INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ITALIEI » LAZIO - INTER 0-2 (ÎN TUR 0-0)

Alarmă!

Articol de GSP - Publicat joi, 08 mai 2008 00:00

Chivu, calificat în finală, şi-a dislocat din nou umărul stîng aseară. Şi mai e doar o lună pînă la meciul cu Franţa, primul de la Euro.

Inter se bucură, va juca din nou în finala Cupei Italiei, dar noi suferim, gîndindu-ne la Euro. Aseară, pe Olimpico din Roma, Cristi Chivu s-a accidentat iarăşi la umărul stîng şi a fost înlocuit cu un sfert de oră înainte de sfîrşit!

Nu e bine deloc! Din acest moment, orice complicaţie îl poate scoate din lotul pentru turneul final. Mai e numai o lună pînă la Euro.

Calvarul lui Chivu pare fără sfîrşit. În minutul 70 al meciului cu Lazio, căpitanul “tricolorilor”, ce plonjase în prima repriză în cîteva alunecări care l-au speriat pe selecţionerul Piţurcă, a riscat şi mai mult la acea fază, implicîndu-se într-un duel aerian periculos. S-a dezechilibrat şi a căzut rău de tot. Exact pe umărul de coşmar.

Cîteva zeci de secunde, a rămas pe gazon. Era speriat, avea faţa schimonosită de durere. Umărul la care ar fi vrut să se opereze după turneul final îi ieşise din nou din articulaţie. Doctorii lui Inter au năvălit pe gazon.
A stat un minut la margine. Apoi, incredibil!, a revenit în joc. N-a mai rezistat mult însă, doar cîteva acţiuni, şi a cerut schimbarea. A părăsit terenul îngrijorat, fiind înlocuit cu Maicon. A dispărut pe tunelul ce duce la vestiare, însoţit de stafful medical al nerazzurrilor. Antrenorul Mancini îl privea trist. Ştia că el îl forţase să joace.

Aseară, Inter a învins-o cu 2-0 pe Lazio şi, după 0-0 în tur, s-a calificat în ultimul act al Cupei Italiei. A patra oară consecutiv.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (5)
 •  08 Mai 2008, 13:31

@Cristi Tot respectul pt jucatorii nationalei, dar sa nu exageram cu faptul ca joaca pt noi:-) joaca pe bani si gloria personala... dar repet, tot respectul pt ei si sper sa fie toti apti la Euro

 •  08 Mai 2008, 12:29

Speram sa joace la euro , de multe ori e mai important si ca Mutu,,, asta e viata de fotbalist speram ca va rezista si va juca la euro !

 •  08 Mai 2008, 12:15

bah delirious ... Cristi face niste sacrificii enorme ca sa fii tu fericit la Euro si mai zici ca e sensibil ? bah baiatule dute si ai grija de prietenu tau si lasa-ne in pace ... pai Cristi isi da viata acolo pentru Romania si tu zici ca e sensibil , maine poimaine poate sa il oblige Inter sa se opereze si adio Euro asha ca taci din gura

Vezi toate comentariile (5)
Comentează