FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fotbalistul așteptat să semneze cu Dinamo, implicat într-un scandal „sex-tape” cu colegul de echipă!

Antonio Luna/ foto Imago Images
Antonio Luna/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2024 19:32 / Actualizat duminica, 13 octombrie 2024 19:56

Antonio Luna (33 de ani), jucătorul fost la Sevilla și Aston Villa așteptat luni să facă vizita medicală la Dinamo, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în 2021.

Fundașul stânga sosit la București a fost implicat într-un scandal „sex-tape”, în urma căruia a ajuns să fie condamnat. În aprilie 2016, pe vremea când juca la Eibar, Luna și coechipierul Sergi Enrich au făcut sex cu o femeie și au înregistrat totul, însă fără acordul acesteia de a fi filmată.

Apoi, cei doi fotbaliști au trimis filmarea mai departe pe whatsapp către alte persoane. 6 luni mai târziu, videoclipul a fost făcut public pe rețelele de socializare.

Fostul fotbalist din Premier League a venit la București și se pregătește să semneze cu Dinamo!
DINAMO
Fostul fotbalist din Premier League a venit la București și se pregătește să semneze cu Dinamo!

Antonio Luna, jucătorul dorit de Dinamo, condamnat la închisoare cu suspendare

Potrivit documentelor oficiale ale cazului, tânăra care a fost filmată fără voia ei a suferit daune și a avut nevoie de ajutor psihologic și de pastile pentru a face față stresului, a scris Daily Mail în 2021, după condamnarea lui Antonio Luna.

Cei doi fotbaliști au plătit 105.000 de euro pentru cheltuieli de judecată și 10.000 de euro daune morale către tânără.

Ei au fost condamnați la 2 ani de închisoare cu suspendare. În Spania, inculpaților fără o condamnare anterioară li se permite să execute orice pedeapsă de doi ani sau mai puțin în regim de probațiune, dar cu condiția să fi comis o infracțiune fără violență.

Luna a plecat de la Eibar în 2017, la un an după ce videoclipul a fost făcut public. Fundașul stânga a mai jucat în carieră la echipe precum Sevilla, Aston Villa, Girona, iar în ultimii doi ani a evoluat la Volos, în campionatul Greciei.

Antonio Luna, aproape să semneze cu Dinamo

Luna e liber de contract din vară, după despărțirea de Volos, iar Dinamo vrea să îl aducă pentru a-și întări flancul stâng al apărării, după ce Amzăr a plecat la Al Nasr. Antonio a ajuns în România și luni va face vizita medicală.

Dacă totul e în regulă, va semna pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon. El a fost căpitan la ultima lui echipă, iar Kopic a fost convins să îl aducă și datorită faptului că poate fi un lider în vestiar.

Luna a jucat 125 de meciuri în la Liga în carieră, iar în Premier League a bifat 18 apariții. Are și un trofeul în CV, o Cupă a Spaniei câștigată cu Sevilla.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„M-au păcălit, m-au mințit!” » Ciprian Tătărușanu, la ora adevărului: „Soția nu a crezut. I-am zis că avem o singură variantă”
Stranieri
„M-au păcălit, m-au mințit!” » Ciprian Tătărușanu, la ora adevărului: „Soția nu a crezut. I-am zis că avem o singură variantă”
Adrian Mititelu s-a dus după el în Emiratele Arabe Unite: „Respect”
Liga 2
Adrian Mititelu s-a dus după el în Emiratele Arabe Unite: „Respect”
După 8 luni în România, fotbalistul din Superliga exclamă: „În 7 ani la Praga nu am simțit așa ceva!”
Superliga
După 8 luni în România, fotbalistul din Superliga exclamă: „În 7 ani la Praga nu am simțit așa ceva!”

Croatul revenit în România după mai mulți ani a sesizat câteva detalii: „Este mai scump! Dar ați avansat mult”

Elisabeta Lipă a amânat pentru o dată incertă întâlnirea cu foștii mari performeri care cer actualizarea rentelor viagere


Comentarii (12)
istet10
istet10  •  13 Octombrie 2024, 22:51
Postat de alexalex pe 13 Octombrie 2024, 21:18

Te uiți la comentarii și îți dai seama ce de staliniști avem în tara ,faptul că omul a fost condamnat cu suspendare pt că a filmat o virgina ,nu face din el un infractor periculos ,nu înseamnă că este un paria al societății,toți ultra cinstiții ăștia arunca cu pietre și ei sunt praf,gândire de Afganistan unde se înfierează cu mânie proletară și talibană

Dar un *** este. Profilul necesar la dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Gorilla
Gorilla  •  13 Octombrie 2024, 22:30

se potriveste de minune la Dinamo

alexalex
alexalex  •  13 Octombrie 2024, 21:32

Ăștia care sunt ei cei mai cei cinstiți și probabil au impresia că dacă cineva a făcut o greșeală trebuie cumva urmărit,însemnat toată viața,că nu au dat în cap nu au violat,și nu suntem pe vremea securității lui cGheorghiu Dej, ,bah dupa ce Messi și Ronaldo au fost condamnați pt evaziune fiscală trebuia să nu mai urmăriți meciurile lor,sau sa mergeți cu Marin Ceaușescu la tribunal sa urlati la Ronaldo

Vezi toate comentariile (12)
Comentează