestecăneanu, care a stat pe banca de rezerve.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Handbal
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (5)
 •  07 Aprilie 2008, 11:45

grea e viata grele sunt meciurile..greu e in liga 1 :)) ............................................. P R I M U L - D U A L - S I M - C U - D U A L - B L U E T O O T H - ( p o t i - c o n e c t a - a m b e l e - n u m e r e - l a - a c e l a s i - d i s p o z i t i v - b l u e t o o t h ) , D U A L - C A M E R A , R A D I O-FM - i l - g a s e s t i - l a - s u p e r - p r e t - p e - M Y G A D G E T - R O .............................................

 •  07 Aprilie 2008, 10:47

forza UTA!!!sa dea dumnezeu si sa ramanem in prima liga....aradul merita sa aiba echipa in liga 1

 •  07 Aprilie 2008, 10:26

Deci, etapa viitoare , Ceahlaul castiga la Vaslui

Vezi toate comentariile (5)
Comentează