GSP.RO  »  ESPORTS  »  EA FC

Ghid pentru echipa de start din Premier League pentru EA FC 25

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2024, 15:10 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 15:10

Lansarea EA FC 25 este aproape! Și dacă vrei să îți construiești o echipă în FUT din cea mai bună ligă din lume, ești în locul potrivit!

Marea Britanie este un loc excelent pentru a începe dacă vrei să ai succes în FUT – avem o echipă de start grozavă pentru a-ți îndeplini visurile în Premier League. Să începem!

Ghid pentru echipa de start din Premier League

Este bine cunoscut faptul că Premier League are o mulțime de jucători pe care oricine și-ar dori să îi aibă în Ultimate Team, dar înainte de a ajunge la jucători, să începem cu elementele de bază. Jucăm cu o formație 4-3-3 (4), fără discuții. Iată echipa:

Portar: André Onana

Când construiești o echipă, adesea te gândești mai întâi la starurile ofensive, dar nu ar trebui niciodată să subestimezi importanța poziției de portar. Cu André Onana, ai un portar solid din Premier League la dispoziție, care probabil te va costa în jur de 5k – ceea ce este perfect rezonabil.

Fundas stânga: Ferdi Kadıoğlu

Noua achiziție a lui Brighton & Hove Albion, Kadioglu, a primit o îmbunătățire puternică de la 77 la 81 OVR în FC 25. În mod deosebit, viteza sa de 88 este un real avantaj pentru un fundaș. Combinat cu abilitățile sale solide de dribling și statisticile defensive, prețul său va fi probabil în jur de 10k.

Fundași centrali: Joško Gvardiol și Micky van de Ven

Avem două tipuri foarte diferite de jucători în apărare centrală, dar funcționează perfect împreună. Gvardiol impresionează în special cu robustetea sa și jocul de construcție puternic, în timp ce van de Ven se remarcă prin viteza sa excepțională de 88 pentru un fundaș central.

În ceea ce privește prețul, van de Ven va fi probabil în jur de 50k, în timp ce Gvardiol va fi mai probabil găsit la 20k.

Fundaș dreapta: Diogo Dalot

În poziția de fundaș dreapta, avem un alt jucător de la Man U: portughezul Diogo Dalot a primit o îmbunătățire majoră în FC 25, cu viteza, abilitățile defensive și de dribling crescute considerabil. Te poți aștepta să plătești între 10 și 20k.

Mijlocași: Mikel Merino și Joelinton

Începem cu două puteri reale în mijloc. Pe de o parte, avem noua achiziție a lui Arsenal, Mikel Merino, cu un OVR puternic de 85, iar pe de altă parte, Joelinton, al cărui card este destul de similar cu cel de anul trecut – deja un favorit în multe echipe de start.

Deși are doar o evaluare de 82, rămâne accesibil la aproximativ 10k. Probabil că pentru Merino va trebui să plătești în jur de 20k, în ciuda OVR-ului său de 85.

Mijlocaș ofensiv: Christopher Nkunku

Cine a jucat excesiv EA FC 24 știe exact cât de mult a dominat cardul de aur al lui Christopher Nkunku meta și ne-a făcut pe toți să ne disperăm. În ciuda downgrade-ului de -2 comparativ cu FC 24, acest card rămâne o alegere excelentă dacă cauți un spirit liber creativ în poziția 10.

În ceea ce privește prețul, probabil va trebui să plătești între 30 și 40k pentru tânărul francez.

Aripă stângă: Jeremy Doku

Sezonul trecut, un jucător în special și-a făcut un nume – Jeremy Doku. În FC 24, agilul belgian avea o evaluare de 77, iar mulți credeau că evaluarea sa va fi semnificativ mai mare anul acesta. În cele din urmă, a fost „doar” 80, dar a făcut progrese considerabile, în special în ceea ce privește șuturile și driblingul.

Pentru doar 10k, este, așadar, o recomandare absolută pentru aripa ta stângă.

Aripă dreaptă: Mohammed Kudus

Extrema trebuie să aibă multă viteză, motiv pentru care îl avem și pe Mohammed Kudus pe aripa dreaptă, alături de Doku. El are de asemenea peste 90 de viteză, combinată cu 86 de dribling și un șut solid.

În ceea ce privește prețul, cei doi sunt, de asemenea, apropiați – Kudus este așteptat să coste în jur de 15k.

Atacant: Alexander Isak

Și să nu fie uitat: atacantul suedez Alexander Isak. După un sezon extraordinar, golgheterul de la Newcastle primește o îmbunătățire impresionantă de +4 în FC 25, având o evaluare generală de 85.

Combinat cu statisticile sale ofensive, care sunt în majoritate în mijlocul anilor 80, cu siguranță va provoca multe probleme apărătorilor adversi.Și cu această echipă, ai cu siguranță o șansă bună de a câștiga cu echipa ta Ultimate din Premier League!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Adversara celor de la FCSB în Europa League conducea cu 3-0 în minutul 12, însă apoi a urmat NEBUNIA!
Campionate
Adversara celor de la FCSB în Europa League conducea cu 3-0 în minutul 12, însă apoi a urmat NEBUNIA!
Sepsi OSK - FCSB, în etapa #11 din Liga 1. Echipe de start + detalii de la Sf. Gheorghe
Superliga
Sepsi OSK - FCSB, în etapa #11 din Liga 1. Echipe de start + detalii de la Sf. Gheorghe
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close