FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

INTERVIU EXPLOZIV Fostul președinte de la Rapid, îndepărtat de Daniel Niculae: „Sunt dezamăgit de Nico. Eu l-am adus în club și a fugit când a fost greu”

Articol de - Publicat luni, 06 septembrie 2021 14:27 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 16:09

Îndepărtat de la Rapid în această vară după întoarcerea lui Daniel Niculae, Ovidiu Burcă (41 de ani) a vorbit în direct la GSP Live despre oamenii și faptele care au marcat drumul clubului de la Liga 4 la Liga 1

Fost conducător la Rapid cu Valerii Moraru finanțator, Ovidiu Burcă s-a întors și a făcut parte din echipa care a început proiectul revenirii din Liga 4. În cei patru ani scurși de atunci, a fost președinte, director tehnic, antrenor la copii și juniori și antrenor la echipa secundă, dar a trebuit să plece din nou la dorința noului președinte, Daniel Niculae. În direct la GSP Live, Burcă a vorbit despre relația cu Niculae, cu Vasile Maftei și despre momentele neștiute din culisele proiectului Rapid.

- Ovidiu, de ce ai plecat de la Rapid?
- (Râde) Am plecat pentru că omul care a venit președinte, Daniel Niculae, nu a dorit să colaborăm.

- Ți-a spus lucrul ăsta în față? 
- Am avut o discuție de un minut sau două. Eram la Rapid II și mă așteptam la reacția asta din partea lui. El și Victor Angelescu m-au chemat, Nico mi-a zis că nu suntem compatibili. I-am mulțumit și mi-am luat la revedere. A încercat să-mi aducă niște argumente, dar l-am oprit pentru că nu-și mai aveau rostul. Știam că își dorește să plec. Ne-am strâns mâna, i-am urat baftă. Așa e viața. 

Fostul președinte de la Rapid, îndepărtat de Daniel Niculae: „Sunt dezamăgit de Nico. Eu l-am adus în club și a fugit când a fost greu”
Ovidiu Burcă, președintele de la începutul proiectului renașterii Rapidului

- Ce a însemnat discuția asta după patru ani în care te-ai aflat în club, începând cu Liga 4?
- Au fost patru ani cum ar fi patru ani pentru un tânăr care merge să studieze la Stanford. Am pornit de la zero. Nu știu dacă mai aveți prima emisiune pe care am făcut-o la GSP Live, acum patru ani, pe canapeaua aia verde, în care eu eram entuziasmat de proiect, iar tu te uitai reticent la mine.

- Da, mi-am aduc aminte. 
- Mi-ai pus tot felul de întrebări legate de partide, eu am zis că e serios. Uite, după patru ani, lucruri s-au întâmplat din punct de vedere sportiv. Și eu sunt mândru de lucrul ăsta.

- Și din punct de vedere uman, cum a decurs proiectul?
- Mai complicat. În România, totul e frumos la începutul unui proiect. Mai greu e când ajungi la momente critice. Acolo, lumea fuge în toate părțile. Uite, când nu am obținut personalitatea juridică. Atunci au fugit mulți, inclusiv Nico. Ăla a fost un moment în care am simțit că nu are încredere în ce voiam eu, Andrei Nicolescu și primarul Tudorache să facem.

“Schisma produsă de Nico ne-a costat mult” 

- A existat în club o segregare? Erau tabere? Primarul Tudorache, Nicolescu, tu, într-o parte, iar în partea celalaltă Victor Angelescu și ceilalți oameni care s-au plimbat prin conducere? 
- N-a existat. A fost o oarecare reticență a foștilor rapidiști. Inclusiv față de numele meu, al lui Andrei și al lui Victor. A fost această schismă pe care Nico a produs-o când a plecat și care ne-a costat foarte mult. A costat clubul.

- În ce sens s-a materializat costul acestei schisme? 
- Toate criticile, toate comentariile negative în jurul proiectului au făcut ca oamenii să nu mai aibă încredere în proiect. Odată cu plecarea lui Nico, s-a produs această ruptură care n-a putut fi reparată decât acum, când s-a întors. Dar răul a fost făcut. Noi am luptat și am vâslit contra curentului foarte mult.

- Victor Angelescu a spus acum două săptămâni că la Rapid e liniște pentru că a înlăturat niște oameni pe care a greșit atunci când i-a adus. Te-ai simțit vizat? 
- La Rapid, e liniște pentru că e un singur finanțator. Victor știe să conducă firme, lucrurile s-au așezat. Nu m-am simțit vizat. Nu cred că erau la adresa mea. Cred că Victor mă apreciază. La discuția cu Nico, Victor n-a făcut niciun comentariu. În față, el mi-a zis că nu și-ar dori să plec, dar că noul președinte nu dorește să rămân.

Mi-am și asumat ratarea promovării, chiar dacă nu am fost doar eu vinovat. De aia am și făcut schimbări în club. Mi-am dat seama că am făcut greșeli în privința mai multor oameni. Acum, zic că e foarte ok.
- Victor Angelescu, GSP Live, 24 august 2021

- Ai simțit că e o poliță personală plătită de Daniel Niculae?
- Nu am înțeles-o. Dar asta a fost condiția lui de a prelua postul. Ca eu și Andrei să plecăm. Știu sigur. A fost o decizie de business. Ca și în fotbal, în business nu există sentimente. Dacă ești sentimental, riști să rămâi dezamăgit.

 “Nu sunt gay așa cum susțin băieții ăștia!” 

- Anul trecut, spuneai că Niculae te-a dezamăgit. De ce te-a dezamăgit?
- Pentru că în momentul în care am pornit acest proiect, Daniel Niculae nu exista pe nicio hârtie, în nicio organigramă. Eu am fost omul care l-a propus. Nu-l știam direct, dar am avut referințe bune despre el de la cercul meu de prieteni apropiați. Am crezut foarte mult în el. A trăit mult în străinătate, avea o stabilitate financiară, voiam să nu existe tentația de a profita de finanțele clubului. În plus, când am început discuțiile, el și-a dorit să fie președinte. I-am zis ok. Pe mine nu mă interesa funcția. Eu am fost în clubul ăsta și președinte, și acționar, și director tehnic, și antrenor la copii și juniori, și antrenor la Rapid II.

- Și de ce ai fost dezamăgit de el?
- La primele întâlniri, îmi aduc aminte că nu a recunoscut această entitate ca fiind Rapid. Erau fel și fel de discuții. I-am zis: “Ok, ăsta nu e Rapid, dar îl putem reconstrui împreună”. I-am arătat planul tehnic, proiectul meu. Nu știu cât de mult l-a impresionat. Toată lumea mă întreabă unde a apărut incompatibilitatea. Nu am avut un conflict. Dar asta am spus. Când apar primele probleme, lumea pleacă. Foarte puțini rămân și luptă în continuare.

- Practic, te-a dezamăgit când a plecat? 
- Da. Pentru că a și spus public că pleacă din cauza mea, o mare nedreptate. Nu avuseserăm nicio discuție. Începusem însă să simt o răceală.

- Vreau să te întreb ceva delicat, ceva despre care mi-e greu să cred că nu ți-a ajuns la urechi. În ultimii ani, tabăra lui Daniel Niculae a vehiculat în culise niște informațiile legate de viața ta personală și de cea a lui Andrei Nicolescu, sugerând niște lucruri despre voi doi. Te-au deranjat lucrurile astea?
- Îți mulțumesc că îmi pui întrebarea asta. În acești patru ani, am trăit multe. Dar am zis că atunci când vrei să schimbi ceva cu adevărat, primul lucru de care te lovești e opoziția, răzvrătirea. Trebuie să fii foarte puternic. Am fost atacat din toate părțile. Mi-a fost atacată familia la începutul proiectului.

- Cum? 
- Se scanda public pe stadion despre copii, despre soție. Mi-a fost pusă la îndoială inteligența, iar acum inclusiv orientarea sexuală. Sunt un tip straight și dacă aș fi fi avut o altă orientare crede-mă că nu m-aș fi ascuns. Au fost spuse la adresa mea niște mizerii fără margini. Evident, au ajuns la urechile mele. Le cataloghez mizerii și le las acolo.

- Ai simțit furie?
- Furie, nu. La început am fost afectat, dar după aia mi-am dat seama că n-am de ce. Rapid m-a învățat să fiu atât de puternic încât să trec pe lângă lucruri care în mod normal afectează. Indiferent de ceea ce au spus acești băieți, de ce au încercat ei…

- Asta este una dintre chestiile despre care spuneai anul trecut că nu vrei să vorbești? 
- Da, și asta

“Am cheltuit mulți bani din buzunarul meu pentru Rapid”

- Ce n-ai mai spus anul trecut și ai vrea să spui azi?
- Acolo, am spus că vreau să respect clubul Rapid și nu vreau să spun lucruri care să dăuneze clubului. Lumea spune că e o slăbiciune a mea. Am toate armele din lume să duc un război cu acești oameni care mi-au insultat familia, prietenii, pe mine. Mi-ar fi ușor să duc acest război, dar nu o fac. Cred că e o dovadă de tărie de caracter, nu de slăbiciune. Eu vreau să vorbesc prin ce am făcut la Rapid. Și cred că am făcut foarte multe.

- Spune-mi trei lucruri făcute la Rapid de care ești mândru?
- Sunt mândru că las Rapid în prima ligă. Apoi, cred că am pus bazele unei academii care deja își arată roadele. Sunt jucătorii de mare perspectivă pe care i-am adus în academie și care au ajuns la echipa mare. Și sunt mândru că fac parte din istoria acestui club minunat.

Fostul președinte de la Rapid, îndepărtat de Daniel Niculae: „Sunt dezamăgit de Nico. Eu l-am adus în club și a fugit când a fost greu”
Burcă, în studioul GSP Live

- Există informații care transpiră din club conform cărora în primii ani de proiect tu, Andrei Nicolescu și Gheorghe Răducanu făceau plăți cash pentru pizza și diverse alte lucruri necesare jucătorilor. Aceste plăți se descărcau în chitanțe, iar informația este că valoarea acestor chitanțe a ajuns ulterior la 300.000 de euro, bani pe care îi pretinde acum Andrei Nicolescu. Cum comentezi? 
- Știu că eu am cheltuit destul de mulți bani din buzunarul mic pentru a rezolva lucruri minore. Nu pot să-ți dau suma. Pot să-ți spun că eu am fost singurul care nu a primit bani în primul an de funcționare al acestui proiect. Mai mult, am cheltuit bani personali.

- De ce?
- Când am început acel proiect, era o nebunie totală. Nu știam ce finanțare aveam, Angelescu a venit abia la Liga 3. Era un heirup total. În anul ăla, ne-am pus la masă și am zis: “Ce bani să câștigăm noi?”. După care eu am fost singurul care nu a luat. Am aflat mai târziu că ceilalți erau remunerați pentru munca lor, ceea ce nu e un lucru rău. Dar eu nu am luat nimic pentru munca mea la Liga 4 și puțin din Liga 3.

- Ți-ai recuperat banii plătiți din buzunar? 
- Nu. Am recuperat în schimb o sumă mai mare cu care am împrumutat clubul la Liga 4. 30.000 de euro. Atunci, am rămas fără finanțare, s-au retras mulți din cauza lipsei personalității juridice. A fost greu. Eu și Andrei am susținut echipa cu bani, deși nu sunt un milionar boem care să arunce banii în stânga și-n dreapta.

 “Lipsa de experiență l-a costat pe Pancu” 

- Au fost foarte multe conflicte interne în anii ăștia. Cum ai simțit viața într-un astfel de club? 
- Asta a fost cea mai mare problemă. Acum, lucrurile sunt așezate. Conflictele astea au măcinat clubul, m-au măcinat și pe mine personal. Nu-mi place să trag sfori. Îmi place doar să pun oamenii să muncească și poate de aia se vorbește așa de rău despre mine. Dar aceste conflicte au deraiat bunul mers al clubului. Trebuia să construim credibilitate, conflictele afectau relația cu fanii.

- Dar la Rapid a fost mereu o problemă că fanii se implică prea mult în viața clubului…
- Cu asta a trebuit să ne luptăm. Exista tendința asta. Nu am fost agreat de ei foarte, foarte tare, dar la final am primit mesaje de mulțumire.

- Spune-mi un moment în care fanii au vrut să intre direct în gestiunea clubului. 
- După meciul de la Snagov în care am pierdut. Ei voiau să rămână Pancu.

- Tu ce voiai să se întâmple? 
- Au fost foarte multe discuții. E momentul în care am decis să mergem mai departe alături de el după o discuție între mine, Andrei și Victor și Pancu. Am simțit atunci că lucrurile erau foarte sensibile din punctul lor de vedere. Vrem, nu vrem, opinia lor contează.

- Credeți că dacă îl schimbați pe Pancu, se obținea promovarea cu un an mai devreme? 
- Cine poate să știe!? Eu l-am susținut foarte tare pe Daniel. Am avut încredere în energia lui și în capacitatea de a transmite lucruri. Și metodologic era destul de bine pregătit. Cred că lipsa de experiență ca antrenor l-a costat puțin. Când a venit la Rapid, era mult mai puțin pregătit decât când a plecat. Trebuia să ia lucrurile puțin mai așezat.

Fostul președinte de la Rapid, îndepărtat de Daniel Niculae: „Sunt dezamăgit de Nico. Eu l-am adus în club și a fugit când a fost greu”
Schumacher, Burcă, Niculae și Pancu, pe vremea când proiectul nu era afectat de tensiuni interne

- Care a fost influența primarului Tudorache în viața clubului?
- La nivel decizional, niciuna. Nu am avut nicio influență.

“La Rapid se construiesc castele de nisip” 

-Vara trecută, ai vrut să pleci din club? 
- Nu, doar am renunțat la postul de președinte pentru că ratasem promovarea. Indienii spun că fiecare om are o darmă, un sens al vieții. De care eu n-am ascultat. Toată viața, eu m-am pregătit să fiu antrenor, inclusiv Psihologia am făcut-o pentru asta. Nu știu cum, m-am dus în zona administrativă unde nu mă simțeam împlinit din punct de vedere spiritual, deși am făcut lucruri. Vara trecută am hotărât să-mi ascult chemarea. După un an de antenorat mă simt liber și fericit că fac ceea ce iubesc. Acum mă consider antrenorul Burcă.

- Care crezi că e darma lui Daniel Niculae? 
- Nu știu și nici nu mă interesează. Probabil, să fie președintele clubului Rapid.

- Crezi că va fi liniște cu el la Rapid? 
- Până la…(se oprește). La Rapid, construiești castele de nisip. O simplă adiere de vânt poate strica totul. E important acum că Victor e singurul om care decide. Și e foarte important că au un antrenor care e foarte iubit de rapidiști.

- Care e secretul lui Mihai  Iosif? 
- Principala lui calitate este aceea de a ține un vestiar. E un băiat care a crescut pe stradă, asta l-a învățat să fie puternic. Are acest har. Să conducă vestiarul și să-l domine când e nevoie. Mai departe, Miță a fost primul om pe care l-am sunat când am început acest proiect. Aveam nevoie de două grupe de copii și juniori, l-am rugat să mă ajute. Primele selecții au fost făcute de mine și de el.

- Ce a fost între Marian Rada și Victor Angelescu? S-a spus că patronul voia să îi facă tactica… 
- Pancu l-a vrut pe Rada, dar a renunțat foarte repede la el. Au existat niște probleme, nu vreau să discut. După un meci amical, a venit și ne-a comunicat că nu vrea să mai lucreze cu Rada. Ne-a dat niște explicații, am încercat să-l înțelegem. Eu am venit cu varianta să-l numim la centrul de copii și juniori pentru că nu merita să fie tratat așa. Marian nu a înțeles de ce Pancu a renunțat așa ușor la el. Probabil, a fost și un conflict al lui Rada cu el însuși. Nu s-a simțit foarte confortabil în zona de copii și juniori. Știu că Victor mergea și antrena cu echipa U19, avea biroul aproape de bază. Se antrena dimineața antrenament cu ei, Victor joacă foarte bine fotbal. Probabil, stând acolo, am auzit și eu că au fost niște discuții între el și Rada legate de aspectul tactic.

Familia Moraru cerea schimbări de jucători la meciuri

- Te întorc în mandatul tău de conducător cu Valerii Moraru finanțator. Ai fost anunțat că ești dat afară printr-un email, în timp ce echipa era într-un turneu în India. Ne poți poveste un pic culisele? 
- Toată lumea mă acuză că am vrut să rămân la Rapid. Dacă aș fi vrut să rămân la Rapid cu orice chip, credeți-mă că aș fi rămas și acum la Rapid. Așa a fost și cu familia Moraru, cu care am intrat într-un conflict din cauza că nu eram de acord cu modul lor de a gestiona clubul.

- De ce? 
- Uite. M-am trezit într-o dimineață cu un jucător și cu impresarul. Un jucător străin cu impresar spaniol. Mi s-a spus că trebuie să-i facem contract jucătorului, era trimis de băiatul domnului Moraru. Am spus că e exclus. L-am analizat eu, Florin Marin și Mihăiță Ianovschi. Toți am spus că nu e ce trebuie. Familia Moraru a spus: “Ba nu!”.

- Cine anume din familie?
- Inclusiv doamna Moraru (n.r. - Violeta Moraru, soția lui Valerii Moraru și mama lui Octavian Moraru) se pricepea. Am zis că nu-i facem contract, deși erau patronii clubului. Dacă spune   corpul tehnică că nu e bun, trebuie să fie nu. Eram președinte, dar nu aveam drept de semnătură. Aveam un administrator judiciar. I-am zis: “Dacă vreți acest jucător, îi dați dumneavoastră bani prin Azuga Waters. Acest jucător nu are ce să caute la Rapid”. Ne-am certat, au zis că ei nu mai susțin clubul, că vrem să conducem pe banii lor. Au semnat jucătorul, nu știu cum, dar le-am garantat că acel jucător se va antrena cu noi, dar nu va juca niciun minut

 -Și a jucat?
- Nu. Am avut o relație tensionată cu familia Moraru, totul pentru binele Rapidului. Puteam să stau liniștit în scaunul meu și să accept să semnăm jucătorul dorit de fiul lui Moraru. Uite, alt exemplu. La primul meci oficial al lui Alexa, am primit un mesaj pe telefon: “Schimbați-l pe numărul cutare cu numărul cutare!”.

- Cine l-a trimis? Fiul? Tatăl? Sau doamna?
- Era de la familie. Mai trimitea și doamna… Eu eram în tribună, dar trebuia să transmit pe bancă. Nu mi-a venit să cred. Am închis telefonul, l-am băgat în buzunar. N-am transmis nimic și cred că am făcut egal. Nu cred că-ți poți imagina ce ședință de 3-4 ore am avut cu familia Moraru. Eram acuzat că nu ascult. Le-am zis să-l pună pe fiul lui antrenor și să ne dea pe noi afară. Nu mai aveau nevoie de noi. Cam așa a decurs relația mea cu familia Moraru.

 “Doamna Moraru se băga la tactică”

- Mă mir că nu te-au dat afară. 
- Nu cred că găseau pe cineva mai bun și mai prost plătit.

- Ce mesaje trimitea doamna?
- Doamna se băga și la aspectele tactice. Venea și ne spunea că un jucător e mai bun decât celălalt. Ne zicea: “Uite ce face jucătorul ăsta!”. Era ferm că băiatul ei e un geniu în scoutingul de jucători și nu accepta nicio altă părere. Era subiectivă, normal. După discuțiile lor de acasă, venea și ne aducea fel și fel de explicații tehnice. Ne zicea că trebuie să jucăm cu ăla, că de ce nu îl băgăm portar pe altul. Evident, preferați erau jucătorii, unii dintre ei bunicei, pe care băiatul ei îi adusese la club.

-Ai simțit că familia Moraru a încercat să manipuleze și rezultatele echipei?
- Nu. Știi de ce?! Au fost momente grele, jucătorii nu erau plătiți și îi vedeam cât de înverșunați erau împotriva familiei. Mi-aduc aminte de Moke, într-o ședință, cum a pus problema. Jucătorii erau de mare caracter.

- Cum a fost episodul când ai fost dat afară de la Rapid în timp ce erai în turneu în India? 
- Turneul a fost o oportunitate. M-a sunat un prieten al lui Șumudică, arab. Exista posibilitatea de a merge pe cheltuiala organizatorilor, nu aveam bani de cantonament.

- Conform rapoartelor Interpol, asta e o vulnerabilitate de care poate profita mafia pariurilor. Să mergi într-un cantonament plătit de altcineva decât de club.
-Atenție, acolo erau invitate Argentina U23, Munchen 1860 și Watford U23, era Harry Kewell antrenor. A fost un turneu important, nu ni s-a propus nimic necurat. Nu erau arbitrii din ăia cu barbă. Ei, într-o zi am primit un mail prin care noul administrator judiciar, domnul Birlică, mă informa că s-a restructurat organigrama și că nu mai fac parte din ea.-
 

 “Maftei a aruncat cu noroi în proiect și acum e în proiect” 

- Care a fost cea mai grea zi a ta la Rapid în ultimul mandat de conducător? 
- Ziua în care am ratat promovarea. Poate risc să supăr pe cineva, dar echipa care a ratat promovarea era din punctul meu de vedere mai bună decât cea care a promovat un an mai târziu. A lipsit puțin. Cred că dacă nu era pandemia, promovam.

- Dacă ai putea schimba o decizie din cele luate ca președinte care ar fi? Aștept un răspuns sincer. 
- Pfaaa. Nu regret foarte multe. Toate deciziile greșite ne învață câte ceva.

- Ok, care e decizia proastă din care ai învățat cel mai mult?
-(Râde) Știu unde vrei să mă duci. Nu vreau să par patetic pe aici. Aș vrea să vorbesc din punct de vedere tehnic. E vorba de decizia că nu am putut să organizez o organigramă și să aduc un șef de centru străin la copii. Aveam în cap o filosofie, filosofia spaniolă. Dar acolo ne-a ajutat foarte mult Sandu Tăbârcă, doar că era în regim part-time cu noi. Lucra și la FRF, acum nu mai lucrează la federație. Acum văd că e acolo Gabi Răduță. Îl apreciez, dar a făcut o afirmație care m-a deranjat, i-am și spus-o. A spus că va lucra cu ceasuri și gps-uri, lucru pe care noi îl făceam de trei ani. Cred că munca noastră de la centru ar trebui dusă mai departe. Am văzut acum că a venit și Maftei… (mustăcește)

- De ce zâmbești?
- Pentru că Maftei a atacat foarte mult proiectul, iar acum este din nou în interiorul proiectului. L-a atacat inclusiv pe Victor personal, de mine nu mai spun. Și s-a întors. E foarte multă ipocrizie în fotbal. A plecat și ne-a lăsat descoperiți pe o poziție foarte importantă. A plecat pentru că am schimbat antrenorul. N-am auzit vreodată în fotbalul mare ca un căpitan să plece după ce e schimbat antrenorul. A aruncat cu foarte mult noroi și acum este din nou în interior. Îi urez baftă și lui.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Jandarmeria, comunicat cu nici 3 ore înainte de România - Kosovo » Ce au găsit forțele de ordine: „Au fost depuse la camera de obiecte interzise”
Nationala
Jandarmeria, comunicat cu nici 3 ore înainte de România - Kosovo » Ce au găsit forțele de ordine: „Au fost depuse la camera de obiecte interzise”
Irina Baianț, emoționată de rolul pe care îl are la România - Kosovo: „Am repetat de 300 de ori!”
Nationala
Irina Baianț, emoționată de rolul pe care îl are la România - Kosovo: „Am repetat de 300 de ori!”
Așa arată arena de 1,85 miliarde $ în care se vor bate Mike Tyson și Jake Paul » Imagini colosale
Box
Așa arată arena de 1,85 miliarde $ în care se vor bate Mike Tyson și Jake Paul » Imagini colosale

Dan Negru, interviu EXCLUSIV: „Femeia avea coșciugul copilului pregătit, nu uit niciodată ce a făcut Becali” » De la Hagi la Iosif Sava sau o ofertă politică: „Mi-au propus Primăria Timișoarei, mă uitam după camere TV”

Daniel Oprița, singurul antrenor invincibil din primele două ligi, s-a destăinuit în Gazeta: „Dacă tot n-avem drept de promovare, le-am spus un lucru” + „Sportiv, Steaua a mers cu același nucleu până în Liga 1”


Comentarii (3)
2530357000563842
Sam Alex  •  07 Septembrie 2021, 10:28

A plecat in momentul in care actiunile au fost impartite intre Angelescu care devenea noul actionar, Burca si Nicolescu. Acest lucru se intampla fix pe 26 iulie 2018. Actiuni ce trebuiau impartite de fapt inte Pancu 33%, Niculae 33% si Maftei 33% astfel cand aparea un investitor ei sa fie cei care incaseaza ceea ce se vindea cum au fost sariti din schema de primar, Burca si Nicolescu imediat Niculae a plecat . Deaceea cei 2 (Niculae si Maftei) l-au acuzat pe Pancone ca nu are coloana vertebrala si nu a respectat intelegerea dintre ei. Daca pleca si Pancone Rapid ar fi fost o echipa fara fara identitate istorica negarantata de nici un fost jucator si este posibil ca din aceasta cauza si suporterii sa fi plecat de langa echipa astfel primarul Burca si Nicolescu nu ar mai fi avut ce vinde si de unde sa scoata profit. SIMPLU .... NU?

1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  07 Septembrie 2021, 04:34

Să nu uităm că în liga a 4-a, DANIEL NICULAE a adus un aport echipei prin golurile lui de pesre 70% privind promovarea.Și-a rupt gleznele pe toate terenurile din L4.Dacă RAPID (ACADEMIA RAPID, la acea vreme) nu promova ,BURCĂ nu mai unde să fie președinte.NICO a avut coloană vertebrală dreaptă A spus că nu poate continua alături de BURCĂ.Un an RAPID, nu a promovat din L2 din cauza alianței BURCĂ-MANEA(care au adus jucători umflați artificial și carenu au avut rezultate S-a dorit să se facă profit financiar în detrimentul promovării.FELICITĂRI domnului ANGELESCU pentru că a avut tărie de caracter cănd l-a numit pe "NICO" președinte. REZULTATELE sunt o dovadă de profesionalism a întregului colectiv de ka RAPID (patron ,președinte,antrenor, jucătorii,staf tehnic).SUPORTERII RAPIDULUI-NR.1

ucluj2011
ucluj2011  •  06 Septembrie 2021, 20:24

Eh... Daniel Nicolae a plecat pentru că nu a considerat că Burcă și fiul lui Nicolae Manea fac bine ce fac. A crezut că fac rău , că se bagă peste echipă , că aduc fotbaliști care trebuiau să joace pentru că au fost aduși de ei... asta spunea și Pancu!!! De aia a plecat , și a avut dreptate din punctul lui de vedere. Acum sa întorsși este OK la Rapid. Până la urmă asta contează și la Rapid și la orice club.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează