FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ

EXCLUSIV O poveste amuzantă cu Marius Șumudică în prim-plan: „Bă, dacă vrem să aflăm ceva, pe el îl întrebăm! Știe tot ce mișcă”

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2024 15:20 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 16:47

Cristi Dulca, 51 de ani, a mărturisit că are numeroase amintiri cu Marius Șumudică (53 de ani) din perioada Rapid și a povestit cum actualul antrenor al giuleștenilor venea cu cele mai noi informații în cantonamentul echipei, documentându-se din presa vremii

Diseară, la ora 21:00, este Rapid - Universitatea Cluj, un duel tare în Giulești. Gazdele s-au revitalizat sub comanda lui Marius Șumudică, după mandatul eșuat al lui Neil Lennon. Șumi este la prima prezență în fața propriilor suporteri, după o victorie la Iași și o remiză la Craiova. U Cluj este una dintre cele două formații neînvinse din Superliga, liderul clasamentului!

O poveste amuzantă cu Marius Șumudică în prim-plan: „Bă, dacă vrem să aflăm ceva, pe el îl întrebăm! Știe tot ce mișcă”
Cristi Dulca în tricoul Rapidului, a cucerit un campionat și o Cupă

Cristi Dulca, 51 de ani, fost component al ambelor echipe, clujean, campion cu Rapid în 1999, a mărturisit pentru Gazeta Sporturilor că de-abia așteaptă fluierul de start al partidei. A fost coleg și cu Marius Șumudică, și cu Ioan Ovidiu Sabău, în acea echipă extraordinară construită de Mircea Lucescu în Giulești.

Și Șumudică, și Sabău sunt cei mai buni, cei potriviți, pentru echipele lor, Rapid și U Cluj. Cele mai bune opțiuni pentru a face performanță la cele două formații. Va fi un meci foarte echilibrat, chiar nu știu cine se va impune. Amândouă sunt în formă. Eu știu cu cine o să țin, dar nu spun!
Cristi Dulca

Amintirea lui Cristi Dulca din perioada Rapid cu Marius Șumudică în prim-plan: „Venea dimineața la cafeluță, «Ai văzut ce a făcut ăla, știi ce a făcut celălalt?!»”

Cristi Dulca a mărturisit că are numeroase amintiri cu foștii săi colegi. La Rapid, a jucat între 1996 și 1998, adunând zece goluri în 79 de meciuri, în prima divizie.

„Șumi este o figură... Noi aveam baza aceea modernă, pentru acele timpuri, la Pro Rapid. Dimineața, la micul dejun, ne strângeam toți acolo la cafeluță. Venea Șumi și știa orice despre oricine, absolut tot ce mișcă.

Știa toate știrile. Gândiți-vă că pe vremea aia nu exista internet, iar noutățile nu se aflau chiar instant. Ca acum. Știa de ăla că și-a demisia, că altul nu știu ce făcea, că ăla s-a dus acolo, celălalt dincolo.

Ce făcea? El se trezea pe la 6:00 dimineața, aveam o benzinărie lângă bază, lua de acolo toate ziarele și se informa. Plus ce mai știa el, ce mai auzea el. La ora 8:00, la cafea, ne zicea toate știrile. „Bă, dacă vrem să aflăm ceva, îl întrebăm pe Șumi, el știe tot ce mișcă!”, ne spuneam între noi.

Oricum, eu am spus mereu: dacă nu e să fie Mircea Lucescu antrenor la Rapid, Marius Șumudică este cel mai potrivit pentru această echipă, pentru acest club. Ar fi fost potrivit încă din primăvară, după plecarea lui Cristiano Bergodi”, a comentat Dulca pentru GSP.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează