INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Copiii din România s-au înscris în număr mare la academia Barcelonei din țara noastră

Foto: Barça Academy (Facebook)
Foto: Barça Academy (Facebook)

Articol de , - Publicat luni, 05 august 2024 12:21 / Actualizat luni, 05 august 2024 13:27

Academia Barcelonei din România a anunțat un număr record de cereri de înscriere, după ce academia vicecampioanei Spaniei a confirmat oficial că în țara noastră a fost deschis un centru pentru identificarea unor potențiale talente ce pot ajunge să evolueze la una dintre cele mai mari echipe din istoria fotbalului.

Unul dintre oficialii academiei Barcelonei s-a arătat foarte mulțumit de interesul arătat de părinții și de copiii din România: „Suntem extrem de încântați de entuziasmul și interesul manifestat de părinții și copiii din România pentru acest proiect și implicit pentru clubul FC Barcelona. Este adevărat! Avem o cerere foarte mare de înscrieri, dar suntem pregătiți să le oferim copiilor o experiență unică”.

Academia Barcelonei din România anunță un număr record de cereri de înscriere

Stafful Barcelonei urmează să ajungă la București pe 17 august. Membrii vor fi cazați în incinta Complexului Național Sportiv Arcul de Triumf, locul unde se vor desfășura sesiune de antrenament pentru copii.

„Cereri record după anunțul din București. La doar o zi de la anunțul oficial al catalanilor, numeroși copii s-au înscris în camp-urile organizate de prestigiosul club de fotbal.

Camp-urile de fotbal Barça Academy, recunoscute la nivel mondial pentru excelența lor, vor ajuta fiecare copil să descopere valorile și spiritul care au transformat FC Barcelona într-un club legendar.

Stafful Barcelonei va sosi pe 17 august la București și vor fi cazați în incinta Complexului Național Sportiv Arcul de Triumf, locul unde se vor desfășura la final de august cele două camp-uri.

Fiecare camp se va întinde pe o perioadă de cinci zile , în intervalul orar 09:00 - 17:00, în perioadele 19 - 23 august și 25 - 29 august. Vor fi sesiuni intense de antrenament: tehnici de dribling, pase, șuturi și tactici de joc, toate predate de antrenorii cu experiența Barça.

Copiii pasionați de fotbal vor simți ce înseamnă cu adevărat un antrenament profesionist de fotbal. Vor avea loc și meciuri amicale prin care se vor pune în practică noile abilități, iar sportivii vor simți adrenalina competiției. La finalul fiecărei zile va avea loc o sesiune de feedback de grup, esențială pentru consolidarea informațiilor, care va include sfaturi și îndrumări de la experți, ca prin exercițiu și perfecționarea tehnicii să se atingă potențialul maxim. În timpul acestui feedback, antrenorii vor discuta despre ceea ce au făcut în timpul sesiunii și despre conținutul antrenamentelor, schimbând opinii și păreri cu toți jucătorii.

Nu rata șansa unică de a învăța fotbal de la cei mai buni!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Academia Barcelona RO.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează