FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

Marius Măldărășanu, după ce unul dintre acționarii clubului a decis să plece: „N-are cum să nu te afecteze o asemenea decizie”

Marius Măldărășanu
Marius Măldărășanu

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2024, 15:55 / Actualizat marti, 08 octombrie 2024 16:08

Marius Măldărășanu a comentat intenția unuia dintre acționari, Ștefan Băcilă, de a se retrage de la Hermannstadt, și a explicat de ce le-a dat jucătorilor o pauză de 4 zile.

Antrenorul sibienilor speră ca Ștefan Băcilă să revină asupra deciziei de a părăsi clubul, anunțată luni seară. Și explică de ce, după două eșecuri consecutive la scor, 1-4 cu Petrolul și 0-4 cu Sepsi, le-a dat jucătorilor 4 zile libere - o decizie contestată vehement de Băcilă într-un interviu acordat ziarului local „Ora de Sibiu”. De asemenea, Marius Măldărășanu admite că pe el și pe stafful său tehnic doar rezultatele îi țin în funcție.

Reacție vehementă la GSP Live » Cine e vinovat pentru criza de la Rapid: „Ei au greșit total, habar n-au! Își bat joc de banii lui Șucu!”
GSP LIVE
Reacție vehementă la GSP Live » Cine e vinovat pentru criza de la Rapid: „Ei au greșit total, habar n-au! Își bat joc de banii lui Șucu!”

Marius Măldărășanu: „N-are cum să nu te afecteze o asemenea decizie”

„Cu siguranță nu este un lucru bun (n.r. - plecarea lui Băcilă), care să nu afecteze. Nu are cum să nu te afecteze o astfel de decizie! Sper să fie o vorbă aruncată la supărare! Nu este ușor să treci prin momente grele, dar ca să consolidezi un club de primă ligă necesită timp și răbdare.

Patronii (n.r. - celălalt acționar este Claudiu Rotar) au ținut clubul în viață după retrogradare, iar ca să faci performanță, play-off, cupe europene, necesită timp și trebuie să fii pregătit să treci peste momente grele. Apar înfrângeri, trebuie să ai răbdare! Sunt un tip echilibrat și nu dau sfaturi nimănui. Sper ca Ștefan Băcilă să nu ia decizia de a se retrage”, a declarat „Măldă” cotidianului sibian „Tribuna”.

Marius Măldărășanu: „Asta o poți face doar în sânul familiei”

Antrenorul lui Hermannstadt susține că șefii clubului nu i-au reproșat nimic după eșecul de la Ploiești: „Claudiu Rotar m-a sunat conștient fiind că am avut ghinion”. Pentru ca apoi, „Măldă” să facă referire la minivacanța acordată jucătorilor: „Tot timpul cand sunt perioade grele este nevoie să te reîncarci mental, să te refaci psihic.

Asta o poți face doar în sânul familiei. Este a doua întrerupere a campionatului datorită meciurilor internaționale, implicit a doua pauză și la fel am procedat și la prima întrerupere, după victoria cu Poli Iași”.

În ceea ce privește o posibilă înlocuire a sa, tehnicianul ploieștean a punctat: „S-a tot vorbit în această ediție de campionat de schimbări la nivelul băncii tehnice. Suntem conștienți că doar rezultatele ne țin pe noi, antrenorii. Eu încerc să fiu echilibrat și să mă concentrez la munca mea cât timp voi fi aici”.

Nu există așa ceva! Sunt doar zvonuri și nu știu de unde au plecat. Vestiarul este foarte unit. Atmosfera nu este bună datorită rezultatelor. După meciul cu Sepsi fotbaliștii noștri erau cu capetele plecate, dar ei vor încerca să își revină și să fie situația altfel în următoarele meciuri. Niciodată nu au fost probleme în vestiar de când sunt eu la echipă, fie că au fost viictorii, fie că au fost înfrângeri.
- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Superliga
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Joan Laporta, în România! Imagini tari din această seară: „Știți de ce n-au fost invitați Hagi și Popescu?”
Superliga
Joan Laporta, în România! Imagini tari din această seară: „Știți de ce n-au fost invitați Hagi și Popescu?”
Transfer de ultim moment în Superliga! » A semnat și a fost prezentat de noul club
Superliga
Transfer de ultim moment în Superliga! » A semnat și a fost prezentat de noul club

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează