INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO Bayern s-a făcut de râs în al doilea amical al verii, în fața unei echipe din al 4-lea eșalon

Serge Gnabry, în Duren - Bayern, foto: Imago Images
Serge Gnabry, în Duren - Bayern, foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2024 19:11 / Actualizat duminica, 28 iulie 2024 19:51

Bayern Munchen nu a reușit să o învingă pe Duren, formație de Liga 4 din Germania. Trupa lui Vincent Kompany (38 de ani) a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1.

Formația germană a disputat cel de-al doilea amical din această vară. În primul, bavarezii au dat de pământ cu o altă formație din ligile inferioare, 14-1 cu Rottach-Egern. Kompany a primit și o veste proastă în urma acestui amical. Hiroki Ito (25 de ani), fundașul transferat de la Stuttgart, a suferit o accidentare gravă în prima repriză.

Bayern, remiză cu o formație din liga regională

Kompany a apelat la o formulă inedită pentru acest duel. Chiar și în acest context, Bayern s-a chinuit cu Duren. Rafael Garcia (30 de ani) a deschis scorul pentru gazde în minutul 40. Bayern a restabilit egalitatea în minutul 69, prin Nestory Irankunda (18 ani), atacant din Australia.

Majoritatea jucătorilor de bază ai lui Bayern Munchen n-au revenit încă din vacanța pe care o au după Campionatul European. În prima repriză, Bayern a suferit o lovitură de impact. Hiroki Ito (25 de ani), fundașul central transferat de Bayern de la Stuttgart, s-a accidentat grav în minutul 20. A fost înlocuit de Adam Aznou (18 ani), fundaș din Maroc.

Bayern s-a făcut de râs în al doilea amical al verii, în fața unei echipe din al 4-lea eșalon
Hiroki Ito s-a accidentat grav, foto: Imago Images

Echipa de start a lui Bayern din amicalul cu Duren: Ulreich - Stanisic, Kim, Ito - Boey, Dier, Goretzka, Guerreiro - Licina, Tel, Zaragoza

Hirko Ito a suferit o fractură și va sta câteva luni bune departe de gazon, aspect confirmat inclusiv de Max Eberl, directorul sportiv al bavarezilor după meci: „Da, și-a rupt piciorul, va lipsi mult timp.”

A fost abia al doilea meci pe care japonezul l-a jucat în tricoul lui Bayern Munchen. În contextul în care Kompany l-a pierdut pe Ito, Bayern va trebui să mai transfere un fundaș central.

Bayern are program încărcat până la startul noului sezon

După călătoria la Düren, Bayern va pleca miercuri într-un turneu în premieră în Coreea de Sud (31 iulie – 5 august), sub egida „Audi Summer Tour”. Pe 3 august, la Seul, va juca împotriva lui Tottenham.

De asemenea, înaintea primului meci oficial al sezonului 2024 - 2025, programat pe 16 august, contra lui SSV Ulm, în primul tur al Cupei Germaniei, Bayern mai are programate două teste: din nou cu Tottenham Hotspur, la Londra (10 august), și pe 13 august contra lui WSG Tirol, la Unterhaching.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează